O odgoju mačaka

Vau, mijau i pokoji au
Pješčana

Post 16 Mar 2012, 00:02

teško je životinju spriječiti da živi život.
na žalost, to s prelaskom ceste je jedan od češćih uzroka. žao mi je Vodena, baš je bila lijepa maca, to je ona sa pšenicom iza leđa na slici kojoj sam se smijala :)

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
baja

Post 16 Mar 2012, 09:31

Vodena » wrote:Hvala ti :tuzni:
i ne razumijem ni te jebene vozače, k vragu, ja vozim već nekih 15 godina, od toga sve skoro po seoskim ruralnim područjima i nikad, ama baš nikad nisam zgazila niti jednu mačku. Ok, par puta sam skoro skrenula radi njih, al uvijek kad vidim macu pored ceste, prikočim, ako treba i zastanem (ak nema nikog otraga). Ne razumijem to stiskanje gasa i iživljavanja po cesti. :tuzni:
ajoj, i kod tebe :crying:

što se tiče vozača, ne čudi se
jedan me je poznanik, mrtav-hladan, savjetovao da ni slučajno ne kočim ako vidim da ću udariti psa jer će mi završiti na haubi i šajbi, nego niža i po gasu jer se auto tako malo propne pa će završiti smljeven pod kotačima :facepalm:
a za macice sam čula kako one jadne zabriju da je prostor ispod razine farova prolaz... pa, ako se malo sagnu neće im ništa biti... :(
Tupelo

Post 16 Mar 2012, 09:52

Ajme, Vodena :grli:
Sirota maca. :crying:
baja » wrote:jedan me je poznanik, mrtav-hladan, savjetovao da ni slučajno ne kočim ako vidim da ću udariti psa jer će mi završiti na haubi i šajbi, nego niža i po gasu jer se auto tako malo propne pa će završiti smljeven pod kotačima :facepalm:
Nadam se da si mu barem pljunula u kavu.
Smeće jedno gnjusno.
Fuj.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
baja

Post 16 Mar 2012, 09:57

Tupelo » wrote: Nadam se da si mu barem pljunula u kavu.
:zubo:

rekla sam mu da ću nižu i po gasu kad njega sretnem :o
ombia

Post 16 Mar 2012, 09:58

baja » wrote: ajoj, i kod tebe :crying:

što se tiče vozača, ne čudi se
jedan me je poznanik, mrtav-hladan, savjetovao da ni slučajno ne kočim ako vidim da ću udariti psa jer će mi završiti na haubi i šajbi, nego niža i po gasu jer se auto tako malo propne pa će završiti smljeven pod kotačima :facepalm:
a za macice sam čula kako one jadne zabriju da je prostor ispod razine farova prolaz... pa, ako se malo sagnu neće im ništa biti... :(
Pa...nemoj kociti ni kad njega vidis na nasred ceste. Prakticnije je. Mozda ti preleti preko krova i ti mozes odmah produziti dalje.

Naravno da kocim, iako po gradu nisam ni naisla na pse ili mace da idu okolo sami. Ako i idu odu iza kuca po vrtovima.
Osim jednom, pregradje, mirnija ulica, da bih izbjegla macku zavrsila malo na ogradi. Vlasnik mice mi je platio popravak nesto lima, nismo se ni natezali preko osiguranja, odmah je izasao van.

Mice bez doma se zimi tako i griju, pikiraju tek pristigli auto i tamo se ucucure, tako i prezive minus stupnjeve. Jebada je kad ne nauce da je auto u pokretu opasnost.
Pješčana

Post 16 Mar 2012, 11:19

ali mace se ne boje ni zvuka auta. bila sam pred para dana kod oca, i tamo su dvije mace, mama i kćer, za koje se brinemo mi i susjedi. ta maca je odnekud došla prošle godine trudna i odlučila se omaciti kod susjeda, dva mačića su netragom nestala, a ona je ostala kod nas s tim jednim.
znači, maca i beba maca žive u našim dvorištima, jedu kod nas, sunčaju se na krovovima i u vrtovima. i ne daju se u ruke.
u roku keks kad se ja sparkiram, ova starija dođe i smjesti se pod moj auto. i kad izlazim iz dvorišta, ona se ni ne makne, ostane samo crno klupko a ja se isparkiravam ko na jajima jer se bojim da ju ne zgazim. ne boji me se :ne zna:
a cesta ispred moje kuće je prometna a prometuju prečesto prebrzi vozači, i u našem kvartu je previše i maca i pasa umrlo tako.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ombia

Post 16 Mar 2012, 13:04

Ak se ionako ne daju u ruke da bacis neki kamencic pod auto (ne na nju naravno) i prestrasis ju prije nego cesd pokrenuti auto. Ovako je i za tebe stresno i za nju opasno.
klonka

Post 16 Mar 2012, 13:09

Ajmo na ljepše teme od bacanja pod auto.

Jučer smo odveli životinjicu na sterilizaciju. Cendrala sam cijelo popodne gledavši je onako jadnu. Danas je dobro. Svako toliko mi dobaci zli pogled zbog ovratnika. :zubo:

Durenje:

Image
gonj špadi
Pješčana

Post 16 Mar 2012, 13:43

:rofl: durenje

dakle, ove dvije mice. ispred mene je beba maca, autistična majka koja se mota pod nogama se vidi na sjeni u repu oblika violinskog ključa :cerek:
Image
ombia

Post 16 Mar 2012, 19:11

klonka » wrote:Ajmo na ljepše teme od bacanja pod auto.

Durenje:
http://oi55.tinypic.com/zu43sz.jpg
:lol: :lol: :lol:

Pjescana pazi dobro na tu ljepotu. :cerek: Mala mudrica. Steta sto se ne da maziti. Taj divan nosic. :cerek:
Lastan

Post 17 Mar 2012, 12:09

ombia » wrote:
A jel zna sici s drveta? Nije uvijek slucaj. :o
Svaka mačka zna sići s drveta.

Naime, još nitko nije našao mačji kostur na grani. :kava:
ombia

Post 17 Mar 2012, 12:15

Lastan » wrote: Svaka mačka zna sići s drveta.

Naime, još nitko nije našao mačji kostur na grani. :kava:
Pa valjda teoretski zna. A jel oce to je druga prica. :gaah: Il mijauce ko nespasena dok te susjedi nazovu na posao i uljudno "zamole" da ucinis nesto.
To nesto kosta.
Visekratno.
Jerbo te visekratno zamole.
Potjeh

Post 17 Mar 2012, 19:56

Naša posljednja maca (možda su naše mace iz filma Highlander?!?) se počela drugačije ponašati. Puno, puno više traži pažnje od nas i konstantno mijauče. Dosada je bila toliko tiha da smo mislili da nema glasnice. Velika je to promjena ostati sam.
ombia

Post 18 Mar 2012, 09:59

:crying: :crying: :crying:
Mazite ju puno i ljubite ju puno.
Moj jedan obicno place po stanu kad je drugi samo sat vremena odsutan (vet), a nisu cak ni iz istih drzava i u pocetku su bilki ko pas i macka.
Pješčana

Post 18 Mar 2012, 13:57

http://www.tportal.hr/funbox/funtime/18 ... acica.html

znači, bernardinac usvojio mačića
ima dolje na dnu filmić :cerek:

fora su mi te kombinacije, za koje valjda jedino ljudi misle da nisu prirodne
ombia

Post 18 Mar 2012, 19:14

icuce :cerek:
i cica mu nogu sirocek
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 18 Mar 2012, 22:02

Potjeh » wrote:Naša posljednja maca (možda su naše mace iz filma Highlander?!?) se počela drugačije ponašati. Puno, puno više traži pažnje od nas i konstantno mijauče. Dosada je bila toliko tiha da smo mislili da nema glasnice. Velika je to promjena ostati sam.
Možda se tjera?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
klonka

Post 20 Mar 2012, 02:05

Živinica je uspila tri puta od jutros skinuti ovratnik. :facepalm: :crying:

Nisam nikad vidjela brže lizanje vrata u onih 30 sekundi koliko je bila bez njega. :lol:

I povraćala je, proždrljivo đubre. A sad upravo demolira stan. :crying:
gonj špadi
ombia

Post 20 Mar 2012, 09:40

:lol: :lol: :lol: :lol: siroce, pa i ti bi se prala da ti netko konacno skine langetu. Mora da si je fujkica jadna.

Moja grofica presretna da sam doma, dovlaci predmete na krevet i pri tom glasno i sretno mijauce. Kao da me netko lupa po mozgu. I to vec sat vremena. :facepalm:
Cula sam da je pokusala dovuci jos neke predmete ali valjda su joj bili preteski.
Al bar je skuzila koliko igracki ima, zaslinjeni misic je kraj mene, omot od sira prazan, zmazana carapa, komadic briketa :zubo:
vrrrlet

Post 20 Mar 2012, 10:00

ombia » wrote::lol: :lol: :lol: :lol: siroce, pa i ti bi se prala da ti netko konacno skine langetu. Mora da si je fujkica jadna.

Moja grofica presretna da sam doma, dovlaci predmete na krevet i pri tom glasno i sretno mijauce. Kao da me netko lupa po mozgu. I to vec sat vremena. :facepalm:
Cula sam da je pokusala dovuci jos neke predmete ali valjda su joj bili preteski.
Al bar je skuzila koliko igracki ima, zaslinjeni misic je kraj mene, omot od sira prazan, zmazana carapa, komadic briketa :zubo:

Ooo, na briketu spečeš miša umotanog u čarapu, to je stari specijalitet. Poslužiš u omotu od sira, a za umak pljuneš.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 20 Mar 2012, 10:04

vrrrlet » wrote:

Ooo, na briketu spečeš miša umotanog u čarapu, to je stari specijalitet. Poslužiš u omotu od sira, a za umak pljuneš.
:lol: :lol: :lol: odlicno!

Oni inace ne spavaju u spavacoj i ovo im je ko uskrs i bozic skupa, dok ne podivljam i zatvorim ih u boravak. :o
blaze

Post 21 Mar 2012, 16:49

divno je kad te netko čeka doma :rofl:

Image

Image
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
sabaa

Post 21 Mar 2012, 16:59

Moj Whiskey je postao budilica, ali pametnica me budi samo nakon sto mi zazvoni mobitel, a ja ga snooznem. Posto vecinom radim popodne, ako me ne budi alarm, ne budi me ni on.

Neko jutro me skoro infarkt strefio, sjeo mi je na prsa i piljio u mene u stilu; kaj spavas?
The planet is fine. The people are fucked.
ombia

Post 21 Mar 2012, 17:30

Blaze :cerek:

Na slican nacin su i mene moji naucili kako ima stan izgledati.
Koja tegla manje i sve sam naucila, gdje se sta sprema. :zubo:
klonka

Post 24 Mar 2012, 18:18

Prasulji smo konačno skinuli ovratnik. Lizala se dva sata nakon toga. I češala iza uha. :cerek:

Unatrag par tjedana se počela jako mazit, prije nas nije šljivila ni pola posto, mazila bi se samo pred spavanje. Mislila sam da je prvo imalo veze s tim što se tjerala (i bacala na pod) pa poslije s tim što je bila operirana, ali evo, prošlo je desetak dana od sterilizacije i gospođica se i dalje mazi.

Super mi je to. :cerek:

p.s. I kod nas je jučer fasovalo neko cvijeće u teglici. :facepalm: Al najdraže su joj ruže. Jednom je pojela cijeli cvijet i onda poslije povraćala. Sad se zadovoljava time da mu odgrize koju laticu kad nitko ne gleda. :o
gonj špadi
  • Information