I ja ću uskoro.
Meni nije javljalo za viruse, ali neću ići tamo neko vrijeme. Na ovom laptopu muž drži neke skupe programe za posao pa mislim da bi bilo dobro da ne zajebem stvar.
Doduše, kad se sjetim kako me nije podržao...
ma ne
Pa s forum.hr-a. :lu x:Pješčana » wrote:vjeruj mi, meni sinoć nije bilo zabavno :cryin g:
kad je krenulo, zacrvenio se cijeli ekran i tvrdio da sam pokupila trojance, a nisam imala otkud
recimousporedba s penisima!
imaš jedan koji je tako, osrednjikav izgledom, možda ima bolest, al ga je lako koristit
i imaš jedan koji je jako lijep, sigurno nema bolest i ni kondom ti ne treba, ali se moraš pomučit malo oko njega
ovaj prvi su windowsiovaj drugi je linux
e sad, možda ti se ne da zajebavat se s drugim i računat ćeš na to da kondom neće puknut i nećeš se zarazit
ali ako si ranije pobrala sifilis..
Tebe kartoniram jer si poremećeni trol.kuki » wrote:Bog trolstva.
![]()
![]()
Nije ni čudno da mene kartoniraš po krstarici, to se zove pomaknuta agresija.
pa taman sam bila krenula otvorit fhr, ja tamo pratim Modukuki » wrote: Pa s forum.hr-a. :lu x:
Na pžk je topik Koji se vrag događa? Virus na forumu, o tome kako nas Ž.A. ovog puta jebe imajuć pritom spolne bolesti. :l ux:
Di je Lastan? Lastane? Netko drugi?Pješčana » wrote: pa taman sam bila krenula otvorit fhr, ja tamo pratim Modu![]()
iskreno, ne da mi se jebat s promjenom na Linuxe, ovo mi je prvi put u životu da sam nešto pobrala. nije da svaki put kad odem na net nešto pokupim.
niti znam mogu li koristiti sve svoje programe s Linuxima, a znam da mogu s Windozima
Nisam to rekla.kuki » wrote: Znam, rekla mi je. Jučer mi je rekla da sam tako glupa da joj je žao da nema više novaca za bolju dadilju.![]()
I ja nju volim.
Ja se ne mogu sjetiti kad sam zadnji put fasovala virus na kompu, valjda manje surfam po nepoznatom nego prije i imam neke svoje stalne stranice koje posjećujem
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests