Ali traper košulju mu moram negdje sakrit
A nosi neke fora cipele, ne znam opisat, velike su i muževne
Upoznat ću te s bracom, ti si taman u krizi srednjih godina, a on piletinast.
To se i ja pitam. Inace jakne koje trazis se zovu i pilotske. Na guglu pilot jacket.kuki » wrote:[quote="[url=h
Vrleče, bicke? Pod bickama misliš na biciklističke hlačice? Žene to vole? Stvarno? Kakve su to žene?
ovo na slici je spitka. moje iskustvo govori, da se slažem s tobom o populaciji koja ju nosikuki » wrote:
Evo, najsličnije ovome. U zadnje vrijeme kad god vidim nešto takvo, navučeno je na čovjeka koji je naočigled idiot. Pitam se je li to ko zvijezda na rukavu.
Ove kožne nisam viđala u ulozi prekrivala za idiote.
Kad sam rekla da sam slijepi idiot, htjela sam reći da uopće nisam registrirala činjenicu da sam zakeljila sliku spitke jer sam gledala samo pasicu i oblik me asocirao na spuštena ramena koja isto idu u paketu uz taj moronizam.Morticia » wrote:Pa spitka je oduvijek znak raspoznavanja za debile.![]()
Pa one koje vole mušku dupad i koje vole odmah vidjeti s kim odnosno čim imaju posla.kuki » wrote:
Vrleče, bicke? Pod bickama misliš na biciklističke hlačice? Žene to vole? Stvarno? Kakve su to žene?
Pa ono, jake, otvorene boje, nije bitno kojaPješčana » wrote:što su žive boje na muškarcu?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest