Nica » wrote:
A koliko ima u vrećici?
Nego, bila sam u trgovini. I na parkingu shvatila da nemam torbu ni novčanik ni nofce.Pa sam se vraćala doma i išla opet.
znaš, Konzum dostavlja doma za iznos od 500 kn i više.
Nica » wrote:
A koliko ima u vrećici?
Nego, bila sam u trgovini. I na parkingu shvatila da nemam torbu ni novčanik ni nofce.Pa sam se vraćala doma i išla opet.
Znam, ali nisam potrošila toliko. Kupila sam paket od 6 litara mlijeka, nešto mrkve i sedam čokolada.
Planiram se prebaciti na online šoping. Nema mi druge jer ovo više nema smisla. Nije mi prvi put da nešto slično izvedem, zaboravim popis, nakupujem gluposti vrteći se po trgovini pokušavajući se sjetiti po što sam došla...Pješčana » wrote:nisam mislila za večeras![]()
nego, onak, uštediš vrijeme/benzin idući bez novčanika zalud u dućan.ovako, naručiš osnovnih živežnih namirnica za 6 mjeseci i možeš uvijek umijesit kruh, a mogla bi i punjač naručiti
Melody wrote:Ja kad kupim živežnih namirnica za 6 mjeseci, pojedem ih za 3, pa sam odustala od prakse![]()
Nica, ti si kao stvorena za online kupovinu.
Ni ja to ne znam.dejzi » wrote:Kviz je na teveju, Sve u 7.
Pitanje glasi: Kako se zove lik koji glumi Cate Blanchet?
Ponuđeni odgovori: Eowyn, Arwen, Galadriel, Lilliandill, Rosie, Merry i Neytiri.
Galadriel!Perzefona » wrote: Ni ja to ne znam.
ja jučer jesam, danas propustila! al je sutra u 2 repriza! obzirom da nemam šifota, odlučila sam pratit taj trešklonka » wrote:Gledao netko Survivor?
Bios » wrote:Daj otvori temicu na Filmu i tv-ju. Ja to ne mogu gledat jer ne mogu.Lakše mi je čitati uz poneku slikicu.
Users browsing this forum: Barkrowler, Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests