Jabuko, ne može dvije noći za redomjednokratni klon » wrote: Pa znaš da vole stupiće za grebanje.
Tea Tree wrote: ... jer mi sve više izgleda da se ova pokenjala.![]()
Jabuko, ne može dvije noći za redomjednokratni klon » wrote: Pa znaš da vole stupiće za grebanje.
Tea Tree wrote: ... jer mi sve više izgleda da se ova pokenjala.![]()
Dobro, koji kurac se ti mene bojiš?Karl Jozef » wrote: OK, ok nisi
paa jaaa, ovaj Zec me istreniraojednokratni klon » wrote: Dobro, koji kurac se ti mene bojiš?
Ja ne štedim na takvim stvarima, dobro ne ja moji roditelji ne štedeDanas sam odlučila bit štedljivija no inače i onda sam ugledala neku novu još jeftiniju četkicu od moje najsoft koja košta 9 kn. Ova je koštala 7 i piše soft, mamicujoj!. Sad perem zube konjskom plastikom i molim boga da ne oderem desni dok ne odem opet po onu.
Eto, toliko se isplati biti abnormalno štedljiv.
Joooj, ne radi se to tako. Nego, kad ugledaš akciju 2+1 ili još bolje, 3+1, onda dejstvuješ.jednokratni klon » wrote:
Dobro, koji kurac se ti mene bojiš?![]()
![]()
Danas sam odlučila bit štedljivija no inače i onda sam ugledala neku novu još jeftiniju četkicu od moje najsoft koja košta 9 kn. Ova je koštala 7 i piše soft, mamicujoj!. Sad perem zube konjskom plastikom i molim boga da ne oderem desni dok ne odem opet po onu.
Eto, toliko se isplati biti abnormalno štedljiv.
I to a i općenito popravak zuba košta mislim između 100 i 200kn a jednom krivom četkicom možeš zajebat i više njihTea Tree » wrote: Joooj, ne radi se to tako. Nego, kad ugledaš akciju 2+1 ili još bolje, 3+1, onda dejstvuješ.
Eheee!
Pa jasam shvatila, kako bi rekli u nekim dijelovima Hrvatske, svikejake. Tako je izgledalo.Karl Jozef » wrote: U kontekstu
I Zec me se boji?! Ne spletkari Ovco!Karl Jozef » wrote: paa jaaa, ovaj Zec me istrenirao :cryin g:
Nisam ni ja nikad štedjela na tome. A onda je došla kriza. Onda je došla još veća kriza taman kad sam pomislila ma neeće ovo bit kurac od krize. Tek sad je osjetim u punom zamahu. Danas sam čeznutljivo pogledala u neki novi Dove i pomislila, ah, prijatelju, vidimo se kad diplomiram i nađem posao i tako to.Ja ne štedim na takvim stvarima, dobro ne ja moji roditelji ne štede :r ofl:
Ne da mi se dobiti nekakve plikove od npr. losiona/balzama/pjene za brijanje ili nekakve xyz paste. Isto tako recimo dezodoransi znao sam nekad kupiti neki jako jako jeftini, pošpricat se i doslovno u roku od pet sekundi pošpricani dijelovi bi izgledali kao da sam indijanac i onda dan ili dva pečenja :hor or:
No ima jedna poslovica sa štedljivošću koja kaže: nisi toliko bogat da kupuješ jeftinoi što se tiče tehničkih stvari je istinito.
Čuj, meni je besplatno. Jedino mi bol može biti mjerna jedinica.Karl Jozef » wrote: I to a i općenito popravak zuba košta mislim između 100 i 200kn a jednom krivom četkicom možeš zajebat i više njih
Zec mi je reko .... vuna mi se zakovrčala i osušila dabogda ako ...jednokratni klon » wrote: I Zec me se boji?! Ne spletkari Ovco!![]()
Ah ... a onda će se možda nečistoće naprosoto teleportirati s kožeah, prijatelju, vidimo se kad diplomiram i nađem posao i tako to.
Jebeš to tuširanje kad nije s onim lijepim lopočem!
Uvijek, ... u zadnjih tri mjeseca od toga +5kgTea Tree » wrote:Jedete li vi noću? Nekako mi je logično ogladniti ako sam ovoliko budna.
Uuu, dobro zvuči! Tko? Što? Daj, govori!Karl Jozef » wrote: Danas sam gledao onaj Puls Hrvatske ili kako već i brijem da nije lijepo reć voditelju u emisiji uživo da izgleda nadrkano
Zec mi je reko .... vuna mi se zakovrčala i osušila dabogda ako ...Karl Jozef » wrote:Pa kakve to veze ima sa mnom?
Ah ... a onda će se možda nečistoće naprosoto teleportirati s kožeIma i jeftinijih.![]()
Pa ono, ako si žaba nijeNe jebi.![]()
![]()
![]()

Jedeš uvijek noću ili samo u zadnjih 3 mjeseca?Karl Jozef » wrote: Uvijek, ... u zadnjih tri mjeseca od toga +5kg
Jesi ti to sad obolila od bolešćine koja je mene jučer zahvatilajednokratni klon » wrote:
Zec mi je reko .... vuna mi se zakovrčala i osušila dabogda ako ...
Ah ... a onda će se možda nečistoće naprosoto teleportirati s kože
Pa ono, ako si žaba nije
Ona je više dosadna s tim. Bila mi je zabavna nekad, ona i Arijana Čulina (dok ova nije postala posvuduša pa me zamorila). Ali samo ponavljaju iste fraze koje ponavljaju već godinama.Karl Jozef » wrote: Vedrana Rudan, Biliću
Nadala sam se da ćeš odgovoriti.Karl Jozef » wrote: Jesi ti to sad obolila od bolešćine koja je mene jučer zahvatila
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests