Sta si rekao kad su te pitali kako to da tako dobro vozis? Visegodisnje iskustvo?
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Ma nije tako strašno biti nepočešljan.Sašenka » wrote: Nisam se počešljala već nekoliko danaA kosa mi je ušasno narasla, baš sam se trebala ići šišati onaj tjedan kad sam završila u bolnici i sad je sva zapetljana. Danas sam je mislila napokon raščešljati, ali mi je bilo muka i opet sam odustala. Mislim da ću zamolit MP-a da me počešlja kad dođe s posla
Čestitam!MightyMe wrote:Došao sam vam reći da mi nick na ovom forumu nije toliko autoironičan aftr ol.
Položih autovoženje.![]()
Groupie :cerek:
čestitamMightyMe » wrote: Položih autovoženje.
kupila sam si prve uske hlače u životu. bože pomozi
i to ih nisam baš probala
idem vidjeti što sam učinila
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Hvala svimaaaa 
U početku mi je izgledalo da su mi noge u dva kondoma, al kad sam se naviknuo bilo je skroz super.
Sličan eksperimen sam i ja proveo prije mjesec dva.Pješčana » wrote: kupila sam si prve uske hlače u životu. bože pomozi
i to ih nisam baš probalaviše sam probala tamnoplave broj manje i crvene taj broj, i crvene taj broj su bile ok, pa sam se spustila po tamnoplave crvenog broja i prošla na blagajnu
![]()
idem vidjeti što sam učinila
Ma to izdužuje noge, ne beri brigu.
Meni raste bradavica na jeziku.
Frend je autor svih tih retardiranih članaka, dobijem direktan link.Mulica » wrote:majti,
jebote, di to nađeš?
kako je odvratan!ajme, noge su mu grozne, nešto gore u životu nisam vidila!
kradem
Ja umirem. Koje zvukove pušta. I digo mu se. Na vlastite mišiće.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Megalodona
i jaNica wrote: Ja ponekad pomalo čitam naše stare chatove.![]()
nasmiju me
ovoga se sjećam
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Ja sam uvijek za opciju da s tvojim mozgom nešto nije kako treba.kuki » wrote:Ne da mi se ni čitat olivera, kamoli odgovarat. Je li ovo evolucija mene kao forumašice ili znak da mi je prehlada metastazirala na mozak?
Jutro.
Dijete mi je opet nadrkano.
Rekla bih da joj kreću i gornje jedinice. Dosta se trlja po ustima i pokušava me ugristi.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Šmizla je postala grozno malo manipulatorsko govance.
Već neko vrijeme kužim da se prenemaže s plakanjem tj. da iz ničega radi dramu kad je gledamo/ne bi li je pogledali.
Sad sam se oboružala srcem kamenim
i odlučila na njezino cendranje ne odgovoriti odmah nego je promatrati ispod oka da vidim kako to ide.
Uglavnom, igrala se na podu i okrenula na leđa. Nije se udarila.
Isti tren je počela cendrati i gledati u mene.
Onako, razvuče facu u tešku tugu, očaj i jad i tuli. Bez suza i skroz fejk.
Kako ja nisam odmah skočila do nje, malo se iznenadila i zastala s tuljenjem. U međuvremenu se ponovo okrenula na trbuh i usput zaigrala s loptom.
K'o da nije sekundu prije toga zamirala od tuge.
Kad sam je pogledala, samo mi je dobacila cerek + neki čudan suglasnik i natavila brijati po svom.
Debeloguza manipulatorica.
Već neko vrijeme kužim da se prenemaže s plakanjem tj. da iz ničega radi dramu kad je gledamo/ne bi li je pogledali.
Sad sam se oboružala srcem kamenim
Uglavnom, igrala se na podu i okrenula na leđa. Nije se udarila.
Isti tren je počela cendrati i gledati u mene.
Onako, razvuče facu u tešku tugu, očaj i jad i tuli. Bez suza i skroz fejk.
Kako ja nisam odmah skočila do nje, malo se iznenadila i zastala s tuljenjem. U međuvremenu se ponovo okrenula na trbuh i usput zaigrala s loptom.
K'o da nije sekundu prije toga zamirala od tuge.
Kad sam je pogledala, samo mi je dobacila cerek + neki čudan suglasnik i natavila brijati po svom.
Debeloguza manipulatorica.
Spava na krevetu.
Tamo je sigurna od ove coprnice.
Tamo je sigurna od ove coprnice.
-
- Information
-