Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
što? zašto? gdje?
ne, ne znam kako bi to tribala negirat! inače sam s gramatikom jako dobra, ne bi se reklo po mom piskaranju po forumu, ali kao jesam! tako kažu natjecanja i pohvale i diplome! al eto, tu vražju negaciju ne znam nego tako!
ae!kuki wrote:Ti si baš svaki put ostala bez knjige pa si zato ostala nenačitana?![]()
doduše, ja sam bila jako dobra kao osnovnoškolka, pa sam uvik tila pustit drugu djecu da uzmu knjige.. pa ako ostane za mene...eto, imat ću i ja! ako ne ostane, nema veze, bitno da drugi imaju!
meg ti je glupa!!! :xlux:
-
jednokratni klon
Da, čula sam da nekima nikako ne paše. Valjda kako kome. Ja se već mjesecima družim s Niveom. Bar su je uljepšali sad, ima neki šareni trashy omot sa srcima (biće ostalo od Valentinova)kuki » wrote:Ja sam od višija imala neke testere i meni je to gore nego da nemam ništa ili imam neku univerzalnu kremu, baš si ne pašemo.
Sjećam se svog prvog susreta s njom. Mislim vlaškom negacijom. Kolegica mi nije htjela vjerovati da sam zbilja zbunjena.
- Halo, Mare! Ja sam! Spavaš?
- Nisam.
- Što nisi?
- Ne spavam.
- OK, što nisi?
- Pa govorim ti.
- ??? Pitala sam te što nisi.
- Pa rekla sam ti, ne spavam.
- To sam čula. Nisi mi rekla što nisi.
- Kako nisam? Pa ne spavam.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
tamo negdi u srednjoj školi sam dobila očajnu alergiju na boktepitaj što i izbacila mi je svega po licu! parila sam pubertetlijakuki » wrote:Ja sam od višija imala neke testere i meni je to gore nego da nemam ništa ili imam neku univerzalnu kremu, baš si ne pašemo.
očaj
-
jednokratni klon
Ja sam par puta čitala i onda odustala od razumijevanja.
Eh da, danas sam ponijela manje novaca u dm, poslušala sam vas i morala sam vraćati artikle.
A po mom proračunu nabrzinu bilo je taman i još bi i ostalo. Kradu. 
Eh da, danas sam ponijela manje novaca u dm, poslušala sam vas i morala sam vraćati artikle.
"Rekla bi ti da te razumijem, ali stvarno ne mogu"?Mulica » wrote: što? zašto? gdje?
ne, ne znam kako bi to tribala negirat! inače sam s gramatikom jako dobra, ne bi se reklo po mom piskaranju po forumu, ali kao jesam! tako kažu natjecanja i pohvale i diplome! al eto, tu vražju negaciju ne znam nego tako!![]()
Ono, zvuči logično. Ali neka tebe, mi ovdje volimo arhaični izričaj.
Skinheadsi, takav si!
-
jednokratni klon
Ja sam mislila da nije dovršila rečenicu. 
e, al nisam tila reć da joj to ne mogu reć! nego da je ne razumijem!Chiro » wrote:
"Rekla bi ti da te razumijem, ali stvarno ne mogu"?
Ono, zvuči logično. Ali neka tebe, mi ovdje volimo arhaični izričaj.![]()
mislim, znam da se na isto dođe...al ja sam ovo drugo tila reć!
jebote, stvarno ste nacisti!
ja dobijem alergiju kad neko krivo napiše Č i Ć ili IJE i JE! al otkad sam na forumu, sve manje ljude upozoravam na to! nije da ću ih naučit! a i sama falijem slovo, pa mi se ne da ispravljat!
pa virujem da i ostali slučajno faliju pa im se ne da ispravit 
Čekiraj na Tehnikalijama, okačila Paprika. Na vrijeme je sejvala na komp. Rekao sam njenom tvorcu da ljudstvo na ovim forumima ne može živjeti bez nje, ali mu je istekla trial verzija tog nekog programa za gifove, pa sad čekam(o) da nađe novi.
Skinheadsi, takav si!
-
- Information
-