Drugi summit Nesvrstanih
-
jednokratni klon
Stavi i ti ovu bez podloge. 
Ček, ali drukčija je nekako.
Ček, ali drukčija je nekako.
Bit će otkinulo se malo ove palice koju približava ustima i hoće zagrist :moral & čednosti:
-
jednokratni klon
Nije nego su rubovi nekako drhtavi. Ova je jasnija.Karl Jozef » wrote: Bit će otkinulo se malo ove palice koju približava ustima :moral & čednosti:
Koristio sam magic wand pa je automatski tako izbrisao. Drugi puta ću ručnojednokratni klon » wrote: Nije nego su rubovi nekako drhtavi. Ova je jasnija.
Pa tvoja isto ima podlogu! Gdje su te bez podloge? Hoću kopirato Karlov avatar? Ma neću da moja ima plavu kosu. Moja je prirodno lijepa.
Dajte mi tu bez podloge, ali u prirodnoj verziji.
Stranica prije ali je ex predrhtavaTea Tree » wrote: Pa tvoja isto ima podlogu! Gdje su te bez podloge? Hoću kopirato Karlov avatar? Ma neću da moja ima plavu kosu. Moja je prirodno lijepa.![]()
Dajte mi tu bez podloge, ali u prirodnoj verziji.
Zeko, evo ti bez podloge, ako ti se možda više sviđa.
Pa kako nema još nekoga na trkeljanju?
Zeko, ajmo predložiti da svi članovi moraju imati ovaj avatar? Ako hoće pisati na ovako ekskluzivnom mjestu - može, ali pod jednim uvjetom.
Karl i jednokratni klone, slažete li se? Slažete.
Naravno, Karl je uvijek za nametanje drugima nečegaTea Tree » wrote: Karl i jednokratni klone, slažete li se? Slažete.
-
jednokratni klon
Baš sam htjela reći da smo sad spremni za goste ako se žele registrirati.Tea Tree » wrote: Zeko, evo ti bez podloge, ako ti se možda više sviđa.![]()
Pa kako nema još nekoga na trkeljanju?
Zeko, ajmo predložiti da svi članovi moraju imati ovaj avatar? Ako hoće pisati na ovako ekskluzivnom mjestu - može, ali pod jednim uvjetom.![]()
Karl i jednokratni klone, slažete li se? Slažete.
Srećom, nitko nas ne čita.
Banaj svakoga tko dođe bez šifre-avatara.
Karl Jozef » wrote: Naravno, Karl je uvijek za nametanje drugima nečega
Nametanje, umetanje, guranje, sve ti je to isto, sinko moj.Karl Jozef » wrote: Naravno, Karl je uvijek za nametanje drugima nečega
Pa ovo djeluje kao nadasve pitomo mjesto. Ja ne znam u čemu je problem.jednokratni klon wrote:
Baš sam htjela reći da smo sad spremni za goste ako se žele registrirati.![]()
Srećom, nitko nas ne čita.![]()
Banaj svakoga tko dođe bez šifre-avatara.
I dođe li netko bez šifre-avatara, to će mu i pisati kao razlog bana.
Stvarno, gdje je vrh palice?Karl Jozef » wrote: Bit će otkinulo se malo ove palice koju približava ustima i hoće zagrist :moral & čednosti:
-
jednokratni klon
-
- Information
-