nauči je, nek ispravi, i onda nek nam dođe
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Sashice
Kako si?
Kako si?
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
I u Zagreb dolaziš? Oh.MightyMe » wrote:
Šalu na stranu, trebao bi smanjit s tim vinom, mislim da je postalo krajnje sumnjivo da kad svaki put idem u Zagreb da mi treba 5 litara vina za prijateljevog oca. Imam dva tjedna da smislim novu izliku.
Super je, sve zna o drozama, alkoholu i seksu. Hvala na ponudi.vrrrlet wrote: Opa, jedinice. Gdje su jedinice, tu su i alkohol, droga i seks.Kako je mala? Tribaju li joj instrukcije?
Kakve veze ja imam s njom?MightyMe wrote: Pa kako ti onda možeš?![]()
Ja nemam jedinice.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Nije im uspjelo niti jedno.
5 litara dva tjedna, dve i po litre tjedan dana, to je dvajspet deca, 25/7=3.6, pomnožiti s 0.66 pošto ziher ne piješ sve sam ==> 2.4dcl dnevno. Dečko, ti piješ točno onoliko koliko treba.MightyMe » wrote:
Šalu na stranu, trebao bi smanjit s tim vinom, mislim da je postalo krajnje sumnjivo da kad svaki put idem u Zagreb da mi treba 5 litara vina za prijateljevog oca. Imam dva tjedna da smislim novu izliku.
Vidin da joj tribaju repeticije.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Megalodona
nekada su nas kažnjavali tako da nismo smjeli van, sad je kazna da ne smiješ sjedit u sobi 
dobra je kazna, bar će se md-u poboljšat društveni život
sašice
dobra je kazna, bar će se md-u poboljšat društveni život
sašice
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
vrrrlet » wrote:
5 litara dva tjedna, dve i po litre tjedan dana, to je dvajspet deca, 25/7=3.6, pomnožiti s 0.66 pošto ziher ne piješ sve sam ==> 2.4dcl dnevno. Dečko, ti piješ točno onoliko koliko treba.
Umriću.
Erm, odakle ti to da izlazi?Megalodona wrote:nekada su nas kažnjavali tako da nismo smjeli van, sad je kazna da ne smiješ sjedit u sobi
dobra je kazna, bar će se md-u poboljšat društveni život![]()
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Sretna sam što sam doma, ali mi je muka cijeli dan
Megalodona » wrote:nekada su nas kažnjavali tako da nismo smjeli van, sad je kazna da ne smiješ sjedit u sobi![]()
Life is short. Smile while you still have teeth.
- Megalodona
pa šta ja znam, mislila sam da su joj izlasci i dalje dopušteni, da joj je komp zabranjen osim za potrebe škole
ono, da ne gubi vrijeme na netu nego da radi na ocjenama, ali da smije nać se s društvom.
nemam pojma, nisam nikad bila u kazni, zapravo
imala sam zabranu izlaska na to i to mjesto, valjda jer su mislili da je neprilično ili tako neku glupost
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Sašenka, zašto ti ne otvoriš neku trudničku temu na Dječjem kutku? mislim da bi bilo fora
aprivuklo bi i moguće trudne goste da počmu pisati ovdje. na primjer, Trudnički dani, ili nešto što se tebi sviđa.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
AjojSašenka » wrote:Sretna sam što sam doma, ali mi je muka cijeli danHrana mi se gadi i jedva se prisilim nešto pojesti, sva sreća što ne povraćam.
Proći će to do kraja tromjesečja.
Ja sam isto imala mučnine bez povraćanja i pomagalo mi je konstantno grickati nešto kiselo.
Samo je teško dok ne skužiš što ti paše.
Mene su spasili hladno kiselo mlijeko i šljive. Grickala sam ih cijele dane po malo. Smirivali su mi želudac.
Jel ti pada na pamet nešto što ti se jede? Obično ti tijelo samo nekako da do znanja što bi mu pasalo? Probaj, kako god ti se suludo činilo ono što ti padne na pamet.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
- Megalodona
Sašenka » wrote:
Sretna sam što sam doma, ali mi je muka cijeli danHrana mi se gadi i jedva se prisilim nešto pojesti, sva sreća što ne povraćam.
super da si doma, bar ti je muka u miru
Nije sigurno, ovisi o trenutnom raspoloženju, ali opravdanje je uvijek potrebno.
Pa prije par strana si napisala da nikako da diplomiraš. Ja bi te stavio u kaznu.
Kakve veze ja imam s njom?
Ja nemam jedinice.
Krivo si me razumio, za 2 tjedna bi trebao ići u Zagreb, i u Zagrebu bi bio 2 dana. Kad to podijelimo sa 2 dobijemo 2.5L dnevno. I pošto ne pijem sam pomnožim to s 0.5, dobijemo 1.25L dnevno.vrrrlet wrote: 5 litara dva tjedna, dve i po litre tjedan dana, to je dvajspet deca, 25/7=3.6, pomnožiti s 0.66 pošto ziher ne piješ sve sam ==> 2.4dcl dnevno. Dečko, ti piješ točno onoliko koliko treba.
Pa ne znam, vjerojatno bi se moji upisi svaki dan svodili na to da mi je mukaPješčana » wrote:Sašenka, zašto ti ne otvoriš neku trudničku temu na Dječjem kutku? mislim da bi bilo foraaprivuklo bi i moguće trudne goste da počmu pisati ovdje. na primjer, Trudnički dani, ili nešto što se tebi sviđa.
Ne bi vjerovala, ali meni isto jedino kiselo paše na način da mi ne izaziva dizanje želuca čim pomislim na to. Recimo, kiwi mi je super, ali problem je što ga ne bih smjela pojesti više od 2 na dan. Pašu mi kiseli krastavci i njih dosta jedem, praktički uz svako jelo, jer inače ne bih ništa uspjela pojesti. Slatko koje sam prije obožavala i tamanila, sad mi se gadi i uopće ne paše. I tak. Danas ćemo raditi špinat i pire za ručak jer mislim da ću to moći pojesti.Tupelo » wrote:
Ajoj
Proći će to do kraja tromjesečja.
Ja sam isto imala mučnine bez povraćanja i pomagalo mi je konstantno grickati nešto kiselo.
Samo je teško dok ne skužiš što ti paše.
Mene su spasili hladno kiselo mlijeko i šljive. Grickala sam ih cijele dane po malo. Smirivali su mi želudac.
Jel ti pada na pamet nešto što ti se jede? Obično ti tijelo samo nekako da do znanja što bi mu pasalo? Probaj, kako god ti se suludo činilo ono što ti padne na pamet.
Vidjela samMulica » wrote:sašenka![]()
jesi vidila koju je sliku meg sinoć nakeljila tu? nešto što će kupit kumčetu za na glavu!pronađi to i ponovo razmisli o izboru kume
![]()
- Megalodona
sašice, ne slušaj mulicu, želi nas posvađat 
idem bit kreativna :pinterest:
idem bit kreativna :pinterest:
nisam ja nakeljila onu sliku, već ti
meg ti je glupa!!! :xlux:
Čekam da saznam spol, ako bude dečko tek onda ću se zabrinuti zbog onakvih ukrasaMulica » wrote:
no, kad planiraš promijenit mišljenje?
ja bi bila super kuma!pitaj tupelinu kako sam biberici zakon!
Uostalom, ti već imaš kumče
- Megalodona
joj, ako bude dečkoSašenka wrote:
Čekam da saznam spol, ako bude dečko tek onda ću se zabrinuti zbog onakvih ukrasa![]()

Aha, ja sam predumislio da tu studiraš ili radiš, a da doma odeš svaka dva tjedna na dva dana.MightyMe » wrote: Nije sigurno, ovisi o trenutnom raspoloženju, ali opravdanje je uvijek potrebno.
Krivo si me razumio, za 2 tjedna bi trebao ići u Zagreb, i u Zagrebu bi bio 2 dana. Kad to podijelimo sa 2 dobijemo 2.5L dnevno. I pošto ne pijem sam pomnožim to s 0.5, dobijemo 1.25L dnevno.
Čuj, ak' je takva situacija, mislim da je 1.25 litara dnevno premalo. Zagreb je velik grad.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-