Park proci pjesice nisam uspjela jos, a biciklom c enam kazu trebati dva sata s kraja na kraj. Valjda cu dobiti nesto kofeina neposredno nakon.
Od danas počinjem! (topić potpore, ali i noge u dupe)
opet samo 6 km, al' nisam isla sporo, fino sam se uznojila i prokrvila. a vjetar me skoro odnio u stranu. 
btw, ispred mene neki tata s dvoje klinaca, klinci (cet'ri-pet godinica) pristojno rolaju, a stari se jos uci, totalno je retardiran, noge mu rasirene dva metra, putanja nepredvidiva. i tako ja njega hocu zaobic', pa kazem: ''molim vas malo desno'', a on meni: ''ma daaaaj!'' i odmaknem ja dvajst metara i cujem kako je netko iza tresnuo, a klinci se smiju. hnje hnje.
btw, ispred mene neki tata s dvoje klinaca, klinci (cet'ri-pet godinica) pristojno rolaju, a stari se jos uci, totalno je retardiran, noge mu rasirene dva metra, putanja nepredvidiva. i tako ja njega hocu zaobic', pa kazem: ''molim vas malo desno'', a on meni: ''ma daaaaj!'' i odmaknem ja dvajst metara i cujem kako je netko iza tresnuo, a klinci se smiju. hnje hnje.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
prijavljujem brzo hodanje noćas. šest kilometara 
boli me guzica i ne mogu hodati s nogom na kojoj živi žulj.
ali fizički umor, koji cijele zime nisam osjetila, kako tijelo bridi, predobro
boli me guzica i ne mogu hodati s nogom na kojoj živi žulj.
ali fizički umor, koji cijele zime nisam osjetila, kako tijelo bridi, predobro
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Idete mi na zivce.

Vec tjedan dana nisam nosom promolila iz kuce, a zapusem se dok se tusiram toliko da jurim gola iz kupaone i bacim se na kauc dok ne dodjem k sebi, pa se tek onda idem osusiti.
Vec tjedan dana nisam nosom promolila iz kuce, a zapusem se dok se tusiram toliko da jurim gola iz kupaone i bacim se na kauc dok ne dodjem k sebi, pa se tek onda idem osusiti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
pa budes vec. valjda.Morticia » wrote:Idete mi na zivce.![]()
ma pusti, ti barem imas gripu. meni se danas nakon tusiranja celo orosilo dok sam stavljala tampon. onak'...
nek' ti dragi masira noge, i to je nesto.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Masira mi ledja. 
Cekaj, zasto si se ti oznojila dok si stavljala tampon?

To se meni desilo kad sam ga odlucila posto poto staviti, prvi put.
Jos sam bila djevica, skoro sam se hitila u nesvjest.

Cekaj, zasto si se ti oznojila dok si stavljala tampon?
To se meni desilo kad sam ga odlucila posto poto staviti, prvi put.
Jos sam bila djevica, skoro sam se hitila u nesvjest.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
jao, morti, sad bi ti u off...
zato sto se nakon tusiranja lako uspusem.
ok, inace se lako uspusem.
suti sad!

zato sto se nakon tusiranja lako uspusem.
ok, inace se lako uspusem.
suti sad!
bacila si se u afan
ja ne znam kako ste vi djevice te tampone stavljale
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Prijavljujem fijasko u petak
U stisci s vremenom namjeravala sam odraditi što prije, pa sa se zatrčala u Usain Bolt maniri, a bez prethodnog zagrijavanja
Na drugom kilometru me počeo hvatat grč u listu, koji sam odlučila ignorirati sljedećih par desetaka metara, onda se bol proširila po cijeloj nozi i počela je drvenit; rezultat je šepavi povratak natrag; noga me još i danas boli 
Ne uspušem se od tople vode nego od toga što sam toliko iscrpljena glupom gripom da mi je i tih 5-10 minuta stajanja pod tušem preveliki napor.ombia » wrote:Pa tusirajte se hladnom vodom, necete se uspuhati
Hah! Da povjetarac...svaki kamencic, list ili zrno necega je opasna prepreka za tatu rolera.ombia » wrote:Klincima je lako. Uciti se rolati u odrasloj dobi je strasno.![]()
Koje desno. Svaki povjetarac ti je neprijatelj.
Vozim bic, motor, sve vrste auta, manje brodice, vodene skutere, balone na topli zrak, tenkove i traktore, ali role....u jebote!
Citam jez i vidim kako me opisuje...
karambol » wrote:
Hah! Da povjetarac...svaki kamencic, list ili zrno necega je opasna prepreka za tatu rolera.
Vozim bic, motor, sve vrste auta, manje brodice, vodene skutere, balone na topli zrak, tenkove i traktore, ali role....u jebote!
Citam jez i vidim kako me opisuje...![]()
Pa...ovo gore nabrojano, to vozi tebe. Role vozis ti, tu se tek pokazes sto mozes ti a ne masina.
Moricia zaboravila sam to, nadam se da ti je bolje! Jel i Jeze onda gripozna?
I njoj je nadam se bolje.
pa bokte kad se zurim.

suti i ti! idete u off! prijavit cu vas!!!!!!!11111

jel' itko danas mrdnuo icim osim prstom?
suti i ti! idete u off! prijavit cu vas!!!!!!!11111
jel' itko danas mrdnuo icim osim prstom?
12 kilometrov. nisam danas htjela ic' van, al' na radiju sam cula footloose i to me odmah bacilo na baciklic!!!1

pred kraj su me strasno boljeli intimni dijelovi, mislila sam da necu moci do kuce. srecom, proslo je cim sam stala.

pred kraj su me strasno boljeli intimni dijelovi, mislila sam da necu moci do kuce. srecom, proslo je cim sam stala.
-
- Information
-