A viš šta kaže ex - svugdje počeli radovi, samo mi ovdje ništa.ElliQuinn » wrote:Kad otvarate novu temu?
Inače, mene su ti zvuci probudili u nedjelju ujutro oko 9.
A viš šta kaže ex - svugdje počeli radovi, samo mi ovdje ništa.ElliQuinn » wrote:Kad otvarate novu temu?
Da je barem ex tu, ali ona marljivo uči.
Vidio sam je kako tamo "studira" tako da se ne brini, dobro je ona. Sve ide po planuZekoslawa » wrote: Da je barem ex tu, ali ona marljivo uči.
Aha, sreli ste se u sveučilišnoj?Karl Jozef » wrote: Vidio sam je kako tamo "studira" tako da se ne brini, dobro je ona. Sve ide po planu![]()
Is u 17:14 pišem post, vani je dan, laku noć.
A bit će takoZekoslawa » wrote: Aha, sreli ste se u sveučilišnoj?
Ne pušim al' može kava. Evo jedan mali poklončić, kažu treba se svaki dan prat i presvlačitAjde, šta sad da je dan, dogodi se svakome. Oš kavu? Sjedi, zapali.

Aha
Ma samo prst stavi unutra i sve će bit ureduI evo ti kavica. Mlijeka, šećera? Mislim, trebat će ti svega kad ja spremam.
Mah, volontira. Rješava teške životne probleme. Mili Bože uništit će je to cjelodnevno učenjeI šta kaže ex, ide li to kako?
Prostak jedan, pa ne bi me pustio među ljude oskudnije odjevenu, to ćemo se nas dvoje razračunati nasamo.Karl Jozef » wrote:Ah, milina. Da sam se sjetio nešto oskudinije bi kupio.
Još ti samo fali Dinamov grb.
Poše, viš ti njega...Karl Jozef » wrote: Ma samo prst stavi unutra i sve će bit uredu
Ae, mislim da bi joj trebala pauza. Jebote, postat će štreberuša ko ona j.k. Daj, reci joj da navrati ovamo tu i tamo, neće svijet propasti ako stane na pet minuta.Mah, volontira. Rješava teške životne probleme. Mili Bože uništit će je to cjelodnevno učenje
Ae, mora se tako. Štaš.
Tko je j.k.Ae, mislim da bi joj trebala pauza. Jebote, postat će štreberuša ko ona j.k. Daj, reci joj da navrati ovamo tu i tamo, neće svijet propasti ako stane na pet minuta.
Dabogda mrkve više ne okusila ako bih ti to ikad učinila!
Zekoslawa » wrote:Ja sam po struci lektor.
Ma ono, to ja samo tako kažem, ja zapravo nemam zanimanje. Ja sam još malo pa dipl.kroatist, pa sam dakle sve što nije profesor hrvatskoga. Ako te tišti moja crvena olovčica, ti zamisli da sam profesorica.Karl Jozef » wrote:plaši se lektora i njihovih crvenih olovčica. Srčeko jel ikako moguće da promjeniš zanimanje
:fiju uf: pa dobro, znaš čitati glagoljicuZekoslawa » wrote: Ma ono, to ja samo tako kažem, ja zapravo nemam zanimanje. Ja sam još malo pa dipl.kroatist, pa sam dakle sve što nije profesor hrvatskoga.
AhaAko te tišti moja crvena olovčica, ti zamisli da sam profesorica.
Ae, mora da sam tražena roba za popizdit.Karl Jozef » wrote: :fiju uf: pa dobro, znaš čitati glagoljicui razumiješ što piše opat Držiha. Što će ti više.
Aha
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests