Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Bajo, oćemo idući vikenad u Rockmark? 
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Ne valja generalizirati, ali europske statistike pokazuju da su talijanska djeca najneodgojenija. Zaboga, taj narod je jedva osvojio Etiopiju s avionima i tenkovima, a ovi su imali koplja. Ali shvaćam da te privlači ideja da ti dijete ostane pod skutima do svoje četrdesete.Tupelo » wrote:
Geografija mi nije odlučujući faktor za traženje čuvalica.![]()
Zar ti zbilja misliš da samo zato što je netko Talijan, ne može biti dobra čuvalica?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ne vidim ništa privlačno u odgajanju debila.vrrrlet » wrote:Ali shvaćam da te privlači ideja da ti dijete ostane pod skutima do svoje četrdesete.
Uostalom, s obzirom kako sam se prema vlastitom tijelu ponašala, teško da ću toliku starost doživjeti.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
to to to
bio je poster s muškim (ili ženom) na motoru, i na dnu postera 'born to be wild'! poster je bio barem metar za metar veličine, upada u oko čim uđeš u sobu, a ona nije znala šta to znači!
talijani!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Što je super kad rade u brodarskoj kompaniji i moraju se sporazumijevati sa ostatkom svijeta, doslovno, od Kine preko Europe do Amerike.Tupelo » wrote:
Ovo je jedan od razloga zašto ih volim.
Većinom su potpuno nezainteresirani za sporazumijevanje s drugima.
Debili.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pok svima
Nisam se baš družila s vama jer mi je toliko muka zadnjih par dana da ne znam za sebe. Muka mi je cijeli dan, a popodne i navečer je najgore.
Nadam se da će to proći jer se zaista nisam u stanju dići s kreveta.
P.S. Jel mi može netko od vas reći jel fhr još uvijek zaražen? Nisam bila tamo još otkad sam pobrala trojance u bolnici.
Nisam se baš družila s vama jer mi je toliko muka zadnjih par dana da ne znam za sebe. Muka mi je cijeli dan, a popodne i navečer je najgore.
Ukrali mi imeMulica » wrote:sašice!!!!vidi, vidi: http://dalje.com/hr-scena/cvrcak-i-mrvi ... ilm/425069 cvrčak i mrvica - prvi hrvatski dugometražni 3D animirani film!
![]()
P.S. Jel mi može netko od vas reći jel fhr još uvijek zaražen? Nisam bila tamo još otkad sam pobrala trojance u bolnici.
Life is short. Smile while you still have teeth.
Hvala Nica
Nisam se počešljala već nekoliko dana
A kosa mi je ušasno narasla, baš sam se trebala ići šišati onaj tjedan kad sam završila u bolnici i sad je sva zapetljana. Danas sam je mislila napokon raščešljati, ali mi je bilo muka i opet sam odustala. Mislim da ću zamolit MP-a da me počešlja kad dođe s posla 
Nisam se počešljala već nekoliko dana
Life is short. Smile while you still have teeth.
pa kud ides?!Sašenka » wrote:Idem i ja, opet mi je mukaPok!
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
-
- Information
-