Tupelo » wrote:"oprosti xx, ne znam koji mi je kurac."
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Peru me sram i cerekanje.
Nemam pojma kaj da radim.
Moram prestat psovat.
Hitno.
A ne znam kako. Mislim, ja uopće ne kužim kad opsujem.
Nemam pojma kaj da radim.
Moram prestat psovat.
Hitno.
A ne znam kako. Mislim, ja uopće ne kužim kad opsujem.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Mi potrčci u firmi nemamo neke podjele, kompova ima koliko i nas, a radiš na onom kojeg prvo dohvatišMulica » wrote:![]()
ne bi ti bila u koži!doduše, ja na poslu imam 'svoj' komp, tj mi cure koje radimo imamo svoj! svaka šefica ima svoj i imamo još jedan glavni, s kojeg se ne ide na fejsbukove, forumove, tvitere i tako to...jer ako on ode kvragu, idu kvragu svi ostali koji su povezani s njim!
![]()
a ovoga 'našeg' smo jednom već ujebali...ne znam ko je!
Ajme kako mi je bila panika da se ne zaraze svi
Umirite me, jučer sam išla doma, nema pojma jesu li riješili stvar.
Moglo bi mi se svidjet.kuki » wrote: Dresura elektrošokovima?
Ae 
Na poslu imamo bogovsku zastitu, mislila sam da svi tako.Pješčana » wrote: ajme, koja sreća, nisam bila na poslu
Ovo Tupelino me podsjetilo na priču od prije dvadesetak i više godina (jebemu al sam stara), uglavnom mali od par godina, klinac, došli kod nas u posjetu na more, kupamo se u plićaku, on negdje prvi razred, možda i manji, ulazi u vodu, dok kraj njega svi skaču a on se ljuti, psuje im mater, ćaću, babe, strine pičke materine, uglavnom psuje on psuje, čuje ga njegov stari, doleti u plićak, uspostavi očni kontakt sa malim i onako ozbiljno, glasom punim autoriteta izvali: I*** pas ti mater jebo naj kleti.
I kod mene kujat cijeli vikend, odnosno od četvrtka, oba dečka opet bolesna
Idem sutra kod dr.
Stariji imao temp 39.7.
Pusa svima, Sashice drži se.
Cure nemam vremena za niš. Vidimo se na parceli čim postanem peMzionerka.
i kod mene puše, spustila sam rolete što sam više mogla, ali prozori mi se tresu. samo da znate, to je zato jer sam planirala ujutro ić na nasip 
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Vodena, 
Tako puše da mi se čini da će mi otpuhati zgradu. Kako je tek onima koji imaju prozore na sjeveru i istoku.
I jel vama normalno da u 10.30h u nedjelju ujutro u kinu, kad je dječja matineja, puštaju trailer za Ljudoždera vegetarijanca?
U atriju, ne u dvorani, al' svejedno.
Nisam ni skužila taj ekran nego sam vidjela facu svog mlađeg i pogledala u što on to gleda. Nisu normalni.
Curka za kasom mi je rekla da im pošaljem mail. Mislim, a ona im ne može reći.
Poslat ću mail, šta ću.
Tako puše da mi se čini da će mi otpuhati zgradu. Kako je tek onima koji imaju prozore na sjeveru i istoku.
I jel vama normalno da u 10.30h u nedjelju ujutro u kinu, kad je dječja matineja, puštaju trailer za Ljudoždera vegetarijanca?
U atriju, ne u dvorani, al' svejedno.
Nisam ni skužila taj ekran nego sam vidjela facu svog mlađeg i pogledala u što on to gleda. Nisu normalni.
Curka za kasom mi je rekla da im pošaljem mail. Mislim, a ona im ne može reći.
Poslat ću mail, šta ću.
znači svugdje puše
mrzim dok je puhovito
Nije mi normalno ni to s trailerom niti što puštaju ova sranja od sapunica cijeli dan, niti što gledaju turske kao ni one neke druge egzotične prosere, ni Zabranjenu ljubav......al očito je da su već odavno izgubili kompas....možda isto kao i ovi koji puštaju dječje crtiće na teveju do 22 sata. Nedjeljom.
mrzim dok je puhovito
Nije mi normalno ni to s trailerom niti što puštaju ova sranja od sapunica cijeli dan, niti što gledaju turske kao ni one neke druge egzotične prosere, ni Zabranjenu ljubav......al očito je da su već odavno izgubili kompas....možda isto kao i ovi koji puštaju dječje crtiće na teveju do 22 sata. Nedjeljom.
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
-
- Information
-