Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)
Pola svinjetina pola junetina, mljeveno.
U to dodam malo persina, malo cesnjaka, razmuceno jaje, razmoceni kruh, sol, papar i malo speka.
Smjesu dobro zgnjecim rukama i pola stavim u nauljeni pleh za pecenje.
Na tu polovicu stavim kockice sira (danas gaudu i mocarelu), prekrijem s drugom polovicom i rukom oblikujem kao strucu.
Pecem poklopljeno i povremeno zalijevam, a cca pola sata prije kraja maknem poklopac i dodam ociscene , posoljene gljive.
U to dodam malo persina, malo cesnjaka, razmuceno jaje, razmoceni kruh, sol, papar i malo speka.
Smjesu dobro zgnjecim rukama i pola stavim u nauljeni pleh za pecenje.
Na tu polovicu stavim kockice sira (danas gaudu i mocarelu), prekrijem s drugom polovicom i rukom oblikujem kao strucu.
Pecem poklopljeno i povremeno zalijevam, a cca pola sata prije kraja maknem poklopac i dodam ociscene , posoljene gljive.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
danas cu pileca prsa malo bacit' na tavu i uz to prokulice.
i pravim namaz od tunjevine i cikle. ukusan i lijep (boja
). kao bazu koristim suncokretove sjemenke koje prvo lagano tostiram i dobro stucam/sameljem (uz tekucinu doprinose kremastoj teksturi, uz njih mi ne treba nikakva majoneza, vrhnje ili jaja). ostali sastojci: jabucni ocat, voda, malo maslinovog ulja (iako ulje zapravo nije potrebno), sol. osim s tunjevinom i ciklom, na ovakav nacin radim i namaz s rikulom. mogu, naravno, ici i pinjoli, ali ja ih slabo koristim jer su mi skupi. uz rikulu mi pase i parmezan. sve lijepo povezem u sjeckalici od multipraktika, samo prethodno treba pripremiti sjemenke i skuhati ciklu, odnosno malo narezati travuljage ako ih se stavlja.
meni namaz stoji par dana pa bude za dorucak ili medjuobrok. najvise ga volim namazati na neku finu pogacu.
i pravim namaz od tunjevine i cikle. ukusan i lijep (boja
meni namaz stoji par dana pa bude za dorucak ili medjuobrok. najvise ga volim namazati na neku finu pogacu.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Suzdržavat ćemo se dok ne zaspimo, a poslije će nam biti svejedno. A ako se kome i omakne, neće se ni skužiti od proljetnog cvijeća.
Bravo, Mulice!
Fala kurcu da netko ne koristi fakin vrhnje za kuhanje (nego za kaj, za kuglanje?)
Fala kurcu da netko ne koristi fakin vrhnje za kuhanje (nego za kaj, za kuglanje?)
-
- Information
-