Što ne bi biloTea Tree » wrote: Zekoslawa, vidiš li ti ove bahatosti?![]()
Ako pričamo o sat-dva, to ti onda nije dosta ni za jednu od nas, kamoli za sve tri.
Drugi summit Nesvrstanih
Ne gledam ni ja, par puta sam naletjela i primijetila tu pomamu za ružnim nijansama crvene. Nemam pojma, kad naletiš, prouči, pa reci vidiš li isto što i ja.Tea Tree » wrote:Ne znam koja je to. Nisam gledala turske sapunjare. Što nisu one sve crne i tamnopute? Kako na njima uopće izgleda crvena kosa?
![]()
Iskreno, pogubila sam se malo. Ne znam o čemu točno govorimo, a i da znam, neću ništa reći. Već mi se jadničak bio pokunjio što ga stalno kritiziram, pa sad šutim.Zekoslawa, vidiš li ti ove bahatosti?![]()
Ako pričamo o sat-dva, to ti onda nije dosta ni za jednu od nas, kamoli za sve tri.
MdaZekoslawa » wrote: Ne gledam ni ja, par puta sam naletjela
Vrlo pametno razmišljanjeVeć mi se jadničak bio pokunjio što ga stalno kritiziram, pa sad šutim.
Hmmm, ovo
Aaa, sad vidim. 20'

se malo ne slaže s ovim:
Dakle, Karl, vidim neke bahatosti u tragovima, a vidim i da si kritike dobio. Kako to objašnjavaš?Zekoslawa » wrote: Već mi se jadničak bio pokunjio što ga stalno kritiziram, pa sad šutim.
Aaa, sad vidim. 20'
Macane, ja nemam TV.Karl Jozef » wrote: Mda
Nisam ni mislila da si toliko velik da bi mogao prihvatiti kritiku i početi raditi na sebi.Vrlo pametno razmišljanje, pohvaljujem.
Idem, narode. Teo, ostavljam ti ga na milost i nemilost. Ex kao nema, kao uči i to, ali vjerojatno je ipak tu negdje. No evo, ja ću ga ostaviti tebi na čuvanje. Nek' se mali uči.
Noć.
Ae, gdje je problem
Zekoslawa wrote: Macane, ...
Nisam ni mislila da si toliko velik da bi mogao prihvatiti kritiku i početi raditi na sebi.![]()
Ne moraš baš sve u javnost iznostiNek' se mali uči.
Noć.
Tvoje pašće?
Aha.Karl Jozef » wrote: Tvoje pašće?Izgleda veselo.
Ne znam što ti Zekoslawa poteže pokrivač na svoju stranu, ako problema nema.Karl Jozef » wrote: Ae, gdje je problem![]()
Koju javnost? Mi smo se ovdje toliko ufurali da smo slijepo crijevo (a, vjerojatno i jesmo) i takvih gluposti izmlatimo da se pitam kako će izgledati ako to jednog dana netko pročita.Ne moraš baš sve u javnost iznosti![]()
I gdje nam je nestao jednokratni klon? Nije vrag da je zaspala?
Zec je egzibicionistTea Tree » wrote: Ne znam što ti Zekoslawa poteže pokrivač na svoju stranu, ako problema nema.
Sumnjam da ovo itko čitao osim ovih 9 gostijuKoju javnost? Mi smo se ovdje toliko ufurali da smo slijepo crijevo (a, vjerojatno i jesmo) i takvih gluposti izmlatimo da se pitam kako će izgledati ako to jednog dana netko pročita.![]()
Pojavljuje se i nestaje ...I gdje nam je nestao jednokratni klon? Nije vrag da je zaspala?
U ovo dobaTea Tree » wrote:Vidi stvarno, čak su 2 gosta na Trkeljanju. Doduše, ne znam čitaju li baš nas, nadam se da ne čitaju.![]()
Karlovco, ja moram prošetati onu moju ljepotu, jebat će mi majku, lagano.
Laku noć
Navikla sam, nije mi frka, uopće. A, tko ne bi onakvu ljepotu.
-
jednokratni klon
Sve sam propustila.
Ništa, ajte, noć.
Karl, ta tvoja ljubičasta je ljepša od moje, daj mi je sutra.
Ništa, ajte, noć.
Evo, navalite:jednokratni klon » wrote:Sve

Na pravilan način označavam haremAlmost Rosey wrote:šta vam je to s tim avatarima?
Ja ću ostati plavuša, samo ću si urediti sličicu da nema ovu bijelu pozadinu. Madame je crvena, uzorna studentica ljubičasta.
Hugh, zašto su ovoj ovci noge gole? Izgleda kao da je zavrnula rukave da opere robu ili da joj je falilo para za džemper.
Pa maknuo sam podlogu na ove tri sličice
AhaMadame je crvena, uzorna studentica ljubičasta.
Poderale se do PakoštanaHugh, zašto su ovoj ovci noge gole? Izgleda kao da je zavrnula rukave da opere robu ili da joj je falilo para za džemper.
Ovaj, molit ću lijepo ... ovo sve su lažne insinuacije i očekujem da institucije pravne države reagiraju 
Ste vidili da od ovih slikica gore koje sam stavio jedino ona koja je bila namjenjena ex je iz nekog razloga nestala.
. Bit će cijeli internet je stalka i čini sve da uči.
I tako, ...
Ste vidili da od ovih slikica gore koje sam stavio jedino ona koja je bila namjenjena ex je iz nekog razloga nestala.
I tako, ...
Mene ne mogu napasti virusi, barem ne njihovi simptomi. Name ja nemam antivirusniTea Tree » wrote:Eh, ovdje izjeb'o pa bacio, a na f.hr dobio neke viruse pa se sad boji vratiti se da nas ne zarazi.
edit: na fhr se družim samo sa pristojnim ljudima nesklonim egzibicionizmu
-
- Information
-