Nije retoričko pitanje, mislim da je svako ruganje nečijem tijelu znak duuboke frustracije.
Mislim da žene s malim sisama mogu biti seksi, i nisam jedina koja tako misli, očito.
Žena je lijepa ili nije. Meni dimenzije tu ne igraju preveliku ulogu.
Obrnuto, zivot je takav da se nekad razveselimo laprdati o glupostima/banalnostima.Melody » wrote:Ajde dobro, nadam se najiskrenije da će ti život biti dovoljno dobar da to bude jedino što te smeta - dodjeljivanje uloga glumcima i glumicama
Nekom je reditelju božica seksa Natalie, nekom Monica, nekom Pamela Anderson, pa valjda ima pravo u svom filmu staviti onu koja je njegovom kurcu ćejf![]()
Iz tvojih usta u bozje usi.Ajde dobro, nadam se najiskrenije da će ti život biti dovoljno dobar da to bude jedino što te smeta - dodjeljivanje uloga glumcima i glumicama
Ma jok, ja sam!
A neš ti seksi bombe, dva brata su u me bila zaljubljena.Melody » wrote:
Ma jok, ja sam!
Dva frajera u nju zaljubljena, još su ujedno najbolji prijatelji. Jedan ju je oženio, drugi će ju doživotno pamtiti. Donio joj kazetofon na vrata s pošićnom pIJEsmom i ondaK još čitav onaj slajd kako je ona presuper, i to sve za jedan jedini poljubac![]()
Kako bi bilo super da je neka druga glumica
Na američkom jugu to je sasvim normalno. Jesi li i ti na jugu? I jesu li to tvoja braća?
dejzi » wrote:
A neš ti seksi bombe, dva brata su u me bila zaljubljena.![]()
Al dobro, slažem se da bi neka druga bila bolja. Kad se naceri s onim zubima.![]()
Da budem malo ontopik, pogledala sam krcato teen-shit filmova zadnje vrijeme.
Jutros u zoru pao je Monte Carlo po drugi put. Poše, iritacije.

Budalo.judolino » wrote: Na američkom jugu to je sasvim normalno. Jesi li i ti na jugu? I jesu li to tvoja braća?
Prestrašno nešto. Grozna mi je.
Moze ona birati koliko hoce da joj uloge ne nude. A ocito joj nude.blaze » wrote:keira ima više talenta za biranje uloga nego za glumu. zato je postala najbogatija glumica u britaniji. brushalter broj 6 može slobodno nositi na glavi, u inat onima koji joj prigovaraju za cice
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests