Eto, kako mi to jednostavno riješimo. Ako ga oćeš krstiti, možeš, ali ja neću doći. Kumu, naravno, imamo.
Imaš mi nešto reći?Si ti sigurna
Eto, kako mi to jednostavno riješimo. Ako ga oćeš krstiti, možeš, ali ja neću doći. Kumu, naravno, imamo.
Imaš mi nešto reći?Si ti sigurna
"Volim" tu pjesmu otkad je izašla, a tu ljubav sam izrazila i na onoj temi o ljubavnim pjesmama.Karl Jozef » wrote: :ne sjeća se: ?
JasnoZekoslawa » wrote: Eto, kako mi to jednostavno riješimo. Ako ga oćeš krstiti, možeš, ali ja neću doći. Kumu, naravno, imamo.
Pa ono, ... nisam siguran da pričamo o istom OliveruImaš mi nešto reći?
Karl ne nosi nikakvu djecu, ... dobro barem ne u trbuhuZekoslawa » wrote: (Ja sam mislila da se radi o onom djetetu što Karl nosi, ali to se očito zaboravilo. Dobro da je tako. Ne bi bilo zgodno da mi ga pošalješ s trbuhom, madame.)
Gle, ofco, nadam se da one priče kako imaš veza u samom Vatikanu nisu bile tu samo da me zbariš.
A ne znam, bidna. Ako mi imaš što reći, reci ili šuti zauvijek.Pa ono, ... nisam siguran da pričamo o istom Oliveru
Zekoslawa » wrote: Gle, ofco, nadam se da one priče kako imaš veza u samom Vatikanu nisu bile tu samo da me zbariš.
A ne znam, bidna. Ako mi imaš što reći, reci ili šuti zauvijek.
Nećeš me smekšati slikom našega djeteta, zaboravi to.Karl Jozef » wrote:
Znala sam.
Nije to naše šećeru. Na tome još moramo poraditiZekoslawa » wrote: Nećeš me smekšati slikom našega djeteta, zaboravi to.![]()
Nisam ja kriva! Da ti nisi tako stidljiv imali bi već i vaše.
jednokratni klon » wrote: Nisam ja kriva! Da ti nisi tako stidljiv imali bi već i vaše.Ovako vam ja moram siroče ostavljat.
Šuti, vraže jedan, da te mali ne čuje.
Postporođajna depresija.
Zekoslawa » wrote: Postporođajna depresija.![]()
Je, draga, tvoje je. Ti si ga donijela. Ali nema veze, ti sredi misli, nas dvoje brinut ćemo se za njega ko da je naš.
A ne znam, to ti nije do mene. Ja bih rado bila gospođa Ofca, ali kad će me učiniti ženom... To sam bog zna.
Ofco!!!Zekoslawa » wrote: A ne znam, to ti nije do mene. Ja bih rado bila gospođa Ofca, ali kad će me učiniti ženom... To sam bog zna.
Ali neka bude volja njegova, ako želi da živimo u grijehu... Ja prihvaćam svoj križ.
A nemoj mu ništa govoriti, ne voli da mu se radi pritisak. Meni je dobro i ovako.
Evo, evo stavio sam obiteljsku slikuZekoslawa » wrote: A nemoj mu ništa govoriti, ne voli da mu se radi pritisak. Meni je dobro i ovako.
Users browsing this forum: ClaudeBot, GoogleOther and 0 guests