Teorecki, do tog začepljenja moš doć i kroz odvod lavaboa, al to mi se čini kompliciranije.
E da, taj koji je tako posadio ormarić fakat zaslužuje ono što mu želiš.
Može se može, jedino treba malo pažljivije čačkat, jer će prvo doć do mjesta di se cijev iz lavaboa i kade spajaju (tu je podni odvod), a ondak mora pogodit u pravu rupu, takorekuć.dejzi » wrote: Konta cimer maknut sifon od lavandina pa onda otale čačkat sa sajlom.
dejzi » wrote:Al mogla bih probat i kroz kadu, samo ne znam kak ću kroz tu cijev zavit onda do podnog odvoda.![]()
Pa, obično imaju bar 3 metra. Kakvu ti to sajlu jemaš? Polovnu neku?dejzi » wrote:A i ima dosta od kade do podnog odvoda, treba mi sajla od tri metra.
Hm. Uvrijedjen sam i povrijedjen, Pantiću.Hekatonhir » wrote:Nina, kako ti znaš za horizontale, vertikale, glavne i sporedne odvode? Nije mi jasno.
Ja volim zvati majstora. Lakše meni tri sekunde plaćati nego tri sata izgubiti na pizdarije.nina williams » wrote:Hm. Uvrijedjen sam i povrijedjen, Pantiću.![]()
A što ne bih znala, majkemugaspalim? Meni kad nešto krepa, ja prvo sama probam popravit. Tim više što ovo nisu neke silne stvari. Men to zanimljivo, ako baš oš znat.I čak se i volim bakćat s popravcima.
A bokte i tebe ja mislila da si ti pametan čoek.Hekatonhir » wrote:
Ja volim zvati majstora. Lakše meni tri sekunde plaćati nego tri sata izgubiti na pizdarije.
Nego, javi se ako ikad ostaneš slobodna. Ženit ću te.
Ja tebe ne kužim baš najbolje. Jel tebi ovo loše il šta? Mislim, ovo se i inače tako spaja-tamo gdje je podni odvod tu dolaze cijevi od kade i lavaboa i otiču dalje zajedno kroz treću cijev.dejzi » wrote:Al gle, ovak ti je kod mene sustav.
Lavandin se spaja na podni otvor. Od podnog ide cijev dalje, na koju se spaja kada.
Da, da, nije to po pravilu da se kada i lavandin spajaju u podnom otvoru, jok ba.
Što, umiljatost ili udaja?
Ali meni se kada spaja na glavnu cijev prije podnog odvoda. Kuiš. Na podni odvod je samo lavandin spojen.nina williams » wrote: Ja tebe ne kužim baš najbolje. Jel tebi ovo loše il šta? Mislim, ovo se i inače tako spaja-tamo gdje je podni odvod tu dolaze cijevi od kade i lavaboa i otiču dalje zajedno kroz treću cijev.
Onaj odvod u koji ide voda kad... kad ugasiš mašinu nasred pranja i onda otvoriš vrata. Ili tako nešto.Pješčana » wrote: ne znam što je to rešetkica na podu, ja tog nemam
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests