Izgleda da je moj seksipil
Treći summit Nesvrstanih
-
Almost Rosey
Ne znam ja o čemu on...
ulaznica u društvo. Jebo ti takvo društvo 
-
jednokratni klon
To summit mijenjati u smjena.
Tea, pa ta kava se odavno vratila, ali čeka se nova, s crvenim rukama.
Tea, pa ta kava se odavno vratila, ali čeka se nova, s crvenim rukama.
Sexy plešeš. Sama si rekla da ti nisu dali mira dok si se družila sa svojom pivom ...Almost Rosey » wrote: Šta radim?
Sama je reklaTea Tree wrote: Ti si rekao da ne ideš van. Kako znaš da ona uopće đuska, a kamoli seksi? Da ne lažeš nešto?![]()
Ovaj, sooryZekoslawa wrote: Zvonce ti zahrđalo dabogda, ovčurino pohotna!![]()
Zekoslawa » wrote: A nu Anđelka šta je šesan.![]()
Ma tko bi mene dočekao kad ja uvijek kasnim. Ako ću se nekad i trebati naljutiti zbog nečega, vjerojatno ću i to zakasniti.Već sam mislila da si se naljutila šta smo otvorili topić dok tebe nema.
Stoka! Sitnog zuba!Zvonce ti zahrđalo dabogda, ovčurino pohotna!

Svi su oni isti!
-
Almost Rosey
Odakle ti to da plešem?Karl Jozef » wrote: Sexy plešeš. Sama si rekla da ti nisu dali mira dok si se družila sa svojom pivom ...
Štaću kad sam seksi
A? Što ovo bi? Kakav je ovo indijanski izričaj?jednokratni klon » wrote:To summit mijenjati u smjena.![]()
Vidjela sam da se čeka nova, ali nisam vidjela da se ova vratila.Tea, pa ta kava se odavno vratila, ali čeka se nova, s crvenim rukama.
Nema veze, sad vidim.
Pa dobro, šta, možda stigneš na krštenje taman kad bude polijevalo dijete po glavi. Ja sam jednom uletjela na vjenčanje i prekinula sretne mladence u poljupcu.Tea Tree » wrote:Ma tko bi mene dočekao kad ja uvijek kasnim. Ako ću se nekad i trebati naljutiti zbog nečega, vjerojatno ću i to zakasniti.![]()
Vas dvije ste krive. Rekle ste mi da je Ofca drugačiji.Stoka! Sitnog zuba!
Svi su oni isti!
Ne znam.Karl Jozef wrote: Jel' znaš ti šećeru onu priču o zubu?![]()
-
jednokratni klon
Tea, naslov.
Zec, kakav je takav je, tvoj je.

Zec, kakav je takav je, tvoj je.
Kako imaš srca meni mladoj, nježnoj i neizbježnoj tako podvaliti! A dobro, dobro, pitaj Ofcu kako ćeš u pakao zbog toga.
-
jednokratni klon
Pa nisam znala da se ne pere!Zekoslawa » wrote: Kako imaš srca meni mladoj, nježnoj i neizbježnoj tako podvaliti! A dobro, dobro, pitaj Ofcu kako ćeš u pakao zbog toga.
Ma to su haremski zaostatci, brzo će se on priviknuti na monogamiju. Ako ništa onda zbog pakla.
Pa od tebe
Auu, ne bih onda o tome ali nije da zub ne boli ako jeZekoslawa wrote: Ne znam.![]()
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Aaaa Treći.
Upravo sam završla knjigu, razočarata sam skroz naskroz.
Trebam uzest čitat Marxov Kapital, to me vaik razveseli.
Il bar pogledat braću Marx, i oni su odlični.
Upravo sam završla knjigu, razočarata sam skroz naskroz.
Trebam uzest čitat Marxov Kapital, to me vaik razveseli.
-
Almost Rosey
A možda fakat jesam spominjala kakvo đuskanje. Ko će ga znatKarl Jozef » wrote: Pa od tebe. Ja sam razumio da je to tvoj đuskanje neka vrsta plesa.
Auu, ne bih onda o tome ali nije da zub ne boli ako je
-
jednokratni klon
Ako neće zbog toga, onda će zbog ovoga ...Zekoslawa » wrote: Kako imaš srca meni mladoj, nježnoj i neizbježnoj tako podvaliti! A dobro, dobro, pitaj Ofcu kako ćeš u pakao zbog toga.
Mislim da je vrijeme da pustiš ex na slobodujednokratni klon wrote: Pa nisam znala da se ne pere!
A, gdje se đuska? Mislim, ne mora ono precizno, čisto onako, vrsta klubova.Almost Rosey » wrote: A možda fakat jesam spominjala kakvo đuskanje. Ko će ga znat
Nešto mi sve dosadilo pa da vidim ide li netko na neko zabavnije mjesto.
-
Almost Rosey
Ja znam visit (rjeđe đuskatTea Tree » wrote: A, gdje se đuska? Mislim, ne mora ono precizno, čisto onako, vrsta klubova.
Nešto mi sve dosadilo pa da vidim ide li netko na neko zabavnije mjesto.
Također me se da navabit i na druga mjesta.
JK?Karl Jozef » wrote: Ako neće zbog toga, onda će zbog ovoga ...
Mislim da je vrijeme da pustiš ex na slobodu, ti si jako jako zla ... bez obzira na slične inicijale
Može se u KP uopće đuskat? Nekako mi se čini da jedva ima mjesta i za visit.Almost Rosey » wrote: Ja znam visit (rjeđe đuskat) u KP-u.
Također me se da navabit i na druga mjesta.
I to radi do negdje 1 ili 2, čini mi se.
A, nakon toga?
-
- Information
-