Drugi summit Nesvrstanih
Podjebava, to je nešto kao reverse cow girljednokratni klon » wrote: Samo podjebava da se ne bi otkrilo da je haremski vlasnik romantična duša.
Ne znam, mislim da sam mu zadnja ovdje.jednokratni klon » wrote:
Trebamo, nego je Karl stidljiva ofca. Samo podjebava da se ne bi otkrilo da je haremski vlasnik romantična duša.
Nije ni trepnuo zbog toga što sam se osjetila zapostavljenom, samo je posegnuo za sljedećom, tj. tobom. I ne diže mu se, kaže.
Zabrinuta sam.
-
jednokratni klon
Pa što je ofca stidljivija to daje pogrešnije signale. Ne bih se ja puno brinula oko njegovog laprdanja.Zekoslawa » wrote: Ne znam, mislim da sam mu zadnja ovdje.![]()
Nije ni trepnuo zbog toga što sam se osjetila zapostavljenom, samo je posegnuo za sljedećom, tj. tobom. I ne diže mu se, kaže.![]()
Zabrinuta sam.
Pa ovdje već jesam kao u zatvoru.
Uzmeš me kad ti se digne, a kad se ja osjećam nevoljeno kao sada, baš te briga.
Želim nove izazove, tražiti sebe i tako to. Molim dopuštenje!
Hmmm, ajd dobro, ne znam jel te zajebalo ili si se zajebunio.Karl Jozef » wrote: A rekli su mi da nisambit će zajebalo me.
Doduše, možda sam se i ja zajebunila.
To ti ovako za javnostiZekoslawa » wrote: Uzmeš me kad ti se digne, a kad se ja osjećam nevoljeno kao sada, baš te briga.![]()
Želim nove izazove, tražiti sebe i tako to. Molim dopuštenje!
Meh, to može tebe mladu i naivnu zavarati tom tobožnjom stidljivošću, mene ne može.jednokratni klon » wrote:
Pa što je ofca stidljivija to daje pogrešnije signale. Ne bih se ja puno brinula oko njegovog laprdanja.
Sve će on nas odjebati ovako oskvrnute i obeščašćene. Ja sam prva na redu.
-
jednokratni klon
Neće.Zekoslawa » wrote: Meh, to može tebe mladu i naivnu zavarati tom tobožnjom stidljivošću, mene ne može.Zapamti što ti govorim.
![]()
Sve će on nas odjebati ovako oskvrnute i obeščašćene. Ja sam prva na redu.
Uvijek ga možemo okrenut u loncu.
Obeščašćene? Mene? Kako mi oduzeti nešto što nemam?Zekoslawa » wrote: Sve će on nas odjebati ovako oskvrnute i obeščašćene. Ja sam prva na redu.
A, ja vodim računa da se to ne dogodi mladim ženama u stadu.
Odbijam!Karl Jozef » wrote:kakve izazove, ko će meni runo raspetljavati. Nema novih izazova mrš u kuinju
Dosta mi je! Druga mu raspliće runo, a ja ga volim...
Ja jesam stidljivZekoslawa » wrote: Meh, to može tebe mladu i naivnu zavarati tom tobožnjom stidljivošću, mene ne može.Zapamti što ti govorim.
![]()
Ma ne može tebe mila ništa obešćastit a ako te i što obesčastilo, čitanje Hrvojevog misala će to popravitiSve će on nas odjebati ovako oskvrnute i obeščašćene. Ja sam prva na redu.
Nu ga što se ponadao ne bi li me preobratio.Karl Jozef » wrote: Ma ne može tebe mila ništa obešćastit a ako te i što obesčastilo, čitanje Hrvojevog misala će to popraviti
Viš, kad već spominješ, mogao bi ti meni biti koristi kada dođe vrijeme za konkretan posao.
S druge strane, tvoje je da braniš moju čast po potrebi.
A kad bidna ne znam.Tea Tree » wrote:Onda mu ispeci janjetinu u rerni. Ni ražanj ne zaslužuje dok je ovako bahat.
Ružna smrdljiva masna ovčetina s kupusom. Guglaj, uostalom.Karl Jozef wrote: A što je to![]()
Kad smo kod toga, znaš da ja znam glagoljicuZekoslawa » wrote: Viš, kad već spominješ, mogao bi ti meni biti koristi kada dođe vrijeme za konkretan posao.![]()
Uglate.Karl Jozef » wrote: Kad smo kod toga, znaš da ja znam glagoljicu. Ozbiljno, mislim na razini prepoznavanja one kockaste, dapače koristim je za svoje todo bilješke
Ne, ne, ne trebaš mi za pismo i jezik nego za snalaženje u vjerskim tekstovima. Tu jako slabo stojim, jel.
Zekoslawa » wrote: Uglatu.
A da pa hm možda ponešto znam.Ne, ne, ne trebaš mi za pismo i jezik nego za snalaženje u vjerskim tekstovima. Tu jako slabo stojim, jel.
Ha čuj, loš si Rvat, šta da ti kažem.Karl Jozef » wrote:htio sam sam od sebe pročitati ono napisano na zidu katedrale, ali ne ide
Pa, to će svakako biti više nego što ja znam, naravno.A da pa hm možda ponešto znam.
A i lakše ćeš naći kakvog popa da pitaš nego ja.
-
- Information
-