jednokratni klon » wrote:O isuse.![]()
![]()
![]()
Joj ne smijem. Tupelo mi je već obećala ban.Prije svih onih virusa.
![]()
Ali idem poviriti.
Sjo, kako ću banati i tebe i Kuki.
Idem vidjet jel Kuki dobila taj karton koji joj fali.
Ako nije, saće ga dobiti.
jednokratni klon » wrote:O isuse.![]()
![]()
![]()
Joj ne smijem. Tupelo mi je već obećala ban.Prije svih onih virusa.
![]()
Ali idem poviriti.
Ne dolazi u obzir.baja » wrote: ti i Nica ćete im izdati diplome?
Što je najbolje, Kuki uopće nije trolala, sve je dobro rekla. Meni ono nije za ban. Možda za kartončić, mali, a i to samo da se začepe usta dežurnim pametnjakovićima koji su puno pametni a ne znaju naći nekog normalnog ili biti sami i normalni.Tupelo » wrote:
Sjo, kako ću banati i tebe i Kuki.![]()
Idem vidjet jel Kuki dobila taj karton koji joj fali.
Ako nije, saće ga dobiti.
vrrrlet » wrote:Što je najbolje, Kuki uopće nije trolala, sve je dobro rekla. Meni ono nije za ban. Možda za kartončić, mali, a i to samo da se začepe usta dežurnim pametnjakovićima koji su puno pametni a ne znaju naći nekog normalnog ili biti sami i normalni.
ŽuD je dosta neobičan PDF.vrrrlet » wrote:Zbog takvog moderiranja tamo i je sve puno debila, kad se debilizam štiti.
Ja znam lijepo vrijeđati.Tupelo » wrote:
ŽuD je dosta neobičan PDF.
Uglavnom je tužan. I na njemu obitava specifična ekipa rezidenata i na njega dolazi specifična vrsta novih forumaša.
I ima jako puno ljudi koji su, po nekakvim našim mjerilima, glupi/nestvarno glupi/totalni debili...
No, unatoč ponekad potpuno očitom debilizmu, ne možemo dopustiti da ih se vrijeđa. Postoje i manje neugodne metode otvaranja očiju sugovorniku.
Jesi zdrava? Mislim, koliko možeš biti zdrava.Morticia » wrote:Pok svima.
Poše, koji si ti samaritanac.vrrrlet » wrote:Ja znam lijepo vrijeđati.Čovjeku dođe lakše kad ga ja izvrijeđam.
Ali valjda je staromodno pomagati bližnjemu postalo
Kad si rekla da mi neš dat svoje droze.baja » wrote:Tupelo mi govori da sam blesava i stara
Ne možeš nas ovako navlačiti.dejzi » wrote:Jučer mi je proslijeđen najtreši mail u povijesti.
Dobro, nije samo treši, i odvratno je patološki posesivan i manipulatorski i svašt.
Šteta što je privatan, inače bih cijelom svijetu poslala. Kako da to riješim?
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests