Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Samo se ti cerekaj. 
Isuse, motat će nas oko prsta samo tako.
Slatki su i ništa im ne možeš. Bespomoćna sam.
Isuse, motat će nas oko prsta samo tako.
Slatki su i ništa im ne možeš. Bespomoćna sam.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Nema šanse.Pješčana » wrote:rodi još jedno.
bez zajebancije. morat će se Šmizla naviknuti na dijeljenju pažnju.
Još jednu moju trudnoću svemir ne bi podnio.
Tupelo, ne brini, doći će to na svoje.
Vaša je još stvarno premala za ikakve odgojne metode, ali vidjet ćeš, doći će trenutak kad će ti to dijete uistinu uspjeti dići tlak.
Znam, sad ti se ne čini tako, ali dogodit će se.
I tad ćeš shvatiti da je došlo vrijeme za odgoj i odgajat ćeš.
Jer ćeš u suprotnom završiti na psihijatriji i odgojiti nešto što ne želiš odgojiti.
I meni se činilo sve isto kao tebi, a onda je gospođica preko noći počela bijesno bacati stvari na pod i gurati prste u šalter.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia wrote:I meni se činilo sve isto kao tebi, a onda je gospođica preko noći počela bijesno bacati stvari na pod i gurati prste u šalter.![]()
Šmizla već baca stvari kad popizdi.
Inače, onu Bubinu fotku na kojoj pizdi na cesti svako toliko pogledamo i prestravljeno se cerekamo što nas čeka.
Zadnji put kad sam ti napisala da će tako i biti za par godina, zaključili smo da ne postoji CZSS kod kojeg bih ja uspjela proći psiho testove.vrrrlet » wrote:Svemir bi podnio usvajanje.
Bez zajebancije, o tome razmišljamo i najvjerojatnije ćemo za par godina, kad preselimo u kuću, i pokušati aplicirati za skrbništvo ili posvajanje.
Onda će se Šmizli već formirati karakter. Bolesni. I razlika će biti prevelika da bi mogle biti najbolje frendice. Ili frendovi. A i proces traje, pa nije vrijeme za odgodu. Ovo s kućom je lažni razlog koji nema veze s mozgom, a kamoli moralom. Tko hoće dijete, imati će ga makar stanovao u praznoj konzervi graška.Tupelo » wrote:
Zadnji put kad sam ti napisala da će tako i biti za par godina, zaključili smo da ne postoji CZSS kod kojeg bih ja uspjela proći psiho testove.![]()
Bez zajebancije, o tome razmišljamo i najvjerojatnije ćemo za par godina, kad preselimo u kuću, i pokušati aplicirati za skrbništvo ili posvajanje.
Testove proći nećeš, ali imaš novaca, a oni su podmitljivi.
Otvori temu da i nama bude fejspalmljivo.dejzi » wrote:Frendičin psihopat je opet u akciji.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Tko hoće dijete i odluči se imati ga, znajući da će živjeti u praznoj konzervi graška, po meni je idiot.vrrrlet » wrote:Tko hoće dijete, imati će ga makar stanovao u praznoj konzervi graška.
Odluka o imanju djece treba biti dobro promišljena.
Gloro
, pa gdje si ti?
Kako mi je zet?
Kako mi je zet?
Podsjetio bih damu da smo 40 000 godina živjeli po spiljama, za koje je konzerva graška Hilton. Naravno da odluka treba biti promišljena, ali nema nikakve veze s novcem. Nikakve. Ne u društvu u kojem trebaš biti alkoholizirani beskućnik da bi umro od hladnoće, i potpuno dementan i napušten da bi umro od gladi.Tupelo » wrote:
Tko hoće dijete i odluči se imati ga, znajući da će živjeti u praznoj konzervi graška, po meni je idiot.
Odluka o imanju djece treba biti dobro promišljena.
Glooo!Glo wrote: Koja kleveta![]()
Evo Tupelo, imaš i vezu.
- Megalodona
glo

umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Ljudi više ne žive u špiljama.vrrrlet » wrote:Podsjetio bih damu da smo 40 000 godina živjeli po spiljama, za koje je konzerva graška Hilton. Naravno da odluka treba biti promišljena, ali nema nikakve veze s novcem. Nikakve. Ne u društvu u kojem trebaš biti alkoholizirani beskućnik da bi umro od hladnoće, i potpuno dementan i napušten da bi umro od gladi.
Odluka o imanju djece itekako bi trebala imati i veze s novcem.
Djeca su slatka. I divna. I posebna. I zahtjevna. I skupa.
Želim se djetetu potpuno posvetiti i emotivno i materijalno.
Trenutno sam emotivno i materijalno potrebna šmizli.
Kad budem mogla kvalitetno se emotivno i materijalno, uz šmizlu, posvetiti još jednom djetetu tada ću to i napraviti.
Ni dana prije. Bez obzira na beskućnike i ostalo.
Ja sam ziheraš i mora mi se sve poklopiti.
Zanimljivo je kako onima u Africi nismo uspjeli objasniti da su djeca skupa. Još je zanimljivije da su najsretnijii ljudi na planeti u toj istoj Africi, a cijelo selo posjeduje manje ukupnih vrijednosti od tvoje bebe.Tupelo » wrote:
Ljudi više ne žive u špiljama.
Odluka o imanju djece itekako bi trebala imati i veze s novcem.
Djeca su slatka. I divna. I posebna. I zahtjevna. I skupa.![]()
Želim se djetetu potpuno posvetiti i emotivno i materijalno.
Trenutno sam emotivno i materijalno potrebna šmizli.
Kad budem mogla kvalitetno se emotivno i materijalno, uz šmizlu, posvetiti još jednom djetetu tada ću to i napraviti.
Ni dana prije. Bez obzira na beskućnike i ostalo.![]()
Ti crnci su zaista zaostali.
Ne seri Tupelo. Rabljena kamp kućica košta nekoliko tisuća (dakle niti sto kuna mjesečno), godišnja članarina u knjižnici je sto kuna, postoje pučke kuhinje za hranu i dobrotvorne organizacije koje ti daju robu.
Biti siromašan ne znači biti neodgojen, neobrazovan, nečist, bez ljubavi i općenito jadan.
mislim da život ne ide po ovom obrascu.Tupelo » wrote: Kad budem mogla kvalitetno se emotivno i materijalno, uz šmizlu, posvetiti još jednom djetetu tada ću to i napraviti.
Ni dana prije. Bez obzira na beskućnike i ostalo.![]()
i ovo ne ide na tebe, Tupelo, samo pišem na glas
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
vrrrlet » wrote:Biti siromašan ne znači biti neodgojen, neobrazovan, nečist, bez ljubavi i općenito jadan.
Ja sam to negdje napisala?
Nego, budući da je imati dijete (posvojeno ili vlastito) takav pis of kejk, što ti čekaš?
Kod mene ide.Pješčana wrote:mislim da život ne ide po ovom obrascu.
Ne usudim se riskirati kad su tuđe guzice u pitanju.
Nisam rekao da je pis of kejk, nego da nije nužno imati kuću s vrtom za više od jednog djeteta.Tupelo » wrote:
Ja sam to negdje napisala?
Nego, budući da je imati dijete (posvojeno ili vlastito) takav pis of kejk, što ti čekaš?![]()
Dijete ću imati kada nađem ženku koju bih htio oploditi. Zadnjih godina nažalost malo previše koristim kondome.
Usvojio bih ja neku djevojčicu, ali nije legalno kod nas.
kao što sam rekla, stvarno ne ide na tebe. samo razmišljam koliko je ljudi nešto planiralo, pa je bilo drugačije
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-