Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
..a unda » wrote:
..sretan i tebi. a cuj, biraj..il ces mi dat 200 kuna ili si na onoj drugoj strani.![]()
![]()
cuj, ako su predebele pokloni im dijetni rafaelo, tj pokloni im samo elo.![]()
..
..
..
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
..ali danas je i rodjendan, prije godinu dana su se rodila cetiri macica..klara, cetkin, roza i luksemburg se zovu. ok, jedan od njih je muski macak, on je luksemburg. i najmrsaviji je od njih. ove tri imaju zajedno..pa jedno 8 kila.
evo, pozdravljaju vas onim periskopskim repicama..
..ma, otkad znam za te viceve promijenilo se barem cetiri, pet novcana sustava..vrrrlet » wrote:
Nećeš ništa dobiti, tvoja priča je lažna, Mujo i Haso nemaju kune, nego konvertibilne marke. Mogu ti dati odlučnu usmenu potporu i pismo preporuke.
cuj, daj sta das, samo da banka to prizna.
Sashice

..a unda » wrote:..ali danas je i rodjendan, prije godinu dana su se rodila cetiri macica..klara, cetkin, roza i luksemburg se zovu. ok, jedan od njih je muski macak, on je luksemburg. i najmrsaviji je od njih. ove tri imaju zajedno..pa jedno 8 kila.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Može imati pedera pa ima i jedno i drugo.Morticia » wrote:Sašice, jel' bi htjela curicu ili dečka?
Uvijek je netko prvi...takav je život, kaj se tu može?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Htio si reći (tij)elo?..a unda » wrote: cuj, ako su predebele pokloni im dijetni rafaelo, tj pokloni im samo elo.![]()
..
..
..
Kaj ti je, to ne bi dobile ni za Božić. Pa nisam ja dobrotvorna ustanova. Ja razmišljam tržišno.ElliQuinn » wrote: Htio si reći (tij)elo?
Jeste se i molili? Mi smo se mojima i molili.Perzefona » wrote:Pustila sam večeras u kuću tri mormona, Amerikanci. Bili su jako fini. Moj se mlađi ljutio što sam ih gnjavila dosdnim ptanjima na koja nisu imali odgovore, ali bi mi svaki put rekli: "It's a very good question!"
kuki » wrote:Ajme, ti si ko Nica.
I ja to nekad čitam.Pješčana » wrote: Nasmiješila sam se pristojno i odnijela putokaz doma. zašto ne? Čak sam ga doma i pročitala.
I ja hoću filmić.Tupelo » wrote: Poslat ću ti filmiće kasnije.
Nisam vam još poslala snimku moje kćeri kako svira violinu, onu snimljenu još prije nekoliko stoljeća, jer ju ni meni kuki-snimateljica još nije poslala.
Sashica.
Groupie :cerek:
..a unda » wrote:..ali danas je i rodjendan, prije godinu dana su se rodila cetiri macica..klara, cetkin, roza i luksemburg se zovu. ok, jedan od njih je muski macak, on je luksemburg. i najmrsaviji je od njih. ove tri imaju zajedno..pa jedno 8 kila.
sretan!!!
Joj, ne znam, svejedno mi je, možda bih nekako malčice više htjela curicu, ali imam neki osjećaj da je dečkoMorticia » wrote:Sašice, jel' bi htjela curicu ili dečka?
Istina, nema ništa van trkeljanja
Upravo razmišljam o stvarima koje neću duže vrijeme smjeti raditi, npr. voziti svoj bicikl :šmrc: A da ne spominjem seks, zabranjen mi je tko zna dokad :dupli šmrc:
Life is short. Smile while you still have teeth.
Odlučila sam širit bakcile, a to je najlakše ako se pravim da širim ljubav...a unda » wrote: ..sa je? na ovaj danasnji militantni dan, ti se odlucila sirt ljubav? aj, napokon da se nesto promjeni.![]()
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Life is short. Smile while you still have teeth.
-
- Information
-