na hzz-ovim stranicama objavljen natječaj! traži se pripravnik, triba imat diplomu, engleski jezik znat, vozački položen i znat radit u nekim programima!
natječaj objavljen 12-og, traje do 13-og!
zar ne postoji neki minimalni vrem. rok (koji nije jedan dan) za natječaje?Mulica » wrote:ajme, pazite sad ovo...nevezano za forume i to!!!
na hzz-ovim stranicama objavljen natječaj! traži se pripravnik, triba imat diplomu, engleski jezik znat, vozački položen i znat radit u nekim programima!
natječaj objavljen 12-og, traje do 13-og!ma daj me nemoj jebat
![]()
![]()
ma nije moguće da je namješten!!!kuki » wrote:Zakasnila si s prijavom na namješteni natječaj, vidim.
pa i ja sam mislila da postoji!Pješčana » wrote: zar ne postoji neki minimalni vrem. rok (koji nije jedan dan) za natječaje?
Radim.*Splenda* » wrote:vidim da nema. totalna okp urednost.
kaj radiš budna još sada? brijem da sam negdje vidila da si pisala da radiš.
ja idem sada,da ne ogladnim. pa ću morat zube opet prati. :503:
ElliQuinn » wrote:Znači li to da je ipak nisu zamijenili u rodilištu?
ja sam najčešće maštala o letu s balkonaTupelo wrote:...no nakon pola sata sam se poželjela objesiti
Danas sam posve sigurna da nisuElliQuinn » wrote:Znači li to da je ipak nisu zamijenili u rodilištu?
Voljna sam joj zakeljiti marku na debelu guzicu i poslati je put Rijeke.Nica wrote:Što više čitam o Punkerici, više mi se sviđa.
Ako san ne upali, možda joj batine pomognu.baja wrote:možda će je san oraspoložiti
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests