Pa malo mi je bed ignorirati takvo upozorenje.Nica » wrote:
To ti je ostalo od ranije, i meni se pojavi kad prvi put kliknem na forum.
Onak, ne čini mi se baš pametno.
Pa malo mi je bed ignorirati takvo upozorenje.Nica » wrote:
To ti je ostalo od ranije, i meni se pojavi kad prvi put kliknem na forum.
Serenità » wrote:Moram reći da mi je pomogao ovaj virus na fhr-u. Da nije bilo njega, još mi ne bi formatirali komp. A kumim i molim već pola godine. Živjeli trojanci!![]()
A ti si inače jako racionalna i činiš samo pametne stvari?Tupelo wrote:
Pa malo mi je bed ignorirati takvo upozorenje.
Onak, ne čini mi se baš pametno.![]()
Naravno da nisam. Prestani me vrijeđati.Nica » wrote:A ti si inače jako racionalna i činiš samo pametne stvari?
Oprosti.
A onda čekaj da ti gugleto makne upozorenje, iako ne znam kad će se desiti.Ali bed mi je da ne userem nešto na ovom laptopu jer su tu mužu neki programi i pizdarije za posao.
A na kućni komp mi se ne ide jer mi je neudoban radni stolac.
i mene zeza stolac za forum
Pješčana » wrote: i mene zeza stolac za forum![]()
razmišljam da sjednem na peanut loptu umjesto toga, ali ona je dost niska, pa ću ćirit s nosom do stola, izgledat ću ko troll.
valjda bih, shodno tome, trebala onda počet i trolati.
oh, well...
Dobivam ovo upozorenje:Nica » wrote:A onda čekaj da ti gugleto makne upozorenje, iako ne znam kad će se desiti.Meni forum radi normalno.
Ja sam si sama kriva.Pješčana wrote:i mene zeza stolac za forum
Pješčana wrote:razmišljam da sjednem na peanut loptu umjesto toga, ali ona je dost niska, pa ću ćirit s nosom do stola, izgledat ću ko troll.
Tupelo » wrote:Ok, učinit ću nešto zbilja neobično. Čak i skandalozno.![]()
Neću zanemariti upozorenje i kliknuti na "ignore this warning"![]()
Isuse, mislim da odrastam.
Teško da ću vidjeti ako nije na Trkeljanju ili eventualno na Okruglom stolu jer tamo čitam Misterazilije.ElliQuinn wrote:Otvorila sam temu o stolicama za radni stol. Ajmooooo!![]()
Pješčana wrote:ma, ja imam radni stol na kojem se nalaze laptop i šivaća mašina, taman mi je pored prozora pa mi je ok za oči.
ali! radni stolac je smrdan, i u zadnje vrijeme sve više osjetim kako mi se koče lijeva ruka i noga. ali to mi je omiljeno mjesto za forum![]()
no dobro, sad sam se prebacila na kauč, digla noge na stol, prva kava pored, naočale pored, i još si stavim radio na tiho, upalim lampu da malo osvijetli ovaj tmurni dan.
i sad, nakon što sam sve to napravila, i ugnijezdila se sa svim, na radiu počne pjevati Mišo Kovač
očito sam nekakav Narodni nariktala![]()
Pješčana » wrote:ma, ja imam radni stol na kojem se nalaze laptop i šivaća mašina, taman mi je pored prozora pa mi je ok za oči.
takvu imam u garaži, a ovu portabl nemam više volje izvaditi otkako se bajica rodilaRuralna » wrote:![]()
Meni mašina ima milijun godina i dolazi u onoj kao velikoj komodi, zauzima gomilu mjesta,...
kuki » wrote:Ja na vašem mjestu ne bih išla na forum, ovo je netko stavio sinoć u 23:09. A Nici su u 15 javili da je problem uklonjen.![]()
http://www.blazingdrag.com/images/sshot2mwm.png
Imala sam viziju napraviti radnu sobu i tu smjestiti mašinu i neke kul police na kojima bi smjestila sve Burde, modne časopise, sve prčkarije za šivanje...baja » wrote: takvu imam u garaži, a ovu portabl nemam više volje izvaditi otkako se bajica rodila
nema više mira, ni koncentracije
maštam o samo svojoj radnoj/hobi sobi
Ali rečeno mi je i da treba vremena da gugleto sam obavi provjeru i makne upozorenja.kuki » wrote:Ja na vašem mjestu ne bih išla na forum, ovo je netko stavio sinoć u 23:09. A Nici su u 15 javili da je problem uklonjen.![]()
http://www.blazingdrag.com/images/sshot2mwm.png
I Tupelo kupuje takve stvari.Pješčana » wrote:trebalo bi tu mašinu više upogoniti. mislim da ću se baciti u dizajnere nečega. šit ću dječje haljinice, za bebe curice![]()
tako nešto se uvijek kupuje, zar ne?
Gugleto ti napravi onaj crveni ekran s upozorenjem. Da, njemu treba neko vrijeme da shvati da više nema zla na forumu. Bar ne ovog.
Ovo je gugletovo upozorenje.aryna » wrote:
ja isto dobivam ovakvo upozorenje. i ne mogu ga ignorirati, jednostavno je forum blokiran.
malo je proradio noćas oko ponoći, 1 h, sad opet crko načisto.
Pješčana » wrote:trebalo bi tu mašinu više upogoniti. mislim da ću se baciti u dizajnere nečega. šit ću dječje haljinice, za bebe curice![]()
tako nešto se uvijek kupuje, zar ne?
Idem preko chroma, jednostavno ignoriram upozorenje i kliknem za nastavak.aryna » wrote:
ja isto dobivam ovakvo upozorenje. i ne mogu ga ignorirati, jednostavno je forum blokiran.
malo je proradio noćas oko ponoći, 1 h, sad opet crko načisto.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests