Drugi summit Nesvrstanih

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 19 Mar 2012, 02:42

nina williams » wrote: Ajeboteja, pa šnaps je skoro isti ko trešeta i bela, đe si tu uspila omanut?
Da asocijacije na razne vrste rakije ni ne spominjem. :rofl:
Pa nisam se mogla sjetiti ni blizu. Samo znam da je bilo ono još nešto drugo. Jel to ide u paru ko briškula i trešeta? Ono, ako nije bela, onda mora da je šnaps, ili ima još toga, samo što ja ne znam nego ovo dvoje?

nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 19 Mar 2012, 02:43

jednokratni klon » wrote:
Mislim da joj je puko net. :(
Eve je natrag. :cerek:
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 02:44

Zekoslawa » wrote: Ali, ali, kako ti uopće znaš smrdiš li nakon par dana nepranja? Molim te, reci da je to bilo jednom zato što si imao nogu u gipsu ili ti je pukla vodovodna cijev. :crying:
A ono Image. Nikad nisam strgao niti jedan ud :D.

Što ja znam. Ja ozbiljno mislim da ne smrdim ako se jedan dan ne tuširam a dan je bio bez ikakvih većih fizičkih napora :crying:

Možda ipak bolje da se rastanemo. Vratit ću ovog malog ex :D
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 02:45

Zekoslawa » wrote: Pa neću još, sad slijedi mirenje. :D
A jel' se moram kupat :zubo:
Zekoslawa

Post 19 Mar 2012, 02:47

Karl Jozef » wrote: A ono Image. Nikad nisam strgao niti jedan ud :D.

Što ja znam. Ja ozbiljno mislim da ne smrdim ako se jedan dan ne tuširam a dan je bio bez ikakvih većih fizičkih napora :crying:

Možda ipak bolje da se rastanemo. Vratit ću ovog malog ex :D
A nu tebe, pa ne smrdiš sad tu ne znam kako, ali ono... Nekako je dan nedorečen ako se ne opereš.

Mislim, ne mogu reći da si mi ikad zaudarao, stvarno nisi. E sad, je li to zato što smo još u fazi zaljubljenosti ili što...

Pih, i onda ja lako odustajem? A ne bi se ti potrudio da me zadržiš, ha? Ne bi mijenao svoje navike? :durica:
Zekoslawa

Post 19 Mar 2012, 02:48

Karl Jozef » wrote: A jel' se moram kupat :zubo:
:rolleyes:

Ne moraš, srce, ništa ti ne moraš. :tuzni:
nina williams

Zekoslawa » wrote: Pa nisam se mogla sjetiti ni blizu. Samo znam da je bilo ono još nešto drugo. Jel to ide u paru ko briškula i trešeta? Ono, ako nije bela, onda mora da je šnaps, ili ima još toga, samo što ja ne znam nego ovo dvoje?
Aha, može u dvoje, troje i četvoro.
A ima još mnoštvo toga, jebga...preferans, skat, raub, poker,...sedmice :zubo: i još svašta nešto.

EDIT: Kako loru izostavih na užem popisu, sram me bilo, a tako sjajna igra. :facepalm:
jednokratni klon

Poše, Zeko, pa što je ovčja koža bez malo loja?

Odvratna sam. :rofl:
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 02:49

Zekoslawa » wrote: Pih, i onda ja lako odustajem? A ne bi se ti potrudio da me zadržiš, ha? Ne bi mijenao svoje navike? :durica:
Ma, lako za pranje .... ali di je onda kraj :gaah: još ću morat i dasku dizat, sam robu prat, kuhat. Ili još gore da ja idem na porodiljski :D
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 02:52

jednokratni klon » wrote:Poše, Zeko, pa što je ovčja koža bez malo loja?

Pa zapravo stvar i je u tome. Pretjeranim pranjem se izaziva pretjerana reakcija kože u smislu pojačanog lučenja svačega :o
Zekoslawa

Post 19 Mar 2012, 02:53

jednokratni klon » wrote:Poše, Zeko, pa što je ovčja koža bez malo loja?

A da znaš da si me zgadila sada. :rolleyes:

Ajme, nisam vam se pohvalila. Ubila sam pauka. :xlux: Promjera nekih 2cm. I to nije bio onaj kućni dugonogi i mršavonogi, nego neka opaka mrcina. Gledala sam ga i gledala, izbjegavala taj kut sobe, a onda se počeo spuštati na niti i pojavio mi se pred nosom. :eek: I doveo me pred gotov čin. I jesam ga, bogme. Jesam. Junački. Onda sam cipelu s gađenjem bacila na balkon i mislim da ih neću nositi desetak dana, a večeru sam odgodila na par sati. Ali ponosna sam na sebe, budite i vi. :D
jednokratni klon

Karl Jozef » wrote: Pa zapravo stvar i je u tome. Pretjeranim pranjem se izaziva pretjerana reakcija kože u smislu pojačanog lučenja svačega :o
E, to su te bapske priče. Tradicijske. :zubo: Nad tim sam se večeras zgražala tamo na fhr. :rofl:

Zec, a mogla si mu dati ime. :( Jadni pauk. :o
nina williams

Karl Jozef » wrote: Pa zapravo stvar i je u tome. Pretjeranim pranjem se izaziva pretjerana reakcija kože u smislu lučenja svega i svačega :o
Tako je govorio čukundeda čukundede Žalosne sove. Haug!
Mnogo smiješan lik, inače. :rofl:
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 02:55

Zekoslawa » wrote: Ajme, nisam vam se pohvalila. Ubila sam pauka. :xlux: Promjera nekih 2cm.
Ja ne ubijam paukiće :crying: Ono pustim ih da žive, mislim nije da mi baš treba taj ćošak zida :dalaj lama:
Ali ponosna sam na sebe, budite i vi. :D
:grli: :kiss:
nina williams

Zekoslawa » wrote: A da znaš da si me zgadila sada. :rolleyes:

Ajme, nisam vam se pohvalila. Ubila sam pauka. :xlux: Promjera nekih 2cm. I to nije bio onaj kućni dugonogi i mršavonogi, nego neka opaka mrcina. Gledala sam ga i gledala, izbjegavala taj kut sobe, a onda se počeo spuštati na niti i pojavio mi se pred nosom. :eek: I doveo me pred gotov čin. I jesam ga, bogme. Jesam. Junački. Onda sam cipelu s gađenjem bacila na balkon i mislim da ih neću nositi desetak dana, a večeru sam odgodila na par sati. Ali ponosna sam na sebe, budite i vi. :D
Ubojico!
Mogla si ga metnit na papir i izbacit van.
Zekoslawa

Karl Jozef » wrote: Ma, lako za pranje .... ali di je onda kraj :gaah: još ću morat i dasku dizat, sam robu prat, kuhat. Ili još gore da ja idem na porodiljski :D
Oko daske ćemo se lako dogovoriti, bez brige. Robu perem s guštom, i oko toga se lako dogovorimo. Ali kuhanje... To bi ipak mogao ti. :D

Porodiljni... :misli: Ma jebate, ja ću, ti crnči. :D
Zekoslawa

Post 19 Mar 2012, 02:58

Karl Jozef » wrote: Ja ne ubijam paukiće :crying: Ono pustim ih da žive, mislim nije da mi baš treba taj ćošak zida :dalaj lama:
Pa ne ubijam ih ni ja, nije da ih mrzim. Ali ih se bojim. I onda stalno gledam hoće li mi doći blizu i ne približavam mu se i nemam mira dok ne ode ća. I ne mogu ga staviti na papir, nino, to znači da bih mu se morala približiti, a ja to ne mogu. Mlatnula sam ga refleksno jer mi je banuo pred nosom, nije da bih to mogla planski.
Tea Tree

nina williams » wrote: Ubojico!
Mogla si ga metnit na papir i izbacit van.
Ovo i ja radim. :D
Zekoslawa wrote: Oko daske ćemo se lako dogovoriti, bez brige. Robu perem s guštom, i oko toga se lako dogovorimo. Ali kuhanje... To bi ipak mogao ti. :D

