aryna » wrote: nemoj lagat!
Rekla sam vam.
Ja jesam, neko kratko vrijeme sam pisala i tu i tamo, ali onda mi je tamo bilo dosadno.*Splenda* » wrote:kao što sam već rekla, ja sam fiksni znak 'oroskopa, mi ne volimo promjene.
kako to da se neki od vas nisu povratili ponekad tamo?nezna: sada vlada razumna politika, smijenjeni su nepodobni.
Želiš li možda pričati o klimakteriju?Perzefona » wrote:Jeste prestale o trudnoćama pa da se i ja mogu uključit?
Dosadnije nego ovdje?Morticia » wrote:
Ja jesam, neko kratko vrijeme sam pisala i tu i tamo, ali onda mi je tamo bilo dosadno.
Vjerovali ili ne.ElliQuinn » wrote: Dosadnije nego ovdje?
Meni fale neki ljudi, ali sam se u međuvremenu naučio na slobodni izričaj, pa ću ostati tu dok ovo ne krepa.*Splenda* » wrote:kao što sam već rekla, ja sam fiksni znak 'oroskopa, mi ne volimo promjene.
kako to da se neki od vas nisu povratili ponekad tamo?sada vlada razumna politika, smijenjeni su nepodobni.
Mravi su jedno, pingvini su drugo.Morticia » wrote:Dajte nemojte mi slafkeca, on ne bi mrava zgazio!
Koji, koji?vrrrlet » wrote:
Meni fale neki ljudi, ali sam se u međuvremenu naučio na slobodni izričaj, pa ću ostati tu dok ovo ne krepa.
Pobrkala si nešto.Perzefona » wrote: Pa zapravo da, Htjela sam te pitati kako to kod tebe ide. Da usporedim i tak...
meni javi da je stranica blokirana za moju sigurnost. ako hoću, nek ignoriram upozorenje. jednom jesam, onda pokaže onu ispriku da je forum privremeno deostupan. privremeno, 2 dana.to je više povremeno.Ze. » wrote:Jel vam skaču fake virus scanneri?
fhr je i dalje zaražen, danas je bio down kad sam ga otvorio, ali i dalje mi je uredno pokušao utrpati virus.
Tupelo » wrote:
Pobrkala si nešto.
Moje dijete propuzava, a tvoje će uskoro na faks.![]()
Molim te sve zapisuj. Da nam utreš put i olakšaš muke kad do toga dođemo.
A da otvoriš topic?![]()
Mogao bi se zvati Zapisi iz mrtvog ovarija.
Sačuvajmepoše posla kojeg ti obaviš.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests