Što na umu, to na drumu.
Jesi sad vlažna?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
Almost Rosey
Mislim da je.
Bila je normalna kava, najprije sam ja ispričala ukratko zašto sam ga zvala i onda smo trkeljali o nevezanim pizdarijama.
Mislim da sad napokon to mogu pustit.
Ili to ili se vrhunski samozavaravam
Ali @tm sam dobro.
I kupila sam cipele
vrle, hvala što se brineš za stanje mojih gaćica. Moraću priznat, malo sam ih umazala kad sam vidjela svoje buduće nove šuze u izlogu
Bila je normalna kava, najprije sam ja ispričala ukratko zašto sam ga zvala i onda smo trkeljali o nevezanim pizdarijama.
Mislim da sad napokon to mogu pustit.
Ili to ili se vrhunski samozavaravam
Ali @tm sam dobro.
I kupila sam cipele
vrle, hvala što se brineš za stanje mojih gaćica. Moraću priznat, malo sam ih umazala kad sam vidjela svoje buduće nove šuze u izlogu
Pa nije prošlo dobro.Morticia » wrote:Ajde, super da je prošlo dobro.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
Almost Rosey
Uh, opet frka, panika. Prezentacija sutra, pred nepoznatim ljudima 
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
O temi prezentacije znaš više nego oni. Nemoj to zaboraviti. Držim fige.Almost Rosey » wrote:Uh, opet frka, panika. Prezentacija sutra, pred nepoznatim ljudima
-
Almost Rosey
Profa zna višeElliQuinn » wrote: O temi prezentacije znaš više nego oni. Nemoj to zaboraviti. Držim fige.
Ali hvala
-
Almost Rosey
Ma najveći mi je bed da ću bubnut neku glupost pred profom a ovo se ocjenjuje. A i nije moje područje, pa mi se čini da su ti drugi ljudi potkovaniji od mene.
A i glas mi je pukao
Mene strah obrane diplomskog. Šta ako me krenu ispitivati šta o tome misli svaki relevantan čoek iz područja te znanosti 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
-
Almost Rosey
Tako i meneA.P. » wrote:Mene strah obrane diplomskog. Šta ako me krenu ispitivati šta o tome misli svaki relevantan čoek iz područja te znanosti
Inače, ovo danas dobro prošlo, tresla se brda...
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey » wrote: Inače, ovo danas dobro prošlo, tresla se brda...
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
-
Almost Rosey
Ma mislim, nisu me pretjerano hvalili, ali nitko nije vikao buuu
joj, Dinja
sve piši, i što jedete, i kako jedete, i što radite, i koje si hobije otkrila u međuvremenu pa si se počela baviti
i slikaj i piši zadaćnice!
sve piši, i što jedete, i kako jedete, i što radite, i koje si hobije otkrila u međuvremenu pa si se počela baviti
i slikaj i piši zadaćnice!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-