a jel to na sniženju????Pješčana » wrote:pa imaju foam u onim kutijicama iz kojih prstima uzmeš malo i natapkaš po licu
ja bi sve ovo pobanirala
a jel to na sniženju????Pješčana » wrote:pa imaju foam u onim kutijicama iz kojih prstima uzmeš malo i natapkaš po licu
Onda kupi L'oreal i bok. Il neku kiselinu čija cijena zvoni bolje.Mulica » wrote:e no, tribam si kupit novi puder, a kako ja nemam neku posebnu marku pudera koju koristim jer imam kožu koja podnosi kiselinu jednako ko i kremu, svejedno mi je! pa puder biram po tome čije mi ime ljepše 'zvoni' ili čija mi cijena manje () zvoni!

Jesu, puderi su im zakon, i kameni, i u prahu i tekući. Skuplji su, ali dugo traju, mrvica daje super efekt.Pješčana » wrote:meni od povoljnijih Maybelline ima dobre tekuće pudere i maskare, malo skuplji je Burjois- maskare, odlična rumenila, čula sam da su im kameni i tekući puderi isto dobri.
BlesačoMulica » wrote:
kad se bogato udam, otvorit ću temu 'koji skupi puder da uzmem?'pa ćete mi pisat o revlona, burjoasima, lancomovima i sličnima
aha, nema u bipeblue » wrote:Ovaj koji je Melody stavila od Bourjoisa je oko 120knDrži ih DM, Sephora i Muller.
nego šta da ćeš se bogato udat!Mulica » wrote:
kad se bogato udam, otvorit ću temu 'koji skupi puder da uzmem?'pa ćete mi pisat o revlona, burjoasima, lancomovima i sličnima
Bolje ništa, nego ištaTupelo » wrote:
Ne mora to baš biti puder za 400-500 kuna, ali između MaxFactora/Loreala/ostalog smeća i Lancomea postoji dosta kvalitetnih pudera koji koštaju oko 200 kuna.
Meni su iz te kategorije dobri bili Dessange puderi. Ima ih u Mulleru.
Dobro prekrivaju i matiraju i zbilja su lagani za kožu.
E to sam uvijek mrzila - ovdje kod mene NEMAŠ tih dobrih stvari nekon višeg srednjeg cjenovnog ranga (samo mi Pupa pada na pamet, i ne mogu se sjetiti u kojoj je cjenovnoj kategoriji Make Up Factory, i imamo Collistar), ali mi nemamo ni Dessange, ni Inglot, ni Sephoru, ni Muller ništa živo, ovdje moš kupiti:Tupelo » wrote:
Ne mora to baš biti puder za 400-500 kuna, ali između MaxFactora/Loreala/ostalog smeća i Lancomea postoji dosta kvalitetnih pudera koji koštaju oko 200 kuna.
Meni su iz te kategorije dobri bili Dessange puderi. Ima ih u Mulleru.
Dobro prekrivaju i matiraju i zbilja su lagani za kožu.
da, dessange je francuski, gospodin je frizer i ima lanac frizeraja po francuskoj i šire, a ima i svoj kozmetički brend. taj dessange makeup se ugl. prodaje po dessange frizeskim salonima.ombia » wrote:Cije su to firme Dessange i Inglot.Zemlja porijekla itd.
Ovo prvo mi pari na Francuze a oni u mom selu nisu nesto popularni, popularniji su UK i USA brandovi.
Pa evo, Collistar bi bio u toj nekakvoj srednjoj kategoriji.Melody » wrote:E to sam uvijek mrzila - ovdje kod mene NEMAŠ tih dobrih stvari nekon višeg srednjeg cjenovnog ranga (samo mi Pupa pada na pamet, i ne mogu se sjetiti u kojoj je cjenovnoj kategoriji Make Up Factory, i imamo Collistar), ali mi nemamo ni Dessange, ni Inglot, ni Sephoru, ni Muller ništa živo, ovdje moš kupiti
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests