Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!

Stare teme i začeci foruma
Mulica

Post 12 Mar 2012, 22:25

kuki » wrote:Mulice, pa odi na Onu Drugu Kozmetiku. :D

Ja sam došla do zaključka da su mi svi tekući puderi isti. :D Od nekog lankomovog kojeg sam dobila nekoć jako davno do manhattana za <40 kuna kojeg imam sad. Ne primjećujem razliku. Jedino sam imala neki mousseasti (nemam pojma više čiji, oriflame ili avon možda) i taj mi je bilo najlakše stavljati jer tekuće stavljam mokrim prstima a njega sam samo suhima uzimala iz piksice.
:eek: NE, TO NE!!! ti meni očito želiš zlo kad me tamo tjeraš! em što ima virusića tamo, em što ima virusnih forumašica tamo koje će me zlostavljat na kozmetici! :rofl: jebote, popljuvat će me kakva sam ja to ženska koja puder kupuje ovisno o tome koji joj naziv bolje zvoni i koji ima manju cijenu! poše tebe :rolleyes:

pa i meni su svi puderi isti...zato i pitam one koji bolje znaju koji je bolji! :rofl: valjda kvalitetniji, za kožu...šta li! oli ja znam :rofl:

meg ti je glupa!!! :xlux:
Mulica

Post 12 Mar 2012, 22:25

...što me podsjetilo :o ...
odoh dole pogledat jel iko odgovorio :rofl:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2012, 22:27

kuki » wrote: Ja sam došla do zaključka da su mi svi tekući puderi isti. :D Od nekog lankomovog kojeg sam dobila nekoć jako davno do manhattana za <40 kuna kojeg imam sad.
Koji manhattanov? I ja imam jedan njihov od 40 kn, danas kupila novi. :o Onaj plavi s bež dijelovima.
Ali ne volim ga, prerijedak je, ima čudan miris i uvlači se pod nokte, kasnije imam dojam da sam zemlju orala.

Najvolim Max Factorov Colour Adapt, savršen je i ima moju vampirsku nijansu.
kuki

Post 12 Mar 2012, 22:28

Mulica » wrote: pa i meni su svi puderi isti...zato i pitam one koji bolje znaju koji je bolji! :rofl: valjda kvalitetniji, za kožu...šta li! oli ja znam :rofl:
Ma isti kurac, ja bih rekla. Kad bude ljeto, kupi dobru kremu sa zaštitnim faktorima, i bok.

Moje povjerenje u terapeutsko djelovanje dekorativne kozmetike jako je nisko. :o
jednokratni klon

Post 12 Mar 2012, 22:29

dejzi » wrote:Sutra ću izać međ ljude. :xlux: :xlux:
I ja bih mogla ovaj tjedan. Zato sam kupila antibakterijski gel, dok traje sezona gripe. :rofl:

Danas sam platila oveću sumu zakasnine u knjižnici nakon dva mjeseca. :idiot: Ali sad imam hrpu knjiga. :cerek:
kuki

Post 12 Mar 2012, 22:30

Light & natural make up, with moisturizing booster + SPF 12. Stvarno ima neku tu vlažeću sposobnost. :D
kuki

Post 12 Mar 2012, 22:31

Jel naplaćuju knjižnice kamate na zakasninu? Ja ne plaćam zakasninu da se spriječim da odem posudit tri knjige i ne vratim ih dva mjeseca. :o Knjige sam vratila odavno, sad sam se sjetila te sitnice.
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Mar 2012, 22:34

Mulica » wrote: oliver :eek: :zubo:
Aha :horor:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2012, 22:34

kuki » wrote:Light & natural make up, with moisturizing booster + SPF 12. Stvarno ima neku tu vlažeću sposobnost. :D
A, taj ne znam.
kuki wrote:Jel naplaćuju knjižnice kamate na zakasninu? Ja ne plaćam zakasninu da se spriječim da odem posudit tri knjige i ne vratim ih dva mjeseca. :o Knjige sam vratila odavno, sad sam se sjetila te sitnice.
Ne, svaki dan je 60 lipa. Ali se nakupi. :(
kuki

Post 12 Mar 2012, 22:40

Znam, nakupilo mi se. :o Samo što ne plaćam dug da se spriječim u činjenju novoga. Pa da ne naraste. :o
Mulica

Post 12 Mar 2012, 22:42

jednokratni klon » wrote: Najvolim Max Factorov Colour Adapt, savršen je i ima moju vampirsku nijansu.
ma daj? :zubo:

on je isto na sniženju, košta jednako ko i ovaj od loreala, al njega nisam spominjala jer ga već imam! doduše, imam ga u 2 nijanse, ova tamnija je za ljeto, svijetlija za zimu! svijetlija je pri kraju, zato kupujem novi puder :o
da opet kupim isti? :misli: mislim, zadovoljna sam, nije po ničemu ni loš ni posebno dobar! meni je sve to ok, al mi dosadi jedan te isti proizvod pa volim minjat! :ne zna:
jednokratni klon

kuki » wrote:Znam, nakupilo mi se. :o Samo što ne plaćam dug da se spriječim u činjenju novoga. Pa da ne naraste. :o
I ja sam odgađala. Onda sam se sjetila da će mi uskoro (čim je netko vrati :mad: ) trebati jedna knjiga za faks. Sad imam šest komada koji nisu za faks, ali su novi i sjajni i awww dugo sam ih tražila. :cerek:

Bolje bi bilo da počnem kupovati knjige. :facepalm:
Mulica

Karl Jozef » wrote: Aha :horor:
aha :zubo:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2012, 22:44

Mulica » wrote: ma daj? :zubo:

on je isto na sniženju, košta jednako ko i ovaj od loreala, al njega nisam spominjala jer ga već imam! doduše, imam ga u 2 nijanse, ova tamnija je za ljeto, svijetlija za zimu! svijetlija je pri kraju, zato kupujem novi puder :o
da opet kupim isti? :misli: mislim, zadovoljna sam, nije po ničemu ni loš ni posebno dobar! meni je sve to ok, al mi dosadi jedan te isti proizvod pa volim minjat! :ne zna:
Aa, imaš ga. Ne znam, meni je super jer ima ekstra blijedu nijansu, onu 45 :D , jedino što se od njega masti koža nekako. Mislim, moja je suha pa mi dobro dođe. Ali sam ti zato napisala dolje da ako imaš masnu da i nije neki izbor vjerojatno.

I ja volim mijenjati, mada se kod pudera uglavnom držim tog. Ili ovog manhattana kad nemam para. :o
kuki

Post 12 Mar 2012, 22:45

jednokratni klon » wrote: Bolje bi bilo da počnem kupovati knjige. :facepalm:
Da, to je nekako bila i moja logika. :D

Zato sam vratila knjige i rekla da nemam kod sebe novac i sad si ne dam da posudim nove. Jednostavno sam poremećena za vraćanje knjiga. Pa onda čemu se testirati.
jednokratni klon

Post 12 Mar 2012, 22:47

kuki » wrote: Da, to je nekako bila i moja logika. :D

Zato sam vratila knjige i rekla da nemam kod sebe novac i sad si ne dam da posudim nove. Jednostavno sam poremećena za vraćanje knjiga. Pa onda čemu se testirati.
Ništa, u 40 dana ću valjda vratiti. 20 regularnih i 20 produženja. Nadam se. :o
Mulica

Post 12 Mar 2012, 22:50

jel ono kuki bila ta koja je ode prebacila temu s kozmetike? :misli:
kuki, glupačo! sad tribam na 2 fronta pisat :mama:
jednokratni klon » wrote:
Aa, imaš ga. Ne znam, meni je super jer ima ekstra blijedu nijansu, onu 45 :D , jedino što se od njega masti koža nekako. Mislim, moja je suha pa mi dobro dođe. Ali sam ti zato napisala dolje da ako imaš masnu da i nije neki izbor vjerojatno.

I ja volim mijenjati, mada se kod pudera uglavnom držim tog. Ili ovog manhattana kad nemam para. :o
tu nijasnu 45 i ja koristim! šta, druge marke nemaju baš albino nijanse? :zubo:

manhattan nećem kupovat! trenutno sam u poziciji da mogu dat 80-90kn za puder :mirko: richie rich: :rofl: :rofl:
Mulica

Post 12 Mar 2012, 22:53

ček, kuki, ako sam dobro skužila... :o
ti si zakasnila s vraćanjem knjiga i tribala si platit zakasninu, al nisi imala novaca pa si ostala dužna? i sad ne moš posudit nove knjige dok god ne vratiš zakasninu pa zato ih i ne posuđuješ? :misli:

ja sam jednom platila zakasninu od 50kn, maksimalna je to bila! mislila sam da maksimalna ne postoji, pa sam držala knjige u sebe, i držala, i držala...nadajući se da će oni zaboravit na njih i da ja nikad više neću tribat u knjižnicu! al sam se zajebala! :zubo:
no, ipak je bilo samo 50kn, ne 200-300kn koliko sam ja izračunala! :rofl:

odkad sam upisala faks, nikad nisam posuđivala knjige! nikad nisam ni bila upisana u ijednu knjižnicu osim one na faksu! u njoj sam redovno posuđivala knjige, dakako! :D

nisam tip od knjiga :D :misli:
kuki

Post 12 Mar 2012, 22:53

Daj <40 za puder i 100 za bioderma sebium mat kremu sa zaštitnim faktorom, to sam ja radila dok sam bila riči rič. :D
kuki

Post 12 Mar 2012, 22:56

Mulica » wrote: ti si zakasnila s vraćanjem knjiga i tribala si platit zakasninu, al nisi imala novaca pa si ostala dužna? i sad ne moš posudit nove knjige dok god ne vratiš zakasninu pa zato ih i ne posuđuješ? :misli:
Ne. Imala sam novaca. Ali dok ne platim zakasninu ne mogu posudit nove knjige pa ne plaćam zakasninu da ne bih mogla posudit nove knjige jer bih sigurno i s njima zakasnila. Pih, da pedeset maksimalna, gdje to. :o

Imam Kindle i podosta gigabajta knjiga na kompu. :D
Mulica

Post 12 Mar 2012, 22:59

kuki » wrote:Daj <40 za puder i 100 za bioderma sebium mat kremu sa zaštitnim faktorom, to sam ja radila dok sam bila riči rič. : D
dobro, komplicirat nećem :o

:rofl:
kuki wrote: Ne. Imala sam novaca. Ali dok ne platim zakasninu ne mogu posudit nove knjige pa ne plaćam zakasninu da ne bih mogla posudit nove knjige jer bih sigurno i s njima zakasnila. Pih, da pedeset maksimalna, gdje to. : o

Imam Kindle i podosta gigabajta knjiga na kompu. : D
aha! nisi tila platit zakasninu, da ne bi tribala uzimat knjige koje ćeš svejedno prekasno vratit :rofl: :S :rofl:
bemti, koji si ti lik :rofl:
50kn je bilo max u gradskoj knjižnici mladih! tamo smo posuđivali knjige za osnovnoškolsku lektiru kad bi ih nestalo u školskoj knjižnici - što redovito bi! jer bi 3 razredna odjeljenja u isto vrime čitaa istu lektiru, a knjižnica nema nijednu knjigu u 100 primjeraka! zajeb bi bio kad bi i u gradskoj nestalo knjiga jer su svi peti razredi u splitu u isto vrime čitali istu knjigu :rofl:
Chiro

Post 12 Mar 2012, 23:04

Mulica » wrote: :face palm: :fac epalm: :face palm:

jao, ex! rekla bi da te razumijem, al stvarno nisam :grli: :tuzni: :crying: :rofl:

idem sad, pustite me!!!!!!!!!!!! :gaah:
Da citiram legendarnog Profu, jebale te vlaške negacije. :cerek: :rofl:
Skinheadsi, takav si!
kuki

Post 12 Mar 2012, 23:05

Ti si baš svaki put ostala bez knjige pa si zato ostala nenačitana? :raspa:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2012, 23:11

Da 50. :rofl: Ovaj put me došlo mrvicu više od toga, ali pamtim i gore dane. :zubo:

Inače, kad sam imala para onda bih uzela Vichy Normaderm i MF CA. Ah, ti dani. :crying:
dejzi

Post 12 Mar 2012, 23:12

Već dva sata idem pod tuš. :facepalm:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
  • Information