Jes, jes, znam ja da trkeljašice nemaju celulit, pa onda pričajte kako se vaše prijateljice bore s istim.
Puštaju li godine da ostavljaju traga i smatraju da je to priroda dala ženi ili ga pokušavaju suzbiti, kojim metodama i koliko su uspješne u tome?
Moja prijateljica

se neredovito brine, izbacila je gazirana pića (nije da joj jako nedostaju, popije štogod od navedenih svake prijestupne) no ne znam računa li se u štetna pića i gazirana mineralna, koju pije nekoliko puta tjedno. Također i pivu, ali piva je van kategorije. Zatim kavu, vino, sve ono što potiče stvaranje celulita. Radi sjedilački posao, ponekad izbjegava dodatno soljenje, iako bi rado posolila neko jelo. Pije minimalno 1,5 l vode dnevno, većinom 2 l. Troši ogromne količine grejpa, a tu i tamo uleti i neko drugo voće, eventualno sok od ananasa (čula je da ima puno antioksidansa).
Tracka se ponekad kremama protiv celulita, u kombinaciji s onim afroditinim hlačicama pa vježba na orbitreku ili pješači vani. Pješači i bez toga. Prije gotovo svakog tuširanja četka noge i gujscu četkom za kupanje, pokretima prema gore, naravno. Celulit se tvrdoglavo drži, ali s obzirom na slučajeve kakve je sretala i kod mlađije ženâ, tješi se da to tako mora biti.
I za kraj, i Kate Moss ima celulit:
http://gossip.whyfame.com/evan-kate-mos ... lite-10307