Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!

Stare teme i začeci foruma
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 18 Mar 2012, 14:26

5-6-7 tisuća kuna?! O, poše.

Mighty, pa nije valjda svaki ispit 800 kn.

I sretno sutra. :D

Brisače sam palila kad bi mi rekao instruktor. Jer stvarno ne mogu mislit na to kad u isto vrijeme pokušavam ostati živa.

Al' sjećam se kako sam pizdila u tunelu kako je mračno i da su mogli i koje svjetlo upalit, dok mi instruktor nije rekao: "A kako bi bilo da skineš naočale za sunce, a mogla bi i skinit malo nogu s gasa."

Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Morticia

Post 18 Mar 2012, 14:27

:rofl:
Jedna moja kolegica je jednom sanjala kako ju muz vara, probudila se, pogledala ga (covjek je spavao kraj nje) i od sve snage ga opalila sakom po glavi.
Kaze da je ovaj skoro umro od soka.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 18 Mar 2012, 14:30

Pusi mi se, a vani je hladno i mokro. :mama:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 18 Mar 2012, 14:31

prejela sam se . kako ću sad raditi? :rolleyes:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 18 Mar 2012, 14:32

Lezi. :o
Pješčana

Post 18 Mar 2012, 14:33

neču leč nasred poda na poslu :facepalm:

prljav je, sigurno
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Tupelo

Post 18 Mar 2012, 14:33

Bios » wrote:Al' sjećam se kako sam pizdila u tunelu kako je mračno i da su mogli i koje svjetlo upalit, dok mi instruktor nije rekao: "A kako bi bilo da skineš naočale za sunce, a mogla bi i skinit malo nogu s gasa."
:rofl: :rofl:

Meni je instruktor stalno govorio kad je vrijeme za mijenjanje brzina.
I to je bio ogroman zajeb jer uopće nisam sama naučila to odrediti. Tri godine sam auto vozila "po sluhu" tj. mijenjala sam brzinu kad bih čula da motor čudno zvuči. :o

Morticia wrote::rofl:
Jedna moja kolegica je jednom sanjala kako ju muz vara, probudila se, pogledala ga (covjek je spavao kraj nje) i od sve snage ga opalila sakom po glavi.
Kaze da je ovaj skoro umro od soka.
Isuse :S

Mene je kod tog sna najviše iziritirao on koji je samo ponavljao "to nije to" nije znao reći koje "to" nije "što"
Onak, jebemumater, nakon 10 godina veze valjda možeš malo elaborirati "to"

Nu, opet pizdim. :facepalm:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Tupelo

Post 18 Mar 2012, 14:36

Pješčana » wrote:neču leč nasred poda na poslu :facepalm:

prljav je, sigurno
Nitko normalan neće leć nasred poda :cerek:
Bios

Post 18 Mar 2012, 14:36

Prve šparoge ove godine:

Image

:cerek:
Morticia

Post 18 Mar 2012, 14:38

Ajme, Ajvi... :klopa: :klopa:
Megalodona

Post 18 Mar 2012, 14:38

dejzi » wrote:

Meg me jučer htjela doć tračat, ali nije se mogla sjetit passa koliko je bila pijana. :giggle:
Pezdevšek je super. :giggle:
vidiš da znam koji mi je pass :o
s pezdevšekom se više neš družit :o
jao, kako su me sprdali, zvali su me malim dečkom :crying:
Tupelo » wrote:Nadmašila sam samu sebe. :bruk ica:
:S :rofl:

spominjale smo te jučer, rekla sam da ti moram ispričat kako onaj moj meni je podrška.
fulala sam lijevo i desno, rekao je da sam u pravu i da cerečeća dejzi nema pojma :raspa:

Bios » wrote:
Al' sjećam se kako sam pizdila u tunelu kako je mračno i da su mogli i koje svjetlo upalit, dok mi instruktor nije rekao: "A kako bi bilo da skineš naočale za sunce, a mogla bi i skinit malo nogu s gasa."
:rofl: :rofl:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Bios

Post 18 Mar 2012, 14:41

Uf, nemam ih snage ni očistit ni skuhat. Došla sam doma i sjela i ne mogu se pomaknuti. Satima sam se verala za to malo šparoga. Tek su počele.

Tek sam sad skontala Tupelin san. Poše, Tupelo. :rofl:
Morticia

Post 18 Mar 2012, 14:43

Nema veze, spremit ces ih kasnije. :klopa:

Meg, to je pravi penisic, koji te podrzi i onda kad si blesava. :o
MightyMe

Post 18 Mar 2012, 14:45

Bios » wrote:5-6-7 tisuća kuna?! O, poše.
Meni je autoškola sama došla oko 5700 (PDV - 23%). Dodatno se plaća: liječnički(400), prva pomoć(400), ispiti(svaki 100 - 200 kuna, komada 3) + taksene marke.

Mighty, pa nije valjda svaki ispit 800 kn.

I sretno sutra. :D
Da, svaki. :tuzni:
Tri dodatna sata vožnje, ispitni sat instruktora i ispit. Sve skupa dođe oko 800 kn. Hvala. :D

Brisače sam palila kad bi mi rekao instruktor. Jer stvarno ne mogu mislit na to kad u isto vrijeme pokušavam ostati živa.

Ja sam sa sunčanim naočalima skroz vidio u tunelu. Samo mi je malo čudno bilo što ne vidim brzinomjer, mislio sam da su se tu svjetla pokvarila. :D
MightyMe

Post 18 Mar 2012, 14:47

Bios » wrote:Uf, nemam ih snage ni očistit ni skuhat. Došla sam doma i sjela i ne mogu se pomaknuti. Satima sam se verala za to malo šparoga. Tek su počele.

Tek sam sad skontala Tupelin san. Poše, Tupelo. :rofl:
Pa i ne trebaš. :o
Koliko god mi je gušt brat šparoge, toliko su mi ružne za pojest. A stvarno mi ih je gušt brat. :zubo:
Tupelo

Post 18 Mar 2012, 14:47

Megalodona » wrote:spominjale smo te jučer, rekla sam da ti moram ispričat kako onaj moj meni je podrška.
fulala sam lijevo i desno, rekao je da sam u pravu i da cerečeća dejzi nema pojma :raspa:
Pih, da te zbilja zbilja zbilja voli i on bi počeo fulavati lijevo i desno tj. potpuno bi usvojio tvoje "lijevo i desno".
To je ljubav. To onaj moj očito ne razumije.

Njemu "to više nije to"
Kreten. :mad:
Megalodona

Post 18 Mar 2012, 14:54

Tupelo » wrote:
Pih, da te zbilja zbilja zbilja voli i on bi počeo fulavati lijevo i desno tj. potpuno bi usvojio tvoje "lijevo i desno".
To je ljubav. To onaj moj očito ne razumije.

Njemu "to više nije to"
Kreten. :mad:
:rofl: :cerek:
ali moje lijevo i desno je podložno stalnim promjenama :zubo:

šta stvarno nije dao nikakav razlog osim da to nije to? mislim, nakon 10 godina, nakon djeteta, svega... :rolleyes:
možda ima drugu :ne zna:

Morticia » wrote:Meg, to je pravi penisic, koji te podrzi i onda kad si blesava. :o
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Tupelo

Post 18 Mar 2012, 15:03

Megalodona » wrote:ali moje lijevo i desno je podložno stalnim promjenama :zubo:
Da te zbilja zbilja zbilja voli, znao bi pratiti i predvidjeti te promjene. :ne zna:
Megalodona » wrote:šta stvarno nije dao nikakav razlog osim da to nije to? mislim, nakon 10 godina, nakon djeteta, svega... :rolleyes:
možda ima drugu :ne zna:
Veli da nema. :o
Kune se da bi, kad bi je imao, rekao da ima drugu samo da mi "popuni" ovaj šturi "to nije to" jer se slaže sa mnom da, nakon 10 godina veze, zbilja nije ok ponuditi tako lejm i nejasan razlog. :o
Megalodona

Post 18 Mar 2012, 15:08

Tupelo » wrote:
Da te zbilja zbilja zbilja voli, znao bi pratiti i predvidjeti te promjene. :ne zna:
imaš pravo, reći ću mu to :(
Veli da nema. :o
Kune se da bi, kad bi je imao, rekao da ima drugu samo da mi "popuni" ovaj šturi "to nije to" jer se slaže sa mnom da, nakon 10 godina veze, zbilja nije ok ponuditi tako lejm i nejasan razlog. :o
jesi li se ti promijenila?
previše vremena provodiš s djetetom? znaš, čitala sam :žud: da muškarci znaju bit ljubomorni i osjećat se nevoljeni kad žena počne posvećivat pažnju svom djetetu :ne zna:
što god da je, poradi na sebi :grli:
Tupelo

Post 18 Mar 2012, 15:15

Megalodona » wrote:jesi li se ti promijenila?
previše vremena provodiš s djetetom? znaš, čitala sam :žud: da muškarci znaju bit ljubomorni i osjećat se nevoljeni kad žena počne posvećivat pažnju svom djetetu :ne zna:
što god da je, poradi na sebi :grli:
Poše, super si se sjetila ovo sa zapostavljanjem djeteta. Tko zna kada bih se ja na to odvažila. :lux:
Iako, malo sam razočarata. Zaboravila si mi savjetovati seksxy veš, večeru uz svijeće ter novu frizuru. :rolleyes:

Spasiću ja naš brak. Oću svega mi.
Ako ništa ne upali, uvijek mogu ostat trudna (mislim da mi je ostala još koja upotrebljiva jajna stanica :o ) ili mu podvalit tuđe dijete. :o :cerek:
Bios

Post 18 Mar 2012, 15:21

MightyMe » wrote: Pa i ne trebaš. :o
Koliko god mi je gušt brat šparoge, toliko su mi ružne za pojest. A stvarno mi ih je gušt brat. :zubo:
I meni ih je veći gušt brat nego jest, ali dobre su mi kad ih pomiješam s nečim. Nema ih puno, pa ću ih skuhati s blitvom.

Onaj moj ih voli na lešo s maslinovim i par tvrdo kuhanih jaja. I to stuče cijelu zdjelu sam.
Megalodona

Post 18 Mar 2012, 15:23

Tupelo » wrote:
Poše, super si se sjetila ovo sa zapostavljanjem djeteta. Tko zna kada bih se ja na to odvažila. :lux:
Iako, malo sam razočarata. Zaboravila si mi savjetovati seksxy veš, večeru uz svijeće ter novu frizuru. :rolleyes:

Spasiću ja naš brak. Oću svega mi.
Ako ništa ne upali, uvijek mogu ostat trudna (mislim da mi je ostala još koja upotrebljiva jajna stanica :o ) ili mu podvalit tuđe dijete. :o :cerek:
ma sjetila sam se veša i toga, ali tek si rodila pa nisam znala bi li to pomoglo ili odmoglo :ne zna:
ali fini vikend u b&b, smo vas dvoje i branje jabuka :američke serije: bi mogao pomoć :lux:

glavno da si odlučna i da ne puštaš svog muškarca. kakav god da je, tvoj je :cerek:

Bios » wrote:
:klopa:
tako su super :D
Tupelo

Post 18 Mar 2012, 15:29

Megalodona wrote:ali fini vikend u b&b, smo vas dvoje i branje jabuka :američke serije: bi mogao pomoć :lux:
Poše, pa ti si zbilja talentirana za ŽuD. :cerek:
Dođi češće tamo pisati. :lux:

Megalodona wrote:glavno da si odlučna i da ne puštaš svog muškarca. kakav god da je, tvoj je :cerek:
Ae :cerek:
Megalodona

Post 18 Mar 2012, 15:38

Tupelo » wrote:
Poše, pa ti si zbilja talentirana za ŽuD. :cerek:
Dođi češće tamo pisati. :lux:
:o

dejzi

Post 18 Mar 2012, 16:40

Lijevo i desno. :facepalm: :rofl: :rofl: :rofl:

Meg, reci im zašto Pezdevšek mora nosit naočale. :zubo:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
  • Information