A eto, ovca multipraktikZekoslawa » wrote: Ah, kad ti se već ne diže, da barem griješ, šta sad.
Glede ovog dizanja dižem se u 9
A eto, ovca multipraktikZekoslawa » wrote: Ah, kad ti se već ne diže, da barem griješ, šta sad.
Nemaš još dopuštenje da odeš na spavanje.
A da, imaš u planu neki pokušaj buđenja
Jel' naše gore list ?jednokratni klon » wrote:Nećuvamreći.
Lijepo piše, po mom ukusu i onda mi je odmah i zgodan.![]()
Malo je stariji, ali božemoj.
Ja sam ga ovih dana koristio češće nego inače, naime brzina je napokon bila prihvatljiva.Otvorila sam fhr nakon stoljeća.
Odma on po tome lupa.Karl Jozef » wrote: Jel' naše gore list ?
Ja se nisam usuđivala zbog virusa riskirati, samo mi to fali. Sad vidim hrpu tema pa mi nije napeto otvarati jednu po jednu.Ja sam ga ovih dana koristio češće nego inače, naime brzina je napokon bila prihvatljiva.
jednokratni klon » wrote: Odma on po tome lupa.
Ja mislim da to nije ni bio nikakav virus. Ja sam pod normalno stavljao ignore gdje je trebalo i ništa mi nije. Malo mi se ne diže ali Bože mojJa se nisam usuđivala zbog virusa riskirati, samo mi to fali. Sad vidim hrpu tema pa mi nije napeto otvarati jednu po jednu.
Ja nikad nikoga u životu nisam probudila, mogu jedino mene buditi. Ali ako te treba držati budnim...Karl Jozef » wrote: A da, imaš u planu neki pokušaj buđenja
Oćete vas dvoje biti ko Jeremy Irons i Neva Campbellovica u onom filmu?jednokratni klon wrote:Nećuvamreći.
Lijepo piše, po mom ukusu i onda mi je odmah i zgodan.![]()
Malo je stariji, ali božemoj.
Otvorila sam fhr nakon stoljeća.![]()
Pa, ... kakoZekoslawa » wrote: Ja nikad nikoga u životu nisam probudila, mogu jedino mene buditi. Ali ako te treba držati budnim...![]()
Koje njihove? Misliš prekodrinske? Ne.
Da, kompjutori forumaša su samo imali nalete žestoke hipohondrije.Ja mislim da to nije ni bio nikakav virus. Ja sam pod normalno stavljao ignore gdje je trebalo i ništa mi nije. Malo mi se ne diže ali Bože moj
Naah, ne vjerujem da ćemo se ikad upoznati. A i rekoh se maknut od tog piskaralskog svijeta. Nema tu kruha.Zekoslawa wrote:[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=128553#p128553]
Oćete vas dvoje biti ko Jeremy Irons i Neva Campbellovica u onom filmu?![]()
Dosta ti je hladnoćeAlmost Rosey » wrote: tekila.
Boli te trbuhpa pelinkovac.
Može doći do sranjamnogo.
Nemaš ti pojma.Karl Jozef » wrote: Pa, ... kako
Ahajednokratni klon » wrote: Koje njihove? Misliš prekodrinske? Ne.![]()
Apsolutno, na svaku pizdariju se žaleDa, kompjutori forumaša su samo imali nalete žestoke hipohondrije.![]()
Kako nema, ima ali tek nakon što kapucnešNaah, ne vjerujem da ćemo se ikad upoznati. A i rekoh se maknut od tog piskaralskog svijeta. Nema tu kruha.
Almost Rosey » wrote:irons fap fap fap
upotnala intersantnog momka gospona lol
mislim nije dab ja išta
jel
moza bolje da idem lecć
A baš sam seljakZekoslawa » wrote: Sad ti trebaš reći da ti se u prisustvu ovakve dame nipošto ne može prispavati.
Almost Rosey wrote:irons fap fap fap
upotnala intersantnog momka gospona lol
mislim nije dab ja išta
jel
moza bolje da idem lecć
Nešto kao rvackosrpski.
Jel ti meni govoriš da ću krepat?Kako nema, ima ali tek nakon što kapucneša kako te ove bolešćine hvataju uskoro bi se netko mogao omrsit
koji stari?Karl Jozef » wrote: A baš sam seljak![]()
a stari je još tu
![]()
Ne, ne, nemoj ić. Popi još malo Roza, popi :toči piće:. Reci što ti misliš o tome
Znači iz srca Hrvatske je
Neće, neće.Jel ti meni govoriš da ću krepat?
Znači nema starog, e sada možeš sexyđuska u miruAlmost Rosey wrote: koji stari?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests