Onda može.Karl Jozef » wrote:Nego ... ovaj ja moram ići. Zec zove ...![]()
Noć.
Mhm, moš mislit. Ja sam već bila u dubokom snu dok si ti završio ovdje trkeljati, tako da se zna. I mogao bi baš jednom doći leći u tišini, ne paliti svjetlo i ne škakljati me vunom po njušci dok se smještaš.Karl Jozef » wrote:Nego ... ovaj ja moram ići. Zec zove ...
Laku noć.
Do ujutro, nadam se da će proći djelovanje toga što ste noćas popile
Tu sam. Idem prvo presvuć posteljinu. :tea tree:Zekoslawa » wrote:Slobodan dan u haremu?
Osjećaš se ovako-Karl Jozef wrote: A ono, libido mi danas i nije nešto![]()
A slušaj ribice, nije da ti nisi u haremujednokratni klon » wrote: A taman sam vam htjela predložiti.
I nadasve strpljenje pri pokušaju hvatanja ribicejednokratni klon » wrote: Ovo odražava tvoju čednost ter stidljivost?
Strpljiv nespašen. Što je sad, opet monogamija?Karl Jozef » wrote: I nadasve strpljenje pri pokušaju hvatanja ribice
Dobro, pravopis mi nikad nije bio jača strana. Ribicajednokratni klon » wrote: Strpljiv nespašen. Što je sad, opet monogamija?
Kakve veze pravopis ima sad?Karl Jozef » wrote: Dobro, pravopis mi nikad nije bio jača strana. Ribica
Trebamo, nego je Karl stidljiva ofca. Samo podjebava da se ne bi otkrilo da je haremski vlasnik romantična duša.Zekoslawa » wrote:Znači, ne trebate me?
Treba mu pravopis jer ne zna kako se piše Š.
Trebamo, tj. khm ... trebamZekoslawa » wrote:Znači, ne trebate me?
Nisam siguran ali vjerojatno nešto slično kao i ribica sa monogamijomjednokratni klon wrote: Kakve veze pravopis ima sad?
A ono između Zd i PrNego, gdje se ide u ribičiju?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests