Vidjet ćemo sutra što će staviti na stol. I bolje bi mu bilo da bude pošteno jelo.
Ne bude li, Zeko, uzmi stvar u svoje ruke!
Girl power!
Isuse, spora sam za popizdit, imam mačku od 8 kg u krilu, koja se stalno meškolji.
Gladna sam.Tea Tree » wrote: Vidjet ćemo sutra što će staviti na stol. I bolje bi mu bilo da bude pošteno jelo.
Nema ga, đavo ga odnio.
A valjda si i ti u mojim godinama bila blesava pa gladovala dok štogod ne donesu iz lova.Tea Tree » wrote: Nema ga, đavo ga odnio.![]()
I ja sam bila gladna kad sam došla doma, ali tko će to dočekati pa sam se u međuvremenu najela.
Biće još lovi.
E imam neki čipičips na njemu piše inferno, nisam vjerovao da je tako ljut ali stvarno je. Stvarno je nejestiv a inače mi nije ljuto
Ček, kad smo potpisivali ugovor za ovaj harem, meni se čini da sam ja potpisala nešto kao ti jebeš i hraniš nas, mi lijepo izgledamo i trkeljamo i viola! A ono... kurac od ovce i na njemu zvonce.Karl Jozef » wrote: E imam neki čipičips na njemu piše inferno, nisam vjerovao da je tako ljut ali stvarno je. Stvarno je nejestiv a inače mi nije ljutoTako da eto, oš čipsa?
Nije gadan samo je ljut a ja sam prevelika pičkica da ga tako ljutog jedemZekoslawa » wrote: Ček, kad smo potpisivali ugovor za ovaj harem, meni se čini da sam ja potpisala nešto kao ti jebeš i hraniš nas, mi lijepo izgledamo i trkeljamo i viola! A ono... kurac od ovce i na njemu zvonce.Čips? Čips bi mi dao? I to samo zato što je tebi gadan?
![]()
Pršut, sir, paradajz, vino. Jel to OK ilš još štaHoću nešto lijepo!
Ma kao da je uopće bitno jel gadan ili ljut, bitno je to da ništa nisi donio iz lova.Karl Jozef » wrote: Nije gadan samo je ljut a ja sam prevelika pičkica da ga tako ljutog jedem. A i nije da nešto jebem, više mene jebu
![]()
![]()
A štajaznam, a koje vino?Pršut, sir, paradajz, vino. Jel to OK ilš još šta
Mogu ti jedino avatar uhvatitZekoslawa » wrote: Ma kao da je uopće bitno jel gadan ili ljut, bitno je to da ništa nisi donio iz lova.
Ja bijelo :ne zna imena osim Graševine:A štajaznam, a koje vino?
Što, Zubić vilu?Karl Jozef » wrote: Mogu ti jedino avatar uhvatit
A ja b' crno ako može.Ja bijelo :ne zna imena osim Graševine:![]()
, ti?
Zekane nikakoZekoslawa » wrote: Što, Zubić vilu?Bolje bi bilo da si šutio. Da te nisam vidjela da hvataš zekane.
Što da ne, iako od njega se brže napijeA ja b' crno ako može.
Ne, nemaj drugih zecova osim mene.Karl Jozef » wrote: Zekane nikako, dabog da me lovac luka osobno upuco ako ulovim jednog
al' zečice, ... što da ne
Misila sam da nam je to u interesu.Što da ne, iako od njega se brže napijeal' dobro.
Ja te nisam napustila, samo sam se morala pobrinuti za svoj želudac kad nećeš ti.Karl Jozef wrote:Ostaviše me svi, tako mi i treba
kad nudim čips i avatare
laku noć vile ter zečice.
Dobro možda meni, ja sam plaha ovčicaZekoslawa » wrote: Misila sam da nam je to u interesu.
Ma tu sam, to ja samo izazivan grižnju savjestiJa te nisam napustila, samo sam se morala pobrinuti za svoj želudac kad nećeš ti.
Što je s ostalima, ne bih znala. Ex sigurno ne uči, to je jedino što mogu reći.
A ništa, laka ti noć, ofco.
Ti to predlažeš da izbacim vileNe, nemaj drugih zecova osim mene.
Frendica si je osigurala pravilan ritam spavanjaTea Tree » wrote:Ja nagovaram frendicu na skypeu da nam se pridruži, ali rekla mi je: mrš!
Pa, tebi, meni, svejedno... Važno da djeluje.Karl Jozef » wrote: Dobro možda meni, ja sam plaha ovčica
Ma tu sam, to ja samo izazivan grižnju savjesti![]()
A je, ona kao ima pametnijeg posla od druženja sa životinjskim carstvom, propalim studentima, starim svodnicama, priče o sodomiji, orgijama, spizi i debelim mačkama.Tea Tree wrote:Ja nagovaram frendicu na skypeu da nam se pridruži, ali rekla mi je: mrš!![]()
Tako jeZekoslawa » wrote: Pa, tebi, meni, svejedno... Važno da djeluje.
Podatak kaže da ja u 7:30 moram biti budan/obučen/na izlaznim vratima pa ti vidi tko je mučka ofca.Mučka ofco!
Sve sam prepoznao osim starog svodnikaA je, ona kao ima pametnijeg posla od druženja sa životinjskim carstvom, propalim studentima, starim svodnicama, priče o sodomiji, orgijama, spizi i debelim mačkama.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests