Hmm, ne bih ovu temu smatrala isključivo romantičarskom iako su dobrodošli i takvi komentari.
Zašto poželite imati potomka upravo s tom osobom?
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
Almost Rosey
Hajd ti samo piši ontopic, lako se nered počisti
Ovisi o položaju muškarca i kakvoći dotične pi*čke.Beta ženka » wrote: Blah, ne znam - koliko sam čula, većina muškaraca će prihvatiti pi**u koja im se nudi za seks.
I kako to misliš 'koliko sam čula'?
Almost Rosey » wrote:Ne samo da žene biraju, nego i u većini slučajeva naprave prvi korak.
- Beta ženka
U, ala si pametan.nodens » wrote:
Ovisi o položaju muškarca i kakvoći dotične pi*čke.![]()
I kako to misliš 'koliko sam čula'?Probaj sama, pa vidi ima li istine u tome.
![]()
Mi ne-alfe samo slušamo o tome i analiziramo (kao na ovoj temi), ne spuštamo se toliko nisko.
Je, je, a da ne govorimo o geografiji, socijalnom statusu (različiti svjetovi), različitim uvjerenjima itd.
Zapravo nije bitno tko napravi 'prvi korak', to ne mijenja ništa na stvari. Ako 'biraš' iz neke sužene ponude, to onda nije samo TVOJ izbor, nego je taj izbor ograničen tuđim izborom, tj. tvojom pretpostavkom o tuđem izboru.
A mislim... pa svejedno silebritiji završe s nekim fufama u WC-u, što će reći da nije baš da se puno bira koliko se priča o tome.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
a) hm, nikad nisam osjećala želju za djecom van veze. Meni to ide ruku pod ruku s osobom, ne sama sa sobom. Dijete je sklop dvoje ljudi i takvog ga treba gledati.
b) žao mi je
al sam skeptična prema ljudima koji koriste "nikad" i "uvijek". 
c) ne znam zašto se često u društvu na ljude koji nisu pekmezasti prema djeci gleda kao na luđake, željeli oni djecu ili ne. Želim ih i volim, ali me se baš i neće vidjeti kako tepam nečijoj bebi onak babski.
Uostalom, djeca su mi najzanimljivija od negdje 2.-5. godine i ne mogu se da se na glavu postavim otapati na fotke tek rođenih smežuranaca. 
b) žao mi je
c) ne znam zašto se često u društvu na ljude koji nisu pekmezasti prema djeci gleda kao na luđake, željeli oni djecu ili ne. Želim ih i volim, ali me se baš i neće vidjeti kako tepam nečijoj bebi onak babski.
Pa ne znam, navodno gram iskustva vrijedi kao tona teorije, to meni uvijek govore.Beta ženka » wrote:U, ala si pametan.
Mi ne-alfe samo slušamo o tome i analiziramo (kao na ovoj temi), ne spuštamo se toliko nisko.
Te fufe ili imaju visoku kakvoću pi*čke (ako i nemaju neke druge kvalitete) ili su pak voljne radit kojekakve stvari koje poštene žene nisu.Beta ženka » wrote: Je, je, a da ne govorimo o geografiji, socijalnom statusu (različiti svjetovi), različitim uvjerenjima itd.
A mislim... pa svejedno silebritiji završe s nekim fufama u WC-u, što će reći da nije baš da se puno bira koliko se priča o tome.
No, već sam rekao, muškarci su u principu manje izbirljivi, što uopće nije teško objasniti u okvirima evolucijske psihologije.
- Beta ženka
Gdje piše da treba gledati baš tako?rh4ps0dy » wrote:a) hm, nikad nisam osjećala želju za djecom van veze. Meni to ide ruku pod ruku s osobom, ne sama sa sobom. Dijete je sklop dvoje ljudi i takvog ga treba gledati.
Ne treba baš sve probati u životu da bi se znalo da je to loše ili nije za tu osobu.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Abogamu.
Pa volim ga, zato (potomci).
Ne volim ga ko igračku, volim ga ko čeljade s kojim želim provest život i jebavat se tu i tamo.
Đeca mu ga dođu ko logičan nastavak niza.
Pa volim ga, zato (potomci).
Ne volim ga ko igračku, volim ga ko čeljade s kojim želim provest život i jebavat se tu i tamo.
Đeca mu ga dođu ko logičan nastavak niza.
ne mogu sad naći link, imala sam ga u fejvoritsima prije trojanca, bio je veliki članak o samohranim majkama. ženama koje nisu našle partnera s kojim bi mogle imati stabilnu vezu i djecu, pa su si zatrudnile i odgojile dijete, a nakon par godina zaželjele su još jedno, pa su opet zatrudnile. cijeli članak je samohranim majkama više djece, očevi nisu uključeni u priču.
ne mislim da je dijete nastavak dvoje ljudi, ali ja planiram posvojiti, pa možda nisam prava osoba za davat komentar ovdje.
ne mislim da je dijete nastavak dvoje ljudi, ali ja planiram posvojiti, pa možda nisam prava osoba za davat komentar ovdje.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Meni osobno je odluka o djetetu bila neraskidivo povezana s partnerom.
Uopce nisam htjela bilo koje dijete, htjela sam bas njegovo.
Al' kazem, ja nikad nisam bila neki pretjerano majcinski tip, tako da ono.
Uopce nisam htjela bilo koje dijete, htjela sam bas njegovo.
Al' kazem, ja nikad nisam bila neki pretjerano majcinski tip, tako da ono.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Joj, nemoj mi svaku riječ reckat, plizićBeta ženka » wrote:
Gdje piše da treba gledati baš tako?
Čitala i ja jedan o ženi koja je aseksualna, ali je zbog zdravlja morala roditi (endometrioza, jako preuranjena menopauza, tak nekak). Uglavnom, rodila, spasila se, otišla na uklanjanje svega. Još uvijek ne znam što da o tome misli.Pješčana » wrote:ne mogu sad naći link, imala sam ga u fejvoritsima prije trojanca, bio je veliki članak o samohranim majkama. ženama koje nisu našle partnera s kojim bi mogle imati stabilnu vezu i djecu, pa su si zatrudnile i odgojile dijete, a nakon par godina zaželjele su još jedno, pa su opet zatrudnile. cijeli članak je samohranim majkama više djece, očevi nisu uključeni u priču.
Krivo si me shvatila, ne skačem ti ja za vrat glede onog mišljenja, jer tako nekako i ja to gledam.rh4ps0dy » wrote: Joj, nemoj mi svaku riječ reckat, plizićOno što ja pišem je moje mišljenje, al očito nije dobro ni da to naglasim jer mi odma nodens skoči na vrat.
Nego me samo zainteresirala ta potreba za naglašavanjem, za disclaimerom. Pa nemoj reć' da si to baš zbog mene (ili 'meni sličnih') to stavila.
To je to.Almost Rosey » wrote:I onaj koji se skrbi za potomstvo je nositelj dobrih gena. Ne govorim ja samo o genimaza dobru kožu i veliki penis, nego o cijelom paketu. Pa jebote, da su se žene kroz ljudsku povijest parile samo sa glupima i mišićavima, pa kako bi danas svijet izgledao?
Ili ne, ček...
- Beta ženka
Čuj Rapsodijo, veliki je raspon razloga za i protiv. Što misliti o rađanju još jednog djeteta da bi bilo donor koštane srži oboljeom djetetu itd. itd. Ne sudim nikome oko toga, sve dok mi ne počnu nametati svoj stav kao jedini ispravan, a događalo se i događa mi se vrlo često - u takvim slučajevima se narogušim, pa čak i samo na naznake istog pa mi nemoj uzeti za zlo.
A ja sam se baš ogradila da je to moj stav da ne ispadne da je moj stav jedini ispravan. A onda mi nodens veli da je čudno kaj se ograđujem. Sorkite, imam previše trauma od napadanja na forumima jer nisam naglasila da je neki stav moj osobno. Sad naprosto smatram da će ljudi vidjeti da je tak, al napišem za svaki slučaj.
rh4ps0dy » wrote:A ja sam se baš ogradila da je to moj stav da ne ispadne da je moj stav jedini ispravan. A onda mi nodens veli da je čudno kaj se ograđujem. Sorkite, imam previše trauma od napadanja na forumima jer nisam naglasila da je neki stav moj osobno. Sad naprosto smatram da će ljudi vidjeti da je tak, al napišem za svaki slučaj.
Neeeee, opet me nisi shvatila
Nije mi 'čudno' i nije to bio nikakav 'napad' - nego mi je samo bilo 'interesantno' da imaš takvu potrebu; jer takva potreba upravo i svjedoči o postojanju tog pritiska, je li, kojeg i sama osjećaš. To što su te neki 'napali' na forumu, recimo. I mene mnogi napadnu na forumu, ali me to ne tangira ni 2% osim ako se radi o nekoj stvari gdje sam 'slab' na takav pritisak, iz nekih vlastitih nedoumica, dvojbi ili općenito slabosti.
Enivej, pa kao što rekoh, zanimaju me svi oblici društvenog pritiska, a nije to bio neki napad na tebe.
Inače, ono što je posebno interesantno jest da isti ljudi, koji inače inzistiraju na tome da je nešto 'samo tvoje mišljenje' koje 'ne mora vrijediti za svakoga' - nemaju baš nekih problema da u NEKIM drugim okolnostima ipak iznose univerzalne tvrdnje, koje navodno važe za sve ljude, a ne samo za njih. Rekoh, sve su to vrlo interesantni psihološki i sociološki fenomeni.
- Maleficent
Moja sestrična je to napravila.Pješčana » wrote:ne mogu sad naći link, imala sam ga u fejvoritsima prije trojanca, bio je veliki članak o samohranim majkama. ženama koje nisu našle partnera s kojim bi mogle imati stabilnu vezu i djecu, pa su si zatrudnile i odgojile dijete, a nakon par godina zaželjele su još jedno, pa su opet zatrudnile. cijeli članak je samohranim majkama više djece, očevi nisu uključeni u priču.
- Beta ženka
Čuj, taman nemaš potpis, eto mjesta za disklejmer koji onda ne moraš pisati u svakom postu.rh4ps0dy » wrote:A ja sam se baš ogradila da je to moj stav da ne ispadne da je moj stav jedini ispravan. A onda mi nodens veli da je čudno kaj se ograđujem. Sorkite, imam previše trauma od napadanja na forumima jer nisam naglasila da je neki stav moj osobno. Sad naprosto smatram da će ljudi vidjeti da je tak, al napišem za svaki slučaj.
- Malo Pljase
A daj, ja došla falit svog čovika ako je on super, a ođeka neka ozbiljana.
Kako bilo, ja sam prvo izabrala Osobu za foreverandever, dogovorili smo se bit skupa u životu, išla sam po svijetu sa idejom da sam lupila đekpot kad je pristo bit moj.
Dugo smo mislili da nismo za dicu, onda se sve okrenilo, valjda nagon iznad koje se nismo uzdigli, i sad imamo Zviri, komada dva, za par dana pušu prvu svjećicu.

Kako bilo, ja sam prvo izabrala Osobu za foreverandever, dogovorili smo se bit skupa u životu, išla sam po svijetu sa idejom da sam lupila đekpot kad je pristo bit moj.
Dugo smo mislili da nismo za dicu, onda se sve okrenilo, valjda nagon iznad koje se nismo uzdigli, i sad imamo Zviri, komada dva, za par dana pušu prvu svjećicu.

Ovo boldano nekako nezgodno zvuči.Malo Pljase » wrote:A daj, ja došla falit svog čovika ako je on super, a ođeka neka ozbiljana.
Dugo smo mislili da nismo za dicu, onda se sve okrenilo, valjda nagon iznad koje se nismo uzdigli, i sad imamo Zviri, komada dva, za par dana pušu prvu svjećicu.![]()
Mislim, ti njega izabrala za foreverandever? A koliko si sigurna (onak u postotocima LOL kao kod džokera 'zovi'
-
- Information
-