Treći summit Nesvrstanih
svidja.
iako covjek mora prvo malo stajat' pred njim ne bi li nesto skuzio. onda tako malo stoji. pa se i dalje pita je li ista skuzio. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
A slušaj na slici smo Zec, ja i ex anaisino dijete s zasada nepoznatim ocem.*jezebel* » wrote:svidja.iako covjek mora prvo malo stajat' pred njim ne bi li nesto skuzio. onda tako malo stoji. pa se i dalje pita je li ista skuzio.
-
jednokratni klon
A Teinog ništa nema.Karl Jozef » wrote: A slušaj na slici smo Zec, ja i ex anaisino dijete s zasada nepoznatim ocem.Ona ga je ostavila jer mora učiti
Kakva je to obitelj bez kućnih ljubimaca.
Idem nazad...
p.s. sviđa mi se onaj komentar o zlu.
Ima, to je na njenoj livadi slikano
Pozdravi exIdem nazad...
Onda i postupi u skladu s njimep.s. sviđa mi se onaj komentar o zlu.
To ti je nešto kao Luckasti profesor, jk je onaj zli mršavi a ex, je dobra ... dobro ex nije debeljuca
To mi se ubacilo par postova izmedju, zapravo je komentar bio na opis tvog avatara.
Naravno, ne bi to ex napravila. Istina je da je dijete Teino, a ostavila ga je onako, jer joj se ne da.Karl Jozef » wrote: Aha, iako priča naravno nije istinita.Da ne bi sada koja socijalna radnica upala ex u kuću.
KojiZekoslawa » wrote: Naravno, ne bi to ex napravila. Istina je da je dijete Teino, a ostavila ga je onako, jer joj se ne da.
Najsigurnije mi je da ga i nemam. :brigo moja pređi na drugoga:
Zato je tu tvoja haremska obitelj.Tea Tree » wrote: Koji!!! Ovo zvuči kao ja.
![]()
Najsigurnije mi je da ga i nemam. :brigo moja pređi na drugoga:
Ex je htjela preuzeti skrb, ali ne može jer puno uči, pa smo onda Karl i ja, dobri ljudi, napola kršćani, uzeli stvar u svoje ruke. A ti šalabajzaj di te volja.
AeZekoslawa » wrote: Zato je tu tvoja haremska obitelj.![]()
Ex je htjela preuzeti skrb, ali ne može jer puno uči, pa smo onda Karl i ja, dobri ljudi, napola kršćani, uzeli stvar u svoje ruke. A ti šalabajzaj di te volja.
Eh, blaze, tko ti se više može ovdje snaći.blaze » wrote:o čemu se tu radi?
Zadnje je da je Karl okupio mini harem, ex aka jednokratni klon, Zec i ja.
Onda smo ex i ja kuhali neke čarobne juhe pa su Karl i Zec ostali ubračeni.
Krštenje djeteta ima veze s time da bih ja trebala biti kuma djetetu od prijatelja (ovo sad stvarno
Btw., ako slučajno znaš takvog, slobodno mi pm-aj, ozbiljno mi treba.
Sad vidim da sam u 2-3 riječi pojasnila što se događa na Nesvrstanima, a ostalo je "o mom autu".
Ma da? Misliš da bi moglo tako proći?blaze » wrote:a ne znam. jesi sigurna da provjerava tvoje sakramente? možda neće ni pitati
bit će mu samorazumljivo![]()
da jesi
Pa dobro zvuči, mogu ti reći.
Oni izdaju potvrde o sakramentima s pečatom i potpisom. Moraš imati ovjereno da si dostojna da vodiš mlado biće u kršćanski život, Teo.
Ako nisi iz te župe, ako nisi dala svećeniku ili ako se nisi iskazala pri susretu sa škrabicom, jebiga, pitat će te. To nipošto ne znači da ta potvrda mora biti prava.
Doduše, čak su se i informatizirali, tako da oni to riješe među sobom. 
A eto, i ja u prolazu, koja slučajnost! Koliko li je prošlo otkad te zadnji put vidjeh...Karl Jozef » wrote: Slučajno ovuda, pa reko da navratim
-
- Information
-