Porodiljni... :misli: Ma jebate, ja ću, ti crnči. :D
Ahaa, kako je dobro imati muža kojem je ispod časti ići na porodni! :D
Slažem se, Zeko, neka čovjek radi, rad je stvorio čovjeka, a ti se "pati" doma. :zubo:
Karlinjo

jednokratni klon » wrote: E, to su te bapske priče. Tradicijske. :zubo: Nad tim sam se večeras zgražala tamo na fhr. :rofl:
nina williams wrote: Tako je govorio čukundeda čukundede Žalosne sove. Haug!
Mnogo smiješan lik, inače. :rofl:
Ne bih vas htio uzrujati ali to su činjenice. Koža stvara određen sloj ulja koji ako se ispire stalno koža nastoji nadoknaditi, pogotovo ako se ispire stalno sa šamponima pa koža naravno upija te kemikalije koje onda imaju reakciju s tim uljem ....

.... no ah, .... reklame čine čuda :zubo:
jednokratni klon

Post 19 Mar 2012, 02:59

Karl Jozef » wrote:
Ne bih vas htio uzrujati ali to su činjenice. Koža stvara određen sloj ulja koji ako se ispire stalno koža nastoji nadoknaditi, pogotovo ako se ispire stalno sa šamponima pa koža naravno upija te kemikalije koje onda imaju reakciju s tim uljem ....

Pa ja vjerujem da više od pola Hrvatske vjeruje u to. I u ono da se kosa pere tek kad ulje curi s nje. :zubo:
To je lakše nego se oprati i namazati kremom po potrebi. :zubo:

I isto tako vjerujem da oni ljudi što smrde po čekaonama, tramvajima bi se nad Biblijom zakleli da ne smrde. :rofl:

Utjecaj reklama je kad kupiš nešto što ti ne treba, a ne kad održavaš osobnu higijenu. :D
nina williams

Post 19 Mar 2012, 03:01

Karl Jozef » wrote:

Kake reakcije? I kakvo ulje?
E, tako isto sad ja tebi mogu reć da je znoj skoro pa isto što i urin. Pa su ti koji se ne peru, ustvari, zapišani. :rofl:
Karlinjo

Post 19 Mar 2012, 03:02

Zekoslawa » wrote: Pa ne ubijam ih ni ja, nije da ih mrzim. Ali ih se bojim. I onda stalno gledam hoće li mi doći blizu i ne približavam mu se i nemam mira dok ne ode ća. I ne mogu ga staviti na papir, nino, to znači da bih mu se morala približiti, a ja to ne mogu. Mlatnula sam ga refleksno jer mi je banuo pred nosom, nije da bih to mogla planski.
Čekaj već sam nabrojao makar dvije tvoje fobije srećo.

Što da radim, ... morat ću neki predbračni s tvojim ćaćaom potpisat :rofl: da te mogu vratit ako nastavim otkrivat nove i nove fobije.
jednokratni klon

Post 19 Mar 2012, 03:03

nina williams » wrote: Kake reakcije? I kakvo ulje?
E, tako isto sad ja tebi mogu reć da je znoj skoro pa isto što i urin. Pa su ti koji se ne peru, ustvari, zapišani. :rofl:
:rofl: :rofl:

U biti, kad bolje razmisliš, čak jesu i doslovno. :zubo: :crying:
Zekoslawa

Karl Jozef » wrote: Čekaj već sam nabrojao makar dvije tvoje fobije srećo.

Što da radim, ... morat ću neki predbračni s tvojim ćaćaom potpisat :rofl: da te mogu vratit ako nastavim otkrivat nove i nove fobije.
Hm, ne znam koja je bila druga, ali ako si otkrio tek dvije, to znači da si tek na početku. :D
jednokratni klon

Zekoslawa » wrote: Hm, ne znam koja je bila druga, ali ako si otkrio tek dvije, to znači da si tek na početku. :D
Druga je tuširanje. :o
  • Information