najvolim kad zene jedna dugoj pocnu cestitat osmi mart.
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
A jesi našao s kim ćeš se uspoređivati.vrrrlet » wrote:Moj pas je normalniji.I ja ne dojim. Tako da sam i ja normalniji. Koliko se to, jel', već može biti.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
To sam i mislila.Pješčana » wrote: ili mogu svaki sjesti za svoj stol (morti i ze, jel)
Babe za jedan, mužjaci za drugi stol.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Nama je svaki dan Osmi mart.
Unda je živ 

Farberov četvrti..a unda » wrote: vec odavno receno. nuzda je majka cudnog drustva u krevetu.![]()
i citav zivot imate 25 godina.
inace, kako bi se u rimu cestitalo 8.mart? sretan vam jupiterov dan nakon martovskih nona? sretan vam ante diem oktavus idus martias?
i vis ti to, kako je osmi mart pao taman u mjesecu boga marsa. koji je mjesec venere, tako da i muski mogu svoj dan osnovat..
To sam ja, najbolje desno krilo na svijetu..a unda » wrote: ..ali sta? ali? kad si se ti rodila?
Uostalom, ako netko ovdje zna točno kad sam se rodila, onda si to baš ti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..zasto ne bi isao? pa sta malo..malo ce ga baja i tupelo pipkat, nes ti zla..Morticia » wrote:Mirza sretan i tebi!![]()
I molim vas ne budalite, ako će bit babinjak normalno da Ze ne ide!
di je mirza? ali je mirza ali?
Mene moje dijete više ne treba.
Najprije je spavala 2,5 sata, a sad se već pola sata igra s psićem sveznalicom i uopće me ne zove.
Idem je natjerati da prizna da joj falim.
Odoh.
Najprije je spavala 2,5 sata, a sad se već pola sata igra s psićem sveznalicom i uopće me ne zove.
Idem je natjerati da prizna da joj falim.
Odoh.
Onda nejdem ni ja!Morticia » wrote:Mirza sretan i tebi!![]()
A jebiga Tupelo... u životu svakog roditelja dođe dan kada se njihovo dijete osamostali i ode iz roditeljskog doma u bijeli svijet. Stavi joj u pinklec tutu, flašicu, dobro je obuci i nek joj je sa srećom.Tupelo » wrote:Mene moje dijete više ne treba.
Najprije je spavala 2,5 sata, a sad se već pola sata igra s psićem sveznalicom i uopće me ne zove.![]()
![]()
![]()
Idem je natjerati da prizna da joj falim.![]()
Odoh.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
pa budi ponosna. dobro si je odgojila. ee, ali..imas jos odgojit i njenu djecu, napravit ih samostalnima, isfinancirat sve to i to nakon sto ti prodaju stan ili kucu i zamjene za par manjih stanova, a ti i muz cete zivjet u nekoj stracari na velebitu gdje ce vam gss zimi nosit kruh i drva, zato jer ste garsonjeru na unijama u koju su vas je cer strpala, iznajmili kako bi joj mogli vracat kredit za stanove koje je ona kupila izmedju ostalog kreditom za koji ste hipotekom na tu garsonjeru garantirali.Tupelo » wrote:Mene moje dijete više ne treba.![]()
![]()
![]()
Najprije je spavala 2,5 sata, a sad se već pola sata igra s psićem sveznalicom i uopće me ne zove.![]()
![]()
![]()
Idem je natjerati da prizna da joj falim.![]()
Odoh.
penzije? pa moraju dica od neceg i zivit. kao da je zivot bubnjarice u pank bendu jeftin..
nije sve tako crno. na velebitu cete imat dvije macke i pasa, oni ce vam se uvijek veselit.
Sretan Osmi marrt svim ženama i onima koji se tako osjećajuMorticia » wrote:Mirza sretan i tebi!![]()
Miro Žungul..a unda » wrote: ..zasto ne bi isao? pa sta malo..malo ce ga baja i tupelo pipkat, nes ti zla....sta si takva?
di je mirza? ali je mirza ali?
I reumu..a unda » wrote: nije sve tako crno. na velebitu cete imat dvije macke i pasa, oni ce vam se uvijek veselit.![]()
Tupelo, uskrati joj dojku
-
- Information
-