Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!

Stare teme i začeci foruma
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 18 Mar 2012, 09:47

Nakon duge i teške borbe sama sa sobom, odlučih ipak polagati taj vozački. Koliko to sad uopće košta? Znam da vas nema puno iz Splita, ali dobro bi mi došla neka preporuka auto škole.

Već sam jednom skoro položila, ali kad sam drugi put pala vožnju zaključila sam da su oni svi idioti i da nemaju pojma i da me bacaju samo zato što sam žensko. Dobro, bila sam i mrvicu trudna i nesnosnija nego inače. :D

Inače sam slika panike kad sam suvozač. Totalno mi je drugi osjećaj kad ja vozim.

Recite mi da ja to mogu. Priti pliiiiiz. :mama:

Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Pješčana

Post 18 Mar 2012, 09:51

joj, ma naravno da možeš. ja sam položila iz četvrte :mirko:
zašto ne bi mogla? :mig:
onda ćeš se s Tupelo natjecati tko je bolje vozio na vozačkom :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ombia

Post 18 Mar 2012, 09:54

Vodena » wrote:I sad pitanje???

Imam dvije ogromne ležaljke spužvene za ležaljku. Znači ono kao podmetač samo za ležaljku. I to je baš onak fino ni pretvrdo ni premekano...uglavnom super kvalitete. E sad, kako su se mačke obožavale uglavit unutra (to inače stoji u garaži na polici) tako mi ostala hrpetina dlaka po tome. Ja bi to najradije stavila u vešmašinu, al pitanje je da li će stati unutra. Ok, dlake ću već skupit sa mokrom maramicom, ili usisavačem, al ne znam što ću ako mi ne stane u mašinku? :misli:
Nece dlake skroz otici u masini. Naime sta. Svu posteljinu i sve deke perem pa susim u susilici i svaki put se zastopa filter po dvaput i izvadim po dvije sake dlaka. Tako da oni sa micama a ako ne koriste susilicu zive i nakon pranja sa dosta dlaka. :ne zna:
Takve vece stvari nosim na pranje u praonicu, oni znaju imati vece masine.
Iz spuzve maknuti dlake je jebada. Teska. :zubo:
Pjescana - pa proci ce zulj i muskulfiber, oce to od prvog treninga, nastavi, ubrzo ces se nakonn treninga i drugi dan osjecati super, to i je poanta. :D
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 18 Mar 2012, 09:56

Ali ja sam skroz dobro vozila i parkirala i sve. Samo me na ispitu uhvati panika, a nije baš poželjno prije toga nešto trgnuti ili popiti tabletu za smirenje. :D

I nisam prošla kroz crveno. Onaj sa zadnjeg sica je lagao. Bilo je žuto.

I nisam se skoro zabila u parkirani auto. Samo sam ga jedva izbjegla.

I nisam skoro zgazila invalida koji je prelazio cestu. Ko mu je kriv kad ne prelazi na pješačkom.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
ombia

Post 18 Mar 2012, 10:00

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
mene nije strah voziti ali nakon ovakvih upisa bome je
klonka

Post 18 Mar 2012, 10:19

Tupelo » wrote:OdliĆno.
Mogu kopat nos. Nitko me neće vidjeti. :o
Nadam se da ga propisno dezinficiraš. :vidiga:
Bios » wrote: I nisam prošla kroz crveno. Onaj sa zadnjeg sica je lagao. Bilo je žuto.

I nisam se skoro zabila u parkirani auto. Samo sam ga jedva izbjegla.

I nisam skoro zgazila invalida koji je prelazio cestu. Ko mu je kriv kad ne prelazi na pješačkom.
Ti si skroz moj kalibar vozača. :rofl: :cerek:
gonj špadi
dejzi

Post 18 Mar 2012, 10:21

Ajvi, to ti je sad jako puno novaca.
Nekih 5-6-7k kn, ovisi gdje i kak i to. Iako bi cijene trebale bit univerzalne, nisu. :o

Meg me jučer htjela doć tračat, ali nije se mogla sjetit passa koliko je bila pijana. :giggle:
Pezdevšek je super. :giggle:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Sašenka

Post 18 Mar 2012, 12:32

Jutro :D Kako ste zabavni :cerek: Ne moram ništa pisati, dovoljno mi da vas čitam :rofl:
Life is short. Smile while you still have teeth.
dejzi

Post 18 Mar 2012, 12:34

Jutro?
Poše, čak je i meni sredina dana već. :D

Sašenka. :cerek:
MightyMe

Post 18 Mar 2012, 12:46

Meni je vozački prekosutra, prvi put, i tako me trta :mama:
Pješčana

Post 18 Mar 2012, 12:48

MightyMe » wrote:Meni je vozački prekosutra, prvi put, i tako me trta :mama:
jaoooj :cerek:
kad sam prvi put izlazila ( i pala), mislim da je presudni momenat bio kad sam vozila iza smetlarskog kamiona, koji je imao neki kontejner u zraku i tako se vozio, a ja sam mu se priljepila na dupe tako da je kontejner bio iznad nas.
nemoj to raditi :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dejzi

Post 18 Mar 2012, 12:51

:samar:
Ne pizdi. :o
Sašenka

Post 18 Mar 2012, 12:57

dejzi » wrote:Jutro?
Poše, čak je i meni sredina dana već. :D

Sašenka. :cerek:
:brukica: Otkad sam doma, totalno sam izgubljena po tom pitanju vremena. Digla sam se tek u 11 :zubo:
Sretno :D
Life is short. Smile while you still have teeth.
MightyMe

Post 18 Mar 2012, 12:58

Pješčana » wrote: jaoooj :cerek:
kad sam prvi put izlazila ( i pala), mislim da je presudni momenat bio kad sam vozila iza smetlarskog kamiona, koji je imao neki kontejner u zraku i tako se vozio, a ja sam mu se priljepila na dupe tako da je kontejner bio iznad nas.
:rofl:
Svaki savjet je jednako vrijedan! :D
dejzi wrote: :samar:
Ne pizdi. :o
Ni jedan događaj nisam sanjao toliko puta i da je svaki put tragično završio. :gaah:
Ali tješim se da ja pod najvećim stresom najbolje odradim zadatak. Samo da mi se noge previše ne tresu. :D
MightyMe

Post 18 Mar 2012, 13:01

Sašenka » wrote: Sretno :D
Hvala, trebat će mi. :D
klonka

Post 18 Mar 2012, 13:09

Pješčana » wrote: kad sam prvi put izlazila ( i pala), mislim da je presudni momenat bio kad sam vozila iza smetlarskog kamiona, koji je imao neki kontejner u zraku i tako se vozio, a ja sam mu se priljepila na dupe tako da je kontejner bio iznad nas.
:rofl:

Moram kvotat Kuki, ovo je najbolji opis ovog foruma i ovog topica:
kuki » wrote: Super mi je kako na ovom četu čovjek može doć s bilo čim, od toga da je neka žena uzicom istukla čovjeka preko toga da mu je fen pao kroz prozor do ispadanja iz auta, i pojavit će se netko sa sličnom pričom. :rofl:
:cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
gonj špadi
Pješčana

Post 18 Mar 2012, 13:10

:rofl: :cerek:
dejzi

Post 18 Mar 2012, 13:13

MightyMe » wrote: Ni jedan događaj nisam sanjao toliko puta i da je svaki put tragično završio. :gaah:
Ali tješim se da ja pod najvećim stresom najbolje odradim zadatak. Samo da mi se noge previše ne tresu. :D
Ajde, jebote, što može bit tragično, polagat ćeš opet. Neš ti. :o

Naspavaj se i pok, bit će sve ok. :o
I gledaj znakove.
I gledaj retrovizore.
I nemoj zaboravit upalit brisače ako pada kiša.

:brukica:
kuki

Post 18 Mar 2012, 13:15

Pješčana » wrote: jaoooj :cerek:
:rofl: :rofl: :rofl: Misliš da ti je zagrada bila potrebna? :D

Btw, može li se biti djelomično netolerantan prema laktozi?
MightyMe

Post 18 Mar 2012, 13:19

dejzi » wrote:
Ajde, jebote, što može bit tragično, polagat ćeš opet. Neš ti. :o

Naspavaj se i pok, bit će sve ok. :o
I gledaj znakove.
I gledaj retrovizore.
I nemoj zaboravit upalit brisače ako pada kiša.

:brukica:
Ma nije problem u tome šta ću past, nego nije mi napeto davat 800 kuna za nešto za šta mi instruktor kaže da mogu proć da ako ne napravin ni jednu glupu grešku.

Šta se tiče brisača... :rofl: Slična priča :D
Meni se dogodilo na normalnom satu. Gledam ja cestu, a cesta nestaje i meni nije jasno. Nakon 5 minuta sam skužio da pada kiša. :rofl:
Pješčana

Post 18 Mar 2012, 13:32

tamo negdje, recimo u početku voženja, nosila sam stvari u stan iz auta, i stavila sam na krov auta akvarij. s vodom i ribicom.
misliš da nije letio? :D
jugić je bio sparkiran polovično na nogostup, ja sam zalupila vratima, akvarij je napravio hooop! i raspao se u 946294629467503 komada :facepalm:
trčala sam prek raskršća do svog stana, s ribicom među dlanovima.

što ta životnja nije sve prošla sa mnom :facepalm:
dejzi

Post 18 Mar 2012, 13:33

Jesam i ja na normalnom satu zaboravila.
Skužila sam tek kad mi instruktor rekao "baš jako pada ova kiša, niš se cesta ne vidi."
:facepalm: :rofl:
MightyMe

Post 18 Mar 2012, 13:48

:rofl: :rofl:
Najgore što sam svojoj ribici učinio je to što mi je slučajno ispala u sudoper pa sam je hvatao da ne klizne u odvod :facepalm:

@Dejzi Problem je u tome što kao neiskusan vozač se 100% koncentriraš na cestu i pješake i ovo i ono pa kišu jednostavno ne vidiš. To je bar moje tumačenje. :D
Morticia

Post 18 Mar 2012, 14:20

Ova moja prasad zacorili na kaucu i sad ja ne mogu mrdnut. :gaah:
Lezim na kaucu k'o les i buljim u zid. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tupelo

Post 18 Mar 2012, 14:21

Nadmašila sam samu sebe. :brukica:

Sve je kriva Silajn koja je otvorila sezonu ludih snova. :o Moj nije o Trkeljanjima, no sasvim je sjajno lud.
Naime, ne znam jesam li vam pričala kako sam prije par mjeseci sanjala da me je muž ostavio i pritom mi kao razlog naveo da "to nije to". Pa sam se probudila bijesna na njega i napala ga i ostatak dana provela pokušavajući izazvati svađu.
E, sad...danas sam, kad smo se vratili s kave, otišla spavati i doslovce nastavila taj san. Da, u snu sam iskopala taj san i svađala se s mužem oko njega. :facepalm:
Najbolje od svega je što sam cijelo vrijeme bila svjesna da sanjam i što sam bila svjesna da sam izvukla stari san i nisam se sama sebi mogla načuditi koliko sam luda. :o
Probudila sam se iznimno nadrkana, ispričala mužu san i pokušala ga uvjeriti da taj san znači nešto budući da me očito muči toliko da mi se i u snu pojavljuje i ond ga malo napadala zbog toga. Opet se nije htio svađati sa mnom. :crying:

Mislim da mi je sve to od svježeg zraka. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
  • Information