odnosno, što to znači?kuki » wrote:
Zaš ga zoveš tako?
Tko guta, zlo ne misli!
Ja bih to ukinula.Pješčana » wrote:kad smo kod sati, u subotu se mijenja vrijeme, nemojte zaboraviti. S 2 na 3. manje ćemo spavati
Ne kužim ovo s pločicama.
Groupie :cerek:
- Megalodona
on je htio da isprobamo
isprobali smo i nešto na k, ne znam ime, neki borilači pokret, nešto, uspjela sam ga bacit na pod
igramo mi i čovječe, ne ljuti se i grad država i ostale normalne igre
da odmah tebi i baji odgovorim
neprirodno mi ga je zvat moj dečko, dečko, penisić, što god, jer ga uvijek zovem imenom ili prezimenom.
i onda sam se zajebavala da ću mu dat ime za forum, ernest, ili tako nešto, ali su dejzi i mulica sjebale i nazvale ga pezdevšek. pa je ostao pezdevšek.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Morticia » wrote: Pa rek'o- tko zna što mu je, možda je žedan, idem ja zapalit jednu dok mu vi date pit i jest.
A jaaadno dosadno dijete.
Ajme, kako su mi dobre nove traperice.
Išla sam do auto škole. Tamo negdje krajem travnja se čuvajte crvenih auta.
Da prostite više nijesam u toku. Uspjela sam samo pohvatat pezdevšeka (smrdljivi martin
), mortišinu kolor kombinaciju, biosinu autoškolu, malu Šmizlu kak se diže na noge, kuki bolesna, nešto o guzicama i sisama, pješčanu u sandalama i tak...mislim da je to to.
Neće me biti ni idućih dana jer se spremamo na put. A i cijeli tjedan radni je pred nama...tak da niš ne stižem. Umorna sam ko cucek.

al veselim se fotkama sa puta, tj praznikovanja
edit 2
Registered users: Vodena
Legend: Administrators, Global moderators
edit 3, bojim se puta, 30 sati putovanja u oba smjera sa troje djece.
morat ću uzet nešto za smirenje
Neće me biti ni idućih dana jer se spremamo na put. A i cijeli tjedan radni je pred nama...tak da niš ne stižem. Umorna sam ko cucek.
al veselim se fotkama sa puta, tj praznikovanja
edit 2
Registered users: Vodena
Legend: Administrators, Global moderators
edit 3, bojim se puta, 30 sati putovanja u oba smjera sa troje djece.
Nica je rekla "kurac", a onda je rekla i "pička"

Napokon sam je uspjela iskvariti.

Ako ti treba kakav savjet, slobodno pitaj.
Gazda
Vodena, sretan put.
AjviBios » wrote:Išla sam do auto škole. Tamo negdje krajem travnja se čuvajte crvenih auta. : D
Ako ti treba kakav savjet, slobodno pitaj.
Gazda
Vodena, sretan put.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Laže.Tupelo » wrote:Nica je rekla "kurac", a onda je rekla i "pička"![]()
: trio:
Morala si svima reći, ha?
Ajvi : cheer:: cheer:
Ako ti treba kakav savjet, slobodno pitaj. : o
Kad smo kod auta, danas nisam imala gdje parkirati. A samo sam na kratko trebala stati. Pa sam odlučila zaustaviti se na pločniku između dva auta koja su već bila tamo. Zapravo, to i nije pločnik jer je preusko da ljudi mogli hodati, nešto kao trećina pločnika. Htjela sam biti što manje na cesti i skroz sam se priljubila uza zid. Bila sam jako ponosna na sebe što sam tako blizu zida parkirala, a da nisam lupila autom u njega.
A onda je trebalo izaći iz auta. I shvatila sam da je moja strana do zida.
Bios je ubila topic.
čestitamPješčana » wrote: ...
planiram sredit cijeli stan...
bez namjere, probudila sam se u 8, odjurila na trešnjevku i obavila spizu, dijete i muž otišli na radionicu islikavanja jaja, a ja nakon još posta, dva idem u akciju
još i ručak moram spremiti, doći će gosti popodne
dobrojutro, krasan dan
Ajme, Uskrs! 
Posve sam zaboravila da nam je i to pred vratima.
Svake godine djeca bojaju jaja temperama, ali zadnjih par nemaju toliko volje, mislim da sam lani samo ja crtala po jajima, a to nije izgledalo lijepo. Mislim da je ove godine napokon vrijeme za razmišljanje o nekom odraslijem načinu bojenja jaja. 
Posve sam zaboravila da nam je i to pred vratima.
kao, bolje se prima farba kad nemaš mengudejzi » wrote:Poše, divnog li vremena.![]()
Što smo ono na kraju zaključili, jel se smiješ farbat dok curiš ili ne?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Svratila sam vas pozdravit, ali vidim da nema nikoga
Svi ste vani na zraku, a ja zabita u kući
Idem probat nešto pojesti, danas sam se vagala, smršavila sam 3 kile u zadnja 2 tjedna.
Rekao mi MP da od mojih ručica trenutno ni juhu ne bi mogao skuhati
Pok!
Life is short. Smile while you still have teeth.
Eto, znala sam da si niškoristi.dejzi » wrote:Klonka, u 9 ujutro bit na kavi. Oko faksa.
Mačka me grebe i grize i želi se igrati, a meni se tipka i čita knjiga i spava.
I vidim šta ste pisale pa samo da još dodam da volim boje, ali svaki put kad uđem u dućan, kupim nešto crno.
I tak.
gonj špadi
Sashica. Mrvica. 
Valjda ćeš ubrzo početi dobivati na težini.
Što kažu doktori?
Ja sam oprala pod u kuhinji. Drugi put u nekoliko dana.
Nisam odjednom postala vrijedna i uredna nego sam razbila bocu vina - punu.
Razletila se po pločicama i nisam imala izbora. Sad mi kuća smrdi kao alkoholičarska prćija.
Idem oprati podove onim žutim dm-sredstvom.
Valjda ćeš ubrzo početi dobivati na težini.
Ja sam oprala pod u kuhinji. Drugi put u nekoliko dana.
Bila sam cijelo popodne vani na čistom zraku.
Zlo mi je.
I imam krizu identiteta.
Zlo mi je.
I imam krizu identiteta.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
Super je zrak, ne brij!
Đe mi je dejzi? Evo, otkrila sam koju mi je boju na kosu stavljala frizerka. Sutra je prvi put perem pa ću vam reći i kako se ponaša kad se skida. Bojim se da neće dugo. A onu sumanutu rozu što se držala bez ispiranja tri mjeseca ne znam kako da nađem.
Đe mi je dejzi? Evo, otkrila sam koju mi je boju na kosu stavljala frizerka. Sutra je prvi put perem pa ću vam reći i kako se ponaša kad se skida. Bojim se da neće dugo. A onu sumanutu rozu što se držala bez ispiranja tri mjeseca ne znam kako da nađem.
gonj špadi
-
- Information
-