Gazda » wrote:
Kolega, fala na dobrom upisu.
. Da, Dacija neće zadovoljiti istinskog trkača ili ljubitelja dobre vožnje, ali za većinu populacije zadovoljava sve uvjete osim jednog: snob appeal.
Ja sam vrlo, vrlo subjektivan i strastven prema autima, načinu na koji mi pružaju užitak u vožnji, moći koju imaju ispod haube i količini adrenalina koji mi uspiju podići. S tog aspekta, jer sam i trkač i ljubitelj dobre, brze i izazovne vožnje, ne mogu doživjeti Daciju kao predmet želje. Vjerojatno nisam dovoljno fiskalno odgovoran pojedinac (iako je Škoda Octavia moja posljednja investicija) jer ću neracionalno spiskati "višak" love u tehnološke novotarije poput novih TSI motora umjesto da odaberem razumniji 1.6 TDI (govorim o VW programu).
15-ak godina vozim svakojake aute, ali najčešće su mi u rukama bili Audiji u quattro inačici. Bemveji i Subaru impreze, manje mercedesi i citroeni. Isprobao sam zvijerku od Renault Megana (Trophy, naravno, na stazi) i nisam bio u brutalnijem autu...
Niti Golfa ne doživljavam kao neki poželjan autić, samo za zabilježiti...
Ono što bih htio provozati je Bugatti Veyron, ali do sada sam ga imao samo priliku gledati izbliza.
Dacia je još jako daleko od mojih želja iako su me malo zainteresirali s ovim...
Uploaded with
ImageShack.us