Aha, u tom slučaju sam možda prihvatljivija. Ne doživljavam ih previše.jednokratni klon » wrote:
Mislim da je to još uvijek prihvatljivija opcija od naših. Mi bi možda znali što ćemo. Ima uvijek neka štala, jel.![]()
Drugi summit Nesvrstanih
E, nisam ovo vidjela, ali gle: Karlovo je, znači i da je od nekoga od nas 3, samo još ne znamo čije. Pričekat ćemo da rodi pa na DNK analizu. Ili bolje ne?Zekoslawa » wrote:
Neka bude naše.
Pa to je bać jepo. K'o mali Ićuć.jednokratni klon wrote: Ima uvijek neka štala, jel.![]()
![]()
-
jednokratni klon
Isuse.Karl Jozef » wrote: Taj čuva bliss
A otud taj tifusar look iliti ovčja depilacija.Kakva štala, po planinama trčat. Treba noge jačat
I onda se pitaš zašto te se bojimjednokratni klon » wrote: Ali kršenjem pravila ne iskazuješ poštovanje jeziku. :nazi:![]()
Ujme, znam ovu, prestrašna je!
Ali, dite je u njemu, pobogu! Ovo su nesvrstani, moguće je sve što poželimo.
-
jednokratni klon
Ja ne budem u štali spavala.Tea Tree » wrote: Pa to je bać jepo. K'o mali Ićuć.
Ali znam tko ga može čuvati. hint:
Ne može nitko iz ove naše obitelji. Misliš na nekog vanjskog?Zekoslawa » wrote:Barem znamo tko će biti kuma.
A šta ti vridi da ga prizna kad...Tea Tree » wrote: Ujme, znam ovu, prestrašna je!
Pa ništa, imat ćemo što okrenuti na ražnju kad je tako. To hoće reći da ću ja biti pošteđena još neko vrijeme.
-
jednokratni klon
Ta pjesma je zapravo reklama za abortus.Tea Tree » wrote: Ujme, znam ovu, prestrašna je!
Pa ne znam kome bismo mogli povjeriti da ga odgaja u duhu harema. To je vjerojatno skoro koliko to da se tebi povjeri kršćanski odgoj.Tea Tree » wrote: Ne može nitko iz ove naše obitelji. Misliš na nekog vanjskog?
-
jednokratni klon
Iako se ovome uopće nisam nadala od tebe, dopusti da ti izjavim ljubav.Zekoslawa » wrote:
Pa ništa, imat ćemo što okrenuti na ražnju kad je tako.
Ljubav.
-
jednokratni klon
+1
Šta se praviš? Otkud znamo da ti nisi bio u kvaru?Karl Jozef » wrote: Koja je to od vas bila u kvaru.
Ma daj, pa ne moraš mi govoriti da me voliš da bih ti prepustila svoj dio rebaraca. Ja ću samo salatu, hvala.
-
jednokratni klon
E neš, nakon ovoliko truda, opet skrenut u te tamo mračne konzerva vode!Karl Jozef » wrote:Ja moram priznat da sam se skroz izgubio u priči i moram zaključiti da je monogamija najbolji izum još od izuma kotača
Ajde, ajde, polako, trudnjačo, to te samo malo peru hormoni.Karl Jozef » wrote:Ja moram priznat da sam se skroz izgubio u priči i zaključiti da je monogamija najbolji izum još od izuma kotačaPa ko će ovo izdržat
Ohrabri me milajednokratni klon » wrote: E neš, nakon ovoliko truda, opet skrenut u te tamo mračne konzerva vode!
E, nego sam ja?Karl Jozef » wrote: Pa nisam ja rodio crno dijete
Pa ti si ostao u blaženom stanju usljed zimskih neaktivnosti.
Ti ćeš izdržati.Karl Jozef wrote:Ja moram priznat da sam se skroz izgubio u priči i zaključiti da je monogamija najbolji izum još od izuma kotačaPa ko će ovo izdržat
![]()
A, ti im zauzvrat rodiš crno dijete.
-
- Information
-