Tekući puder - koji Ču???

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Mulica

Post 13 Mar 2012, 12:54

Pješčana » wrote:pa imaju foam u onim kutijicama iz kojih prstima uzmeš malo i natapkaš po licu
a jel to na sniženju???? :samar:

ja bi sve ovo pobanirala :kava:

meg ti je glupa!!! :xlux:
Beau

Post 13 Mar 2012, 13:05

Mulica » wrote:e no, tribam si kupit novi puder, a kako ja nemam neku posebnu marku pudera koju koristim jer imam kožu koja podnosi kiselinu jednako ko i kremu, svejedno mi je! pa puder biram po tome čije mi ime ljepše 'zvoni' ili čija mi cijena manje ( :zubo: ) zvoni! :D
Onda kupi L'oreal i bok. Il neku kiselinu čija cijena zvoni bolje.
A.P.
Cactus

Post 13 Mar 2012, 13:48

Čuj ako imaš para, predlažem i Illamasqua Skin base :zubo:
Melody

Post 13 Mar 2012, 14:22

Mulice, ja glasam za Maybelline, True Match samo ima krasne nijanse, inače je ispodprosječan za tu cijenu :o
Maybellinovi su mi skoro svi bili dobri (ali nisam probala sve). Samo odaberi za svoj tip kože. Povoljni su uvijek, a rade posao.

Inače, ja najvolim ovaj:

Image

Koža nomalna do mješovita ljeti :o

Od skupih, Dior Nude.
Mulica

Post 13 Mar 2012, 14:26

yes, imam glas za mejblin pjenu!!! :xlux:

možda je rođena s tim, a možda je to mala mulica :raspa:

poći ću ovih dana u bipe, pa ću probat oba...pogedat ću jel imaju nijanse moje, pogledat koji mi se pari bolji i koji bolje miriši :cerek: i onda ću se odlučit! javim vam šta sam kupila! :xlux:
Melody

Post 13 Mar 2012, 14:29

Kakva ti je koža? Masna, normalna, mješovita, osjetljiva, bla?

EDIT: Je li to reče da je masna? Nemoj onda True Match, ijao, cijedit će ti se s face :o
Pješčana

Post 13 Mar 2012, 14:33

meni od povoljnijih Maybelline ima dobre tekuće pudere i maskare, malo skuplji je Burjois- maskare, odlična rumenila, čula sam da su im kameni i tekući puderi isto dobri.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Melody

Post 13 Mar 2012, 14:41

Pješčana » wrote:meni od povoljnijih Maybelline ima dobre tekuće pudere i maskare, malo skuplji je Burjois- maskare, odlična rumenila, čula sam da su im kameni i tekući puderi isto dobri.
Jesu, puderi su im zakon, i kameni, i u prahu i tekući. Skuplji su, ali dugo traju, mrvica daje super efekt.

EDIT: Samo onaj Bio Detox ne valja, fail.
Mulica

Post 13 Mar 2012, 14:44

melodijo, imam mješovitu, al vuče na masnu! suha nikako! :o

mejblin, onda? :D

kad se bogato udam, otvorit ću temu 'koji skupi puder da uzmem?' :xlux: pa ćete mi pisat o revlona, burjoasima, lancomovima i sličnima :bliss:
Melody

Post 13 Mar 2012, 14:53

Mulica » wrote:
kad se bogato udam, otvorit ću temu 'koji skupi puder da uzmem?' :xlux: pa ćete mi pisat o revlona, burjoasima, lancomovima i sličnima :bliss:
Blesačo :rofl:

Moš ti Bourjois priuštit i kad nisi bogata, nije toliko skup :D

Da, rekla bih onda Maybelline ako ti vuče prema masnoj, True Match je malo hranjiviji puder, dosta lagan i nepostojan, i nikako nije za masniju kožu, pogotovo kad ide malo toplije vrijeme.
Mulica

Post 13 Mar 2012, 15:14

yes, yes, sad imam glas za mejblin! :bliss: kupit ću mejblin...pjenu...foam...icuce :bliss:
hvala! :xlux:

jedva čekam vidit kakav je! pogledat ću koliko su ti od burjoaisa (kako se već piše :misli: ) pa ću im se malo divit :raspa:
blue
Asgard

Post 13 Mar 2012, 15:29

Ovaj koji je Melody stavila od Bourjoisa je oko 120kn :) Drži ih DM, Sephora i Muller.
Mulica

Post 13 Mar 2012, 16:53

blue » wrote:Ovaj koji je Melody stavila od Bourjoisa je oko 120kn :) Drži ih DM, Sephora i Muller.
aha, nema u bipe :zubo:
dobro, divit ću se nekim skupim puderima u bipe onda! neki dan sam bila u dm-a, al nisam sinjala ništa od burjoisa! :ne zna:
aryna

Post 13 Mar 2012, 17:21

Mulica » wrote:yes, imam glas za mejblin pjenu!!! :xlux:

možda je rođena s tim, a možda je to mala mulica :raspa:
:rofl: :rofl: koja kokoš je ova mulica!!!! :rofl: :facepalm:
Mulica » wrote:
nego šta da ćeš se bogato udat!
tko bi te siromašan ženio ovakvu šašavu!!!! :lol:
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
Melody

Post 13 Mar 2012, 17:24

Bez Mulice su internetsi beskrajno dosadni :cerek:
Mulica

Post 13 Mar 2012, 18:11

prijaviču vas za trolanje! :kava:

i tebe, aryna, jer su ti preci krali zemlji od meginih predaka, da! :kava:
zeleni zub

Post 14 Mar 2012, 07:37

Tupelo » wrote:
Ne mora to baš biti puder za 400-500 kuna, ali između MaxFactora/Loreala/ostalog smeća i Lancomea postoji dosta kvalitetnih pudera koji koštaju oko 200 kuna.
Meni su iz te kategorije dobri bili Dessange puderi. Ima ih u Mulleru.
Dobro prekrivaju i matiraju i zbilja su lagani za kožu.
Bolje ništa, nego išta :D.
ombia

Post 14 Mar 2012, 10:16

Dobri su mac-ovi. Nisu medju najskupljima ali jesu medju najboljima. Za 200-tinjak kuna imas fenomenalan puder mjesecima. Treba ga jako malo i izgleda prirodno. Mozda da ti penisic kupi za Uskrs? :cerek: B. Brown je isto fenomenalna, al 10 eura skuplja.

@Pjescana moze ti se nakotiti svasta, pogotovo ak je tubicu gdje otvor diras prstima, mislim da i na pakiranju je znakic za max. 12 mjeseci. Ja svoj od 30 ml potrosim za manje od pola godine ma i prije, al koristim ga svaki dan, nekad i dvaput, ak navecer idem van.
Pješčana

Post 14 Mar 2012, 11:53

moj zadnji prije Revlona bio je Maybelline, i bio je na pumpicu :ne zna:

žao mi je, ali ja dekorativnu kozmetiku ne mogu potrošiti unutar 12 mjeseci. prošlu jesen bacila sam jedan ruž, jer je promijenio miris. par dana držala sam ga pored smeća i pomirisala par puta dnevno da vidim jesam li pogriješila, da bi na kraju zaista letio u smeće. srce me je bolilo.

mislim da mi je trenutno najstariji crvenozlatni Chanelov ruž, ima oko 5 godina. razmišljala sam je li mu vrijeme isteklo, ali taj ne mijenja ništa na sebi i radi svoj posao i ne dam ga :durica:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Melody

Post 14 Mar 2012, 12:40

Hm, ni ja ne brojim mjesece kozmetici (dekorativnoj), već ju nekako pregledam, pomirišim, provjerim je li tekstura promijenjena i sl. Istina, mnogo se češće pokvare tekuće formule, zato tekući puder treba posebno osmotriti.
Znala sam imati puder par mjeseci više od godine dana, jer ja ga ne mogu brže trošiti - ne stavljam ga svaki dan, i ne stavljam ga mnogo. Prvi znak da nešto ne štima više s njim je da oksidira na licu, dakle, postaje tamniji ili narančast.
Tupelo » wrote:
Ne mora to baš biti puder za 400-500 kuna, ali između MaxFactora/Loreala/ostalog smeća i Lancomea postoji dosta kvalitetnih pudera koji koštaju oko 200 kuna.
Meni su iz te kategorije dobri bili Dessange puderi. Ima ih u Mulleru.
Dobro prekrivaju i matiraju i zbilja su lagani za kožu.
E to sam uvijek mrzila - ovdje kod mene NEMAŠ tih dobrih stvari nekon višeg srednjeg cjenovnog ranga (samo mi Pupa pada na pamet, i ne mogu se sjetiti u kojoj je cjenovnoj kategoriji Make Up Factory, i imamo Collistar), ali mi nemamo ni Dessange, ni Inglot, ni Sephoru, ni Muller ništa živo, ovdje moš kupiti:

a) drogerijski rang
b) high end i mega high end.

CM parfumerija u svom centralnom odjeljenju drži i high end i drugstore brands na jednom mjestu i najpraktičnija je, ali ni oni ne uvoze one brendove između.

I to je to :D Ili širok ti internet :cerek:
Pješčana

Post 14 Mar 2012, 12:47

kakv je uopće Make up factory?
imam njihov, ruž, sjajilo i rumenilo, i ja sam zadovoljna.

nego, Melody, pa nisi ti tako daleko. oćeš da ti pošaljemo šta ako ti treba? ozbiljno?
ja ionako planiram u tvoje krajeve za par mjeseci opet doć
Melody

Post 14 Mar 2012, 12:53

Budem ja vas zacimala za nešto, hvala vam na ponudama, samo mi još ništa nije tako gorljivo trebalo :zubo:
Tenk ju :mig:

Imala sam od Make-Up Factory ruž i puder u kamenu, prilično davno, i ruž je bio super :cerek:, a puder u kamenu se ne sjećam kakav je bio :rofl:
ombia

Post 14 Mar 2012, 13:01

Cije su to firme Dessange i Inglot. :ne zna: Zemlja porijekla itd.
Ovo prvo mi pari na Francuze a oni u mom selu nisu nesto popularni, popularniji su UK i USA brandovi.
aryna

Post 14 Mar 2012, 13:26

ombia » wrote:Cije su to firme Dessange i Inglot. :ne zna: Zemlja porijekla itd.
Ovo prvo mi pari na Francuze a oni u mom selu nisu nesto popularni, popularniji su UK i USA brandovi.
da, dessange je francuski, gospodin je frizer i ima lanac frizeraja po francuskoj i šire, a ima i svoj kozmetički brend. taj dessange makeup se ugl. prodaje po dessange frizeskim salonima.
http://www.estetic-uvema.hr/ilica_2_des ... /saloni/14

inglot je, možda ne bi vjerovala, poljski.

mulice, jesi se konačno namazala s tom pjenom? :kava:
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
Tupelo

Post 14 Mar 2012, 13:28

Melody » wrote:E to sam uvijek mrzila - ovdje kod mene NEMAŠ tih dobrih stvari nekon višeg srednjeg cjenovnog ranga (samo mi Pupa pada na pamet, i ne mogu se sjetiti u kojoj je cjenovnoj kategoriji Make Up Factory, i imamo Collistar), ali mi nemamo ni Dessange, ni Inglot, ni Sephoru, ni Muller ništa živo, ovdje moš kupiti
Pa evo, Collistar bi bio u toj nekakvoj srednjoj kategoriji.
Oni imaju zbilja dobra sjenila. Pudere nisam probala, doduše.

Inače, mene nedostupnost ne dira osobito. :o
Ionako i Mac i Bobbi Brown naručujem preko neta jer ih kod nas nema.
Mac je po cijeni zbilja pristupačan, a kvalitetan je. Za te novce, kod nas ne mogu dobiti tako dobar puder/sjenilo/rumenilo. Doslovce te ispadne tek malo skuplji od MaxFactora, a kvalitetom se uopće ne mogu uspoređivati. :ne zna:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
  • Information