Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!

Stare teme i začeci foruma
Morticia

Post 09 Mar 2012, 09:18

:mama: :mama: :mama:

:gaah: :gaah: :gaah:

Ne govori mi to! :gaah:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 Mar 2012, 09:19

karambol » wrote:
Ma to ti je zato što se naša čaša mudrosti prilično napunila i sad smo skloniji činiti promišljeno stvari koje će društvo okarakterizirati kao blesavoću, a ne shvaćaju kako se dobro zajebavamo...
..ma ja se cak ni ne zajebavam, samo sam blesav. a i sve teze se zajebavat. eno, npr na fejspuku, ja tu njihovu zajebanciju ne razumijem, ali ni oni moju, pa se pitam..ustvari, ne pitam se vise nista.. :cheer: :lajk:
baja

Post 09 Mar 2012, 09:23

Tupelo » wrote: Rekao je da nema problema, no da ne vidi smisla plaćati kirurga za to.
Štoviše, rekao je da će bez ikakvog problema, sam samcat, mogu guzicu vratit pod roditeljski krov.
:rofl:

ništa se tu više ne vrati na mjesto :tuzni:
doduše, možda bi malo vježbe pripomoglo :o
..a unda
Undaminator

Post 09 Mar 2012, 09:23

Morticia » wrote::mama: :mama: :mama:

:gaah: :gaah: :gaah:

Ne govori mi to! :gaah:
..sta? ..zasto? ocu ti govorit! ..ocu, ocu, ocu..:cheer: :zubo:

znaci, ne zelis se jos uvijek pomirit sa sobom. ok, i sa kuhinjom. jos se uvijek nisi upoznala? ne brini, to je ok.. ja kad se budem pomirio sa sobom, meni to izgleda kao kad se izjednaci gornji i donji krvni tlak. :D
..a unda
Undaminator

Post 09 Mar 2012, 09:25

baja » wrote: :rofl:

ništa se tu više ne vrati na mjesto :tuzni:
..osim toga, sta fali roditeljskom krovu? sve zlo u tome..:zubo:
karambol

..a unda » wrote: ..ma ja se cak ni ne zajebavam, samo sam blesav. a i sve teze se zajebavat. eno, npr na fejspuku, ja tu njihovu zajebanciju ne razumijem, ali ni oni moju, pa se pitam..ustvari, ne pitam se vise nista.. :cheer: :lajk:
Mislim da koristiš stara društveno prihvaćena mjerila za mjerenje blesavoće, a to nije pouzdano, dapače, zastarjelo je. Moja stara kaže da sam blesav, ozbiljan frend s 4 djece, član župnog vijeća kaže da sam blesav, a ja odmah znam da sam zdrav i normalat i da se mogu s njima dobro zajebavat', a da oni ne skuže kako ih prcam...I nikada neće razumjeti gledanje snijega na televiziji...
Morticia, ništa ne brini. Uskoro će te za koju godinu ćopiti midlife crisis pa će ti stvari krenuti na bolje. :zubo:
baja

..a unda » wrote: ..ma ja se cak ni ne zajebavam, samo sam blesav. a i sve teze se zajebavat. eno, npr na fejspuku, ja tu njihovu zajebanciju ne razumijem, ali ni oni moju, pa se pitam..ustvari, ne pitam se vise nista.. :cheer: :lajk:
:rofl:

e, unda, to ti je sajber generacija
vjerujem da će nam se đeca konektirati na merežu direktno prstom u utičnicu
možda i nečim drugim :D
..osim toga, sta fali roditeljskom krovu?
ovaaaaj..... malo tolerancije? :D :trk:
..a unda
Undaminator

Post 09 Mar 2012, 09:30

karambol » wrote:
Mislim da koristiš stara društveno prihvaćena mjerila za mjerenje blesavoće, a to nije pouzdano, dapače, zastarjelo je. Moja stara kaže da sam blesav, ozbiljan frend s 4 djece, član župnog vijeća kaže da sam blesav, a ja odmah znam da sam zdrav i normalat i da se mogu s njima dobro zajebavat', a da oni ne skuže kako ih prcam...I nikada neće razumjeti gledanje snijega na televiziji...
Morticia, ništa ne brini. Uskoro će te za koju godinu ćopiti midlife crisis pa će ti stvari krenuti na bolje. :zubo:
..nemam ja drustvena mjerila za blesavocu. sam sam svoj majstor, samouk, brate.. :zubo:

ne razumijem ni ja gledanje snijega na televiziji. ali, ne bas da se moze tako razmisljat, kao da te taj snijeg, taj sum izolira nekako od sebe, nego nesto kao..meditacija. ono, koncentriras se na..nista. :D

ali, gledajuci vatru moze se sasvim dobro i opusteno razmisljat..:mudri: :piroman?: :ne zna:
karambol

Post 09 Mar 2012, 09:31

baja » wrote: :rofl:

e, unda, to ti je sajber generacija
vjerujem da će nam se đeca konektirati na merežu direktno prstom u utičnicumožda i nečim drugim :D

Našoj će djeci u nedostatku konekcije liječnici prepisivati spajanje na mrežu kao ortopedsko pomagalo.... :tuzni:
Morticia

Post 09 Mar 2012, 09:32

..a unda » wrote: ..sta? ..zasto? ocu ti govorit! ..ocu, ocu, ocu..:cheer: :zubo:

znaci, ne zelis se jos uvijek pomirit sa sobom. ok, i sa kuhinjom. jos se uvijek nisi upoznala? ne brini, to je ok.. ja kad se budem pomirio sa sobom, meni to izgleda kao kad se izjednaci gornji i donji krvni tlak. :D
Kakvom sad kuhinjom? :confused:

Pa pomirena sam ja sa sobom, al' nisam s gravitacijom. :o

:zubo:

Zezam se, stvarno se nikad nisam osjećala bolje i bila zadovoljnija sobom nego danas.
I što sam starija čini mi se da si sve bolje izgledam. :facepalm: :rofl:
Najozbiljnije.
Svjesna sam da je to subjektivno, da. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
karambol

Post 09 Mar 2012, 09:37

..a unda wrote: ..nemam ja drustvena mjerila za blesavocu. sam sam svoj majstor, samouk, brate.. :zubo:

ne razumijem ni ja gledanje snijega na televiziji. ali, ne bas da se moze tako razmisljat, kao da te taj snijeg, taj sum izolira nekako od sebe, nego nesto kao..meditacija. ono, koncentriras se na..nista. :D

ali, gledajuci vatru moze se sasvim dobro i opusteno razmisljat..:mudri: :piroman?: :ne zna:

Hm...onda sam, možda, ipak malo čudan, ha? :ne zna:
Morticia wrote:

Zezam se, stvarno se nikad nisam osjećala bolje i bila zadovoljnija sobom nego danas.
Najozbiljnije.

To je apsolutna istina...Sve više sličim najvećim muškim zvijezdama današnjice sijede kose... :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 09 Mar 2012, 09:37

baja » wrote: e, unda, to ti je sajber generacija
vjerujem da će nam se đeca konektirati na merežu direktno prstom u utičnicu
možda i nečim drugim :D
ma koja sajber generacija? ti tamo metuzalemi i medjumetuzalemi su najgori. ove mlade potpuno razumijem. ima ih..bistri, angazirani, neoptereceni. mladunice narocito razumijem.. :cheer: ..ali, nemam nijednu fejspuk prijateljicu mladunicu. :tuzni:
tolerancije s cije strane? :zubo:

htio sam rec da je cesto taj nas krov samo virtualno nas, kao i da ako je bijeg cijena straha, onda..ok, nista nisam htio rec..ma bijeg je ok, jebo onog ko ne bizi..pun mi je kufer heroja u meni, i junaka nada mnom..

:D
..a unda
Undaminator

Post 09 Mar 2012, 09:39

Morticia » wrote:
Kakvom sad kuhinjom? :confused:

Pa pomirena sam ja sa sobom, al' nisam s gravitacijom. :o

:zubo:

Najozbiljnije.
pa drago mi je cut. uzivaj brzo. proce jos brze.. :zubo: :D :D
vrrrlet

Post 09 Mar 2012, 09:40

Morticia » wrote:

I mene! :o

Doduše, guzica mi više ne stoji tamo gdje je stajala kad sam imala dvadeset, al' dobro sad. :o :durica:
Sada ti je na glavi?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 09 Mar 2012, 09:42

..a unda » wrote: pa drago mi je cut. uzivaj brzo. proce jos brze.. :zubo: :D :D
A ne znam, mater mi ima blizu 6 banki i kaže da je sad zadovoljnija sobom i manje opterećena pizdarijama nego ikad. :zubo:
vrrrlet wrote:
Sada ti je na glavi?
Glava, koljena, sve je to isto. :o
karambol

Post 09 Mar 2012, 09:43

vrrrlet » wrote:
Sada ti je na glavi?
Nisi pažljivo čitao. Kolegica je spominjala problem s gravitacijom... :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 09 Mar 2012, 09:45

Morticia » wrote: A ne znam, mater mi ima blizu 6 banki i kaže da je sad zadovoljnija sobom i manje opterećena pizdarijama nego ikad. :zubo:
..
..eto, napokon smo ovdje rijesili ono sto najveci umovi nisu mogli. sto je to gravitacija? gravitacija je pizdarija. :mudri:

Morticia

Post 09 Mar 2012, 09:51

Gravitacija je kad ti jabuka padne na tikvu.
baja

Post 09 Mar 2012, 09:52

..a unda » wrote: ma koja sajber generacija? ti tamo metuzalemi i medjumetuzalemi su najgori. ove mlade potpuno razumijem. ima ih..bistri, angazirani, neoptereceni. mladunice narocito razumijem.. :cheer: ..ali, nemam nijednu fejspuk prijateljicu mladunicu. :tu zni
:
nekako brijem da tebe mladunice ne razumiju jednako dobro kao ti njih :D

htio sam rec da je cesto taj nas krov samo virtualno nas, kao i da ako je bijeg cijena straha, onda..ok, nista nisam htio rec..ma bijeg je ok, jebo onog ko ne bizi..pun mi je kufer heroja u meni, i junaka nada mnom..

:rofl: :rofl:

divno sročeno :cerek: :D
karambol

Post 09 Mar 2012, 09:53

Morticia » wrote:Gravitacija je kad ti jabuka padne na tikvu.
Gravitacija je gospođa koja me zna gurnuti s bicikla...zna biti podla baba, ali nekada ima i koristi od nje... :ne zna:
Morticia

Post 09 Mar 2012, 09:55

Boli me glava. :tuzni:
Mislim da odoh na placu.
vrrrlet

Post 09 Mar 2012, 09:56

Morticia » wrote:Gravitacija je kad ti jabuka padne na tikvu.
Gravitacija je kada ti tijelo padne u jarak.
Morticia

Post 09 Mar 2012, 09:56

vrrrlet » wrote:
Gravitacija je kada ti tijelo padne u jarak.
Ne, to je dobra rakija.
vrrrlet

Post 09 Mar 2012, 09:59

Morticia » wrote:
Ne, to je dobra rakija.
Ili metak, ovisi o razdoblju.
Tupelo

Post 09 Mar 2012, 10:00

baja wrote:ništa se tu više ne vrati na mjesto :tuzni:
Dobro, nema potrebe baš sad za ovakvim gadnim i prostim riječima. :o

..a unda » wrote: nece platit kirurga? cuj, ovdje se kaze..ko ne plati likara, plati kurbu.. :ne zna:

:o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
  • Information