Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?

Filmovi, serije, sve što gledamo
Melody

Post 14 Mar 2012, 16:22

A zašto je tačno cool rugati se ženama s malim sisama? :misli: :D
Nije retoričko pitanje, mislim da je svako ruganje nečijem tijelu znak duuboke frustracije.

Mislim da žene s malim sisama mogu biti seksi, i nisam jedina koja tako misli, očito.
Žena je lijepa ili nije. Meni dimenzije tu ne igraju preveliku ulogu.

dejzi

Post 14 Mar 2012, 16:36

Ombia, to ti je tu negdje na topiku.

Ne kužim zašto nešto s manjim sisama ne bi moglo bit seksi i pošica sekasa. :ne zna:
Ne pričam o Keiri, njoj ne mogu ni lakat vidjet koliko mi je antipatična.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
blue
Asgard

Post 14 Mar 2012, 16:36

I Zoe Saladana je ravna i tanka, ali joj stoji, na Keiri ne - barem meni tako izgleda. Nemojte mi Natalie Portman, ona je super :azdaja:

Melody, da :top:
ombia

Post 14 Mar 2012, 16:43

Pa moze zena s malim sisama biti seksi, nigdje ne pise da ne moze.
Ali zena sa cijelim tijelom djecaka MENI ne moze biti seksi niti mislim da je najbolji izbor za takve uloge. Ne mora imati ni divovske sise, ali ono, nesto njih da.
To je razlika zene i djevojcice. Opet, meni jel.

Sto se ruganja/politicke nekorektnosti tice, crkla bih da sam 24/7 politicki korektna. Nekoga smetaju Albanci, nekoga zetovci, nekoga sponzoruse a mene eto dodjeljivanje nekih uloga nekim glumcima/glumicama.

Dejzi hvala na informaciji.
Melody

Post 14 Mar 2012, 16:55

Ajde dobro, nadam se najiskrenije da će ti život biti dovoljno dobar da to bude jedino što te smeta - dodjeljivanje uloga glumcima i glumicama :D
Nekom je reditelju božica seksa Natalie, nekom Monica, nekom Pamela Anderson, pa valjda ima pravo u svom filmu staviti onu koja je njegovom kurcu ćejf :no: :rofl:

Edit: Mislim, nije potpuno, ima malene sisice: http://woondu.com/natalie-portman-celeb ... -cleavage/
dejzi

Post 14 Mar 2012, 16:57

Ima pravo, al ja odbijam gledat filmove tipova kojima se diže na Keiru. :durica:
Melody

Post 14 Mar 2012, 17:00

dejzi » wrote:Ima pravo, al ja odbijam gledat filmove tipova kojima se diže na Keiru. :durica:
Ijao dejzi, a Love, Actually? :eek:
ombia

Post 14 Mar 2012, 17:01

Melody » wrote:Ajde dobro, nadam se najiskrenije da će ti život biti dovoljno dobar da to bude jedino što te smeta - dodjeljivanje uloga glumcima i glumicama :D
Nekom je reditelju božica seksa Natalie, nekom Monica, nekom Pamela Anderson, pa valjda ima pravo u svom filmu staviti onu koja je njegovom kurcu ćejf :no: :rofl:
Obrnuto, zivot je takav da se nekad razveselimo laprdati o glupostima/banalnostima. :o
Da nije tako ne bi sav onaj Trac na Kokosinjcu bujao.
Ovo drugo, a naravno. On ima pravo staviti, a ja komentirati.
Mimo ovih gore spomenutih glumica, generalno me smeta trend da svi idemo prema xs-u. Prije je na odredjenu visinu haljina broj 38-40 na visoj curi bila normala, sad ju je vec modna industrija maltene prikazala debelom. :facepalm: Ono mora biti metar osamdeset i nositi traperice broj 34 maltene.
Bila sam i ful mrsava i ful debela, sad si volim tepati da sam taman :zubo: ali svi ti selebi koji promobiraju anoreksiju mi idu na zifce. Debelo. Eto.
Ajde dobro, nadam se najiskrenije da će ti život biti dovoljno dobar da to bude jedino što te smeta - dodjeljivanje uloga glumcima i glumicama
Iz tvojih usta u bozje usi. :cerek:

edit: s onog linka, vise od pola slika joj je iz hm "debele" faze, i nazalost ona tako sad ne izgleda. A bas to i komentiramo. Da je prije izgledala i bolje i zdravije.
Melody

Post 14 Mar 2012, 17:07

I tako smo zachatali temu do potpune neprepoznatljivosti :rofl:
Judolino :azdaja:
dejzi

Post 14 Mar 2012, 18:23

Melody » wrote:
Ijao dejzi, a Love, Actually? :eek:
Pa tamo nije seksi bomba. :ne zna:
Melody

Post 14 Mar 2012, 18:30

dejzi » wrote:
Pa tamo nije seksi bomba. :ne zna:
Ma jok, ja sam! :D
Dva frajera u nju zaljubljena, još su ujedno najbolji prijatelji. Jedan ju je oženio, drugi će ju doživotno pamtiti. Donio joj kazetofon na vrata s pošićnom pIJEsmom i ondaK još čitav onaj slajd kako je ona presuper, i to sve za jedan jedini poljubac :gaah:

Kako bi bilo super da je neka druga glumica :durica:
*jezebel*

Post 14 Mar 2012, 18:31

emericzy ima super prijedloge! :lux: pogledat cu barem spaliti nakon citanja.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
dejzi

Post 14 Mar 2012, 18:36

Melody » wrote:
Ma jok, ja sam! :D
Dva frajera u nju zaljubljena, još su ujedno najbolji prijatelji. Jedan ju je oženio, drugi će ju doživotno pamtiti. Donio joj kazetofon na vrata s pošićnom pIJEsmom i ondaK još čitav onaj slajd kako je ona presuper, i to sve za jedan jedini poljubac :gaah:

Kako bi bilo super da je neka druga glumica :durica:
A neš ti seksi bombe, dva brata su u me bila zaljubljena. :raspa:
Al dobro, slažem se da bi neka druga bila bolja. Kad se naceri s onim zubima. :facepalm:

Da budem malo ontopik, pogledala sam krcato teen-shit filmova zadnje vrijeme.
Jutros u zoru pao je Monte Carlo po drugi put. Poše, iritacije. :facepalm:
Melody

Post 14 Mar 2012, 18:38

Ja sam taj retardirani Monte Carlo pogledala samo zbog onog kofera kozmetike koji one otvore u hotelskoj sobi (koji si mi spominjala prvi put kad si gledala) i tu prestala odmah gledati, užas :rofl:

P. s. dvojica braće? dejzi, fatalna ženo :o
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Mar 2012, 18:51

dejzi » wrote:
Na američkom jugu to je sasvim normalno. Jesi li i ti na jugu? I jesu li to tvoja braća? :D
ombia

Post 14 Mar 2012, 19:15

dejzi » wrote:
Al dobro, slažem se da bi neka druga bila bolja. Kad se naceri s onim zubima. :facepalm:

Da budem malo ontopik, pogledala sam krcato teen-shit filmova zadnje vrijeme.
Jutros u zoru pao je Monte Carlo po drugi put. Poše, iritacije. :facepalm:
:ne zna:
Image

Spaliti nakon citanja stavljam na listu. Dobro skoro nisam zbog Brada, al je Malkovich a i Tilda tamo pa :cerek:
Melody

Post 14 Mar 2012, 19:19

To je baš ta scena kad mu otvara vrata, a on s kazetofonom :rofl:
Ipak, ni ona mi nije mogla pokvariti taj film.
dejzi

Post 14 Mar 2012, 19:26

judolino » wrote: Na američkom jugu to je sasvim normalno. Jesi li i ti na jugu? I jesu li to tvoja braća? :D
Budalo. :rofl:
Nisu moja braća, osjećam potrebu da to naglasim. :o
Prestrašno nešto. Grozna mi je. :crying:
Emericzy

Post 14 Mar 2012, 21:40

John Carter of Mars

Tko od ovog filma nešto ozbiljno očekuje, taj zaslužuje sve što mu se dogodi. Ali, ne očekujete li ništa, film je zabavan i spektakularan i brz i ima dobre aliene i genijalnog pesa sa šest nogu. Što mu više treba?
klonka

Post 15 Mar 2012, 00:06

Cartera jedva čekam gledat! :lux: :lux: :lux:

Pridružujem se hajci na Keiru. :E Čak mi nije toliko grozna koliko me nerviraju uloge koje glumi - sve neke rasne koke iz 19 ili 18 stoljeća, te Karenjina, te Guinevre, te Helene Joncour, te vojvotkinja ova ili ona, a Elizabeth Bennet tek, joj, to mi je poseban trn u oku.

p.s. Spaliti nakon čitanja :cerek: :top:
gonj špadi
blaze

Post 15 Mar 2012, 00:14

keira ima više talenta za biranje uloga nego za glumu. zato je postala najbogatija glumica u britaniji. brushalter broj 6 može slobodno nositi na glavi, u inat onima koji joj prigovaraju za cice :)
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Pješčana

Post 15 Mar 2012, 00:27

Spaliti nakon čitanja sam gledala, i meni je bio :top:

što se Keire tiče, meni je ona ok brom vojniku :ne zna: jbga, nije mi sexi, i slažem se s napisanim, stvar je uloga koje dobija, rasne koke a ona mi nema tu seksualnu energiju, ma kakve da su joj sise.

Em, hvala za Kriminalce, odbijala sam ih gledati zbog glupog nalsova, jer me podsjeća na onu glupu amer. obitelj koja je snimala glupe filmove kako su u Parizu, Londonu, Las Vegasu, gdje sve ne, i događaju im se "smiješne" stvari :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blaze

Post 15 Mar 2012, 07:54

da, kriminalci, ilitiga in bruges (jedno g :zubo:) uživaju status kultnog filma
imali su svoju temu na forumhaeru, i to uspješnu u moru bezveznih na pripadajućem pdf-u
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Morticia

Post 15 Mar 2012, 10:40

Meni je Keira skroz super. :zubo: :trio:

In Bruges sam gledala prije par godina i pala na guzicu od iznenađenja. :S :S :S
Fenomenalan film. :top:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 15 Mar 2012, 10:48

blaze » wrote:keira ima više talenta za biranje uloga nego za glumu. zato je postala najbogatija glumica u britaniji. brushalter broj 6 može slobodno nositi na glavi, u inat onima koji joj prigovaraju za cice :)
Moze ona birati koliko hoce da joj uloge ne nude. A ocito joj nude.
  • Information