Mortiša, saće onaj moj po doručak
Sretna sam i ponosita što se nikad nisam dala nagovoriti da otvorim FB.
Muž je još sretniji jer veli da bi crko od posla kreirajući račune mojih imaginarnih prijatelja da se ja imam s kim družit.
Ja bih se družila s tobom.Tupelo » wrote:Jutro : o
Mortiša, saće onaj moj po doručak : o pa će poslat paket.
Sretna sam i ponosita što se nikad nisam dala nagovoriti da otvorim FB.![]()
Muž je još sretniji jer veli da bi crko od posla kreirajući račune mojih imaginarnih prijatelja da se ja imam s kim družit. : o
ma ne znam ni sam. bilo je nesto, aj kao dodji, pa vidi, pa je bilo nesto, neke akcije, nesto se dogovaralo preko fejspuka, a za to vidjet moras imat akaunt..profil..anfas..status..sto li vec. i onda, ajd, napravio akaunt, imao tih par, jel, prijatelja, nesto sitno pisao, puno vise citao i..eto, buljis u taj fejspuk, jesmo li piskili, jesmo li kakili..eto ti me javle kao nije bolje se ono zagledat, inkantat se gledajuci vatru ili cak upalit televiziju i blesat se pola sata, omadjijat se gledajuci u onaj ekran bez slike, samo sa onim snijegom..
Morticia » wrote:Baš je rek'o Ze jučer- odlično, on je kupio, on će poslat, ja sam uplatio- a zašto se on i ja direktno nismo dogovorili oko toga?
Onda je vidio moj pogled i brzo je dodao- ma da, al' da smo se mi dogovoarali to nikad ne bi bilo realizirano!![]()
..sto ne znaci da ti nisi ostala ista.Morticia » wrote:Doduše, i moja prva ljubav, Nebojša, je završio izgubljen kad je počeo rat.
Možda bih i njega mogla potražiti, al' straj me da se udeblj'o k'o svinja i oćelavio.
Srce bi mi iskrvarilo da onog klinca vidim debelog i ćelavog.![]()
Ja sam primjetio da su svi ostarili osim mene...
I mene.
I mene!Tupelo wrote:
I mene.![]()
Nego.Morticia » wrote:
Pa jel' tako?![]()
Lako to kupit, platit, poslat! Pih!
Al' treba to sve izorganizirat i koordinirat!
..a cuj, svako se deblja i celavi na svoj nacin.Morticia » wrote:..
Doduše, guzica mi više ne stoji tamo gdje je stajala kad sam imala dvadeset, al' dobro sad.![]()
Tupelo » wrote:
Nego.
Prsti i zglobovi me bole od peemanja.
Toliko me bole da mislim da će mi morati namazati sir na kruh.
Nemam ni kile više ni vlasi manje nego kad sam imala dvadeset!..a unda wrote: ..a cuj, svako se deblja i celavi na svoj nacin.![]()
Morticia » wrote:
I mene!![]()
Doduše, guzica mi više ne stoji tamo gdje je stajala kad sam imala dvadeset, al' dobro sad.![]()
..pa dobro, kad vi svi mislite pocet sve starit? ja, evo, sve blesaviji i blesaviji sto stariji.karambol » wrote:
Inače. Na taj FB ne idem, daleko mi je i dosadno...
nece platit kirurga? cuj, ovdje se kaze..ko ne plati likara, plati kurbu..Tupelo » wrote:
![]()
Jesam ti pričala kako je muž regirao kad sam mu rekla da nakon što rodim želim da mi plati plastičnog kirurga da mi guzicu, cice i trbuh vrati tamo gdje su bili kad sam imala dvadeset?
Rekao je da nema problema, no da ne vidi smisla plaćati kirurga za to.
Štoviše, rekao je da će bez ikakvog problema sam samcat mogu guzicu vratit pod roditeljski krov.![]()
![]()
Gad.
Ma to ti je zato što se naša čaša mudrosti prilično napunila i sad smo skloniji činiti promišljeno stvari koje će društvo okarakterizirati kao blesavoću, a ne shvaćaju kako se dobro zajebavamo.....a unda » wrote: ..pa dobro, kad vi svi mislite pocet sve starit? ja, evo, sve blesaviji i blesaviji sto stariji.
:lajk:
..a unda » wrote: ..pa dobro, kad vi svi mislite pocet sve starit? ja, evo, sve blesaviji i blesaviji sto stariji.
ma, fjespuk je naporan. ja to tamo ustvari nista ne razumijem. samo znam da fejspuk kupi neke podatke o meni.
treba ic obrnuto. treba pitat ljude..a imas li ti taj fejspuk profil? ..imam, imam....e, onda mi vise nisi prijatelj.
![]()
:lajk:
ma, naravno, nisi to trebala ni govorit, uvijek je tako..dok, ne pocne krivulja vrtoglavo eksponencijalno rast..
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests