Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!

Stare teme i začeci foruma
Pješčana

Post 13 Mar 2012, 11:50

Ruralna » wrote: :cerek:
Pješčana, šiješ li i za sebe nešto ili si više tip od prepravljanja?
sve navedeno.
zadnje sam sašila jednoj bebi od godinu dana haljinicu.
sad sam skupila materijale koje sam pokupovala i krećem s haljinama i šosevima za ljeto.
u trenucima bez ideja krpam rupe po trenirkama i prerađujem stare stvari :D

di je Morticia? fali. jel bolesna ili je nema zbog sveki? ili oboje?

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 13 Mar 2012, 11:57

Kad nije na poslu nema vremena za forum. :o
vrrrlet

Post 13 Mar 2012, 12:00

Ma, sigurno se igra s plastelinom. A možda zakopava svekrvu, 'oće to potrajat' kad imaš fibru.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pješčana

Post 13 Mar 2012, 12:04

vrrrlet » wrote:Ma, sigurno se igra s plastelinom. A možda zakopava svekrvu, 'oće to potrajat' kad imaš fibru.
a teško je i u škrinju strpat, ako je puna mesa. šrkinja, jel
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 13 Mar 2012, 12:05

Kad smo kod šivaćih mašina. :D Jel ide tko od vas sluuuuučajno ikad kombijem u kojem ima mjesta iz Rijeke za Zagreb? Mislila sam da mi je p preseli kad je selio mene, ali kad smo stavili u auto sve druge stvari nije bilo mjesta ni za škare, a ne za šivaću mašinu u drvenom ormariću. :D A plaćat preko tisuću kuna selidbu mašini koja je koštala 300 je malo, khm. :D
aryna

Post 13 Mar 2012, 12:07

kuki » wrote: Ovo je gugletovo upozorenje.

Njemu će i nakon što se stvar sredi trebat cca dan da prekontrolira situaciju i makne ovu obavijest.
da, ali noćas oko ponoći sam mogla na fhr - već mi se bila makla ta obavijest, pa jutros opet nisam mogla, opet je iskočilo to crveno čudo.
evo, sad opet mogu.

a zapravo nije mi gušt, kad je sad tako kužan. :o
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
kuki

Post 13 Mar 2012, 12:08

Gle, ja sam tamo jer se ne mogu zarazit pa je sigurno. :D Ne znam zašto vi ostali forsirate, volite čistit komp od trojanaca? :D
aryna

Post 13 Mar 2012, 12:10

kuki » wrote:Gle, ja sam tamo jer se ne mogu zarazit pa je sigurno. :D Ne znam zašto vi ostali forsirate, volite čistit komp od trojanaca? :D
čistila sam prekjučer, nije bilo nikakvog virusa. :ne zna:
Ruralna

Post 13 Mar 2012, 12:10

Bios » wrote:
I to nakon što si razjebala kompove na poslu radeći isto to. :D
:rofl:
A ne, na poslu nije bilo upozorenja, kompove sam razjebala u nezanju :zubo:

I sredili su sve, ja sam se pravila blesava, sredili su stvar i za sada još nitko nije cijelu stvar povezao sa mnom :o
Pješčana » wrote: sve navedeno.
zadnje sam sašila jednoj bebi od godinu dana haljinicu.
sad sam skupila materijale koje sam pokupovala i krećem s haljinama i šosevima za ljeto.
u trenucima bez ideja krpam rupe po trenirkama i prerađujem stare stvari :D
Te stvari za bebe su baš jednostavnog kroja.
Šila bi nećakinjama ukoliko se pokažu otvorenima za suradnju za nošenje mojih rukotvorina :zubo:
vrrrlet

Post 13 Mar 2012, 12:37

kuki » wrote:Kad smo kod šivaćih mašina. :D Jel ide tko od vas sluuuuučajno ikad kombijem u kojem ima mjesta iz Rijeke za Zagreb? Mislila sam da mi je p preseli kad je selio mene, ali kad smo stavili u auto sve druge stvari nije bilo mjesta ni za škare, a ne za šivaću mašinu u drvenom ormariću. :D A plaćat preko tisuću kuna selidbu mašini koja je koštala 300 je malo, khm. :D
Ako ti se ne žuri, mogu je ja skupiti na povratku iz Istre jednom kada će biti mjesta u autu ovo proljeće.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Megalodona

Post 13 Mar 2012, 12:38

Serenità » wrote:Moram obraniti vlaške boje, u životu nisam čula Vlaja da tako zloupotrebljava nisam/n.
Ali jednom sam pričala s curom iz Trogira koja je spominjala kako je to živcira i da tako pričaju ljudi oko Solina. Sad ćete sigurno reći da su i to Vlaji. Ali nisu moji! :du rica: :ro fl:
Zagora je širok pojam. :m udri:

Kako ste, ekipa? Dobro jutro :cer ek:
serenita, ja te volim :cerek:
nisam niti ja to čula, a provedem u zagori bar 3 mjeseca godišnje :D
to je neka muličina zagora, tko zna di su to pokupili :ne zna: :zubo:

nego, nešto me zanima :o
vezano uz bivše ljubavi i to. jeste li ispitali partnera o tome? onako, znate sve ikad? ne mislim da motiv mora bit ljubomora ili nešto slično, može i samo znatiželja ili bolje upoznavanje osobe. ako znate, koji je motiv? pričala s frendicom jučer o tome, ja nemam pojma skoro ništa o njemu, nema ni on o meni, nije nam palo na pamet pitat (bar meni), ne znam zašto. e, ona zna svaki detalj o bivšima svog dečka, i on o njenim.
jel' vas zanimalo, jeste li ispitale ili niste nikad došli na tu temu?

dobro, pitam i jer sam gledala seriju gdje je bio obavljen razgovor o bivšim, i to je kao normalno, pa sad ne znam jel se to mora :o :rofl:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
aryna

Post 13 Mar 2012, 12:44

ne znam i ne poznam nijednu.
(mislim - znam par imena i ništa drugo).

što bi mulica rekla: "nisam".
kuki

Post 13 Mar 2012, 12:46

vrrrlet » wrote:
Ako ti se ne žuri, mogu je ja skupiti na povratku iz Istre jednom kada će biti mjesta u autu ovo proljeće.
Ne žuri, hvala. :lux:
Megalodona » wrote: vezano uz bivše ljubavi i to. jeste li ispitali partnera o tome?
Nisam ga ispitala, pričali smo o tome. :D Samo što je to bilo prije preko 2 godine i većine toga se ne sjećam. :o
dejzi

Post 13 Mar 2012, 12:50

Štajaznam jel sve znam, znam ono što mi je pričao. Mislim, "znam", kako došlo, tako ošlo. :ne zna:

Neki ljudi su tako glupi. Poše mili. Koji ego. :crying:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Mulica

Post 13 Mar 2012, 12:52

meg, ja dečkim aprekopam po mobitelu, mailu, fejzbuku, tviteru, noćnom ormariću...i nađem sve poruke, mailove, pisma pa ih iščitavam dok ne povežem sve bivše, sve ljubavnice i sve velike ljubavi! i onda si to zapišem na papir! pa kad spomene neko žensko ime, uz to ime stavljam crtice, da vidim koliko je puta spomene! ako je spomene više od 10 puta, znači da je voli! :mad:

oni meni ne kopaju! jer nisam glupa ko oni pa sve fino pobriše, spremim, zaključam na vrime :raspa:

jutro, ka! :D jebite se s vlaškim i nevlaškim! meg nema veze s vlaškom zemljom, ona misli da krumpir na stablu raste!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Mulica

Post 13 Mar 2012, 12:53

e da, i meni gugleto javlja crveno upozorenje! i nisam bila na forumu od sride navečer! :xlux: i osjećam se super! :xlux:
Megalodona

Post 13 Mar 2012, 12:53

aryna » wrote:ne znam i ne poznam nijednu.
(mislim - znam par imena i ništa drugo).

što bi mulica rekla: "nisam".
:rofl:
sad si me podsjetila da znam jednu bivšu, cura s faksa.
ljepša sam od nje :ispoljava zlobu i ljubomoru: :zubo:
kuki wrote:

Nisam ga ispitala, pričali smo o tome. :D Samo što je to bilo prije preko 2 godine i većine toga se ne sjećam. :o
ako tako brzo zaboravljaš, kako ćeš mu pamtit pogreške i izvuč ih u svakoj svađi? nikad žene od tebe :crying:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
aryna

Post 13 Mar 2012, 12:54

Megalodona » wrote: e, ona zna svaki detalj o bivšima svog dečka, i on o njenim.
to je strašno, znati svaki detalj o bivšima, onda ih stalno moraš ogovarati da su gadure. :hekla:
veliko je to opterećenje.
Mulica

Post 13 Mar 2012, 12:56

aryna » wrote:
to je strašno, znati svaki detalj o bivšima, onda ih stalno moraš ogovarati da su gadure. :hekla:
pa i nije! zna bit jako zabavno, posebno ako pronađeš daljnju (koja glupa riječ :mama: ) rodicu neke bivše, koja ne voli svoj rod...i onda s njom ogovaraš glupaču! :xlux: :cerek:

:D
Megalodona

Post 13 Mar 2012, 12:58

dejzi » wrote:Štajaznam jel sve znam, znam ono što mi je pričao. Mislim, "znam", kako došlo, tako ošlo. :ne zna:

Neki ljudi su tako glupi. Poše mili. Koji ego. :crying:
da, ti si kao kuki, ono, dođe tema i prođe, normalno :ne zna:
kod nas nikad nije došla tema, šta ja znam.
Mulica wrote:meg, ja dečkim aprekopam po mobitelu, mailu, fejzbuku, tviteru, noćnom ormariću...i nađem sve poruke, mailove, pisma pa ih iščitavam dok ne povežem sve bivše, sve ljubavnice i sve velike ljubavi! i onda si to zapišem na papir! pa kad spomene neko žensko ime, uz to ime stavljam crtice, da vidim koliko je puta spomene! ako je spomene više od 10 puta, znači da je voli! :mad:

oni meni ne kopaju! jer nisam glupa ko oni pa sve fino pobriše, spremim, zaključam na vrime :raspa:

jutro, ka! :D jebite se s vlaškim i nevlaškim! meg nema veze s vlaškom zemljom, ona misli da krumpir na stablu raste!
ti si specijalna pa se ne računaš :o
a krumpir raste samo u vlaškoj zemlji?
aryna wrote:
mudro zboriš :o
treba smislit toliko epiteta, ne moš samo ko papiga ponavljat "gadura, gadura", pomislit će da ga ne slušaš i ne podržavaš :crying:
kuki

Megalodona » wrote: ako tako brzo zaboravljaš, kako ćeš mu pamtit pogreške i izvuč ih u svakoj svađi? nikad žene od tebe :crying:
Pa izmislim nešto, jebote. "P. Upravo sam shvatila da si mi lagao." "O čemu?" "Ne želim razgovarati o tome, samo ne znam kako te nije sram." "O čemu se radi? :znoj:" "Znaš ti dobro o čemu se radi." "Ne znam, života mi." "AHA! Znači lagao si mi više puta!" ":zec pred farovima:"
Nica

Megalodona » wrote:ako tako brzo zaboravljaš, kako ćeš mu pamtit pogreške i izvuč ih u svakoj svađi? nikad žene od tebe :(
:cerek: :cerek:

Nisam nikad ispitivala, spomenulo bi se kad bi se pojavio razlog za spomenuti.

Mulice, šalji sada recepat. :o
Groupie :cerek:
aryna

Post 13 Mar 2012, 12:59

Mulica » wrote: pa i nije! zna bit jako zabavno, posebno ako pronađeš daljnju (koja glupa riječ :mama: ) rodicu neke bivše, koja ne voli svoj rod...i onda s njom ogovaraš glupaču! :xlux: :cerek:

ova mulica zna šta je život.
Megalodona

Post 13 Mar 2012, 13:00

Mulica » wrote: pa i nije! zna bit jako zabavno, posebno ako pronađeš daljnju (koja glupa riječ :mama: ) rodicu neke bivše, koja ne voli svoj rod...i onda s njom ogovaraš glupaču! :xlux: :cerek:

:rofl: :rofl: :rofl:
to djevojče nisam nikad upoznala :D
djeda joj ne volim jer nam krade dvorište :durica:
imamo bubrežasto kosu crtu preko dvorišta gdje si je on zasadio blitvu i čokote.
krenuli smo od ravne crte :D
Nica

Post 13 Mar 2012, 13:00

kuki » wrote: Pa izmislim nešto, jebote. "P. Upravo sam shvatila da si mi lagao." "O čemu?" "Ne želim razgovarati o tome, samo ne znam kako te nije sram." "O čemu se radi? :znoj:" "Znaš ti dobro o čemu se radi." "Ne znam, života mi." "AHA! Znači lagao si mi više puta!" ":zec pred farovima:"
:rofl: :S :cerek:
Groupie :cerek:
  • Information