Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
ja odoh na pauzuMorticia » wrote:Onda ti je jasno koliko mi je dosadno.
zadnjih uru vrimena je ubitačno dosadno i vrime jako jako sporo prolazi! pa tada odem na pauzu
meg ti je glupa!!! :xlux:
Pustila sam večeras u kuću tri mormona, Amerikanci. Bili su jako fini. Moj se mlađi ljutio što sam ih gnjavila dosdnim ptanjima na koja nisu imali odgovore, ali bi mi svaki put rekli: "It's a very good question!" 
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Šećem ja uz obalu rijeke neku večer, i neki ćuko se zalijeće na mene i skače, i sad, vlasnica ga kao pokušava odvući, a mili neki ćuko, ja ga pomazim, i ona nato reče:Perzefona » wrote:Pustila sam večeras u kuću tri mormona, Amerikanci. Bili su jako fini. Moj se mlađi ljutio što sam ih gnjavila dosdnim ptanjima na koja nisu imali odgovore, ali bi mi svaki put rekli: "It's a very good question!"
Ma vidjela sam vas kako maloprije čitate neke putokaze, zanimaju li vas životni putokazi? I nato izvadi pregršt putokaza Jehovinih svjedoka
Nasmiješila sam se pristojno i odnijela putokaz doma. zašto ne? Čak sam ga doma i pročitala.
Imam okp. Uvijek čitam papire prije nego naložim peć njima.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Jutro 
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Dijete je poludilo za muževim ajfonom.
Mahnito gmiže po stanu za njim.
Pokte, kako je brza.
Upravo nam je pustila Smithse

Mahnito gmiže po stanu za njim.
Pokte, kako je brza.
Upravo nam je pustila Smithse
Izgleda k'o Boško Buha. 
kuki » wrote:Ovo je topik za Mortišu.Morti, evo ti stranice za gubit dane. http://www.brainpickings.org/
Upravo zujim. Fala.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Poslat ću ti filmiće kasnije.
Snimili smo gmizanje i beštiju kako joj skida čarape.
Perzefona » wrote:Pustila sam večeras u kuću tri mormona, Amerikanci...
nije to nista. ja sam nekidan gledao na televiziji vokicku i onoga iz grozda. mormoni i jehove su beba zvecka gigu gigu abu abu prema njima.Pješčana » wrote:.. I nato izvadi pregršt putokaza Jehovinih svjedoka..
ipak, htv je pokazao malu dozu ukusa ili razumijevanja, a mozda se samo radilo o tehnickom propustu. naime, u tu emisiju nekim slucajem ili providnoscu nije zvalo ivicu solu.
..baj d vej, svim forumasicama com!
..ili, cestitam osmi mart.
..uz dva prigodna vica koje cujem za svaki osmi mart tako da vise ne znam jesu li to vicevi ili mantra. enivej, imam i ja taj okp i svaki osmi mart ih se sjetim. ono, nemoc potpuna..
pita haso muju..stas uzeo fati za osmi mart? mujo: ..200 kuna, nije vise imala.
kaze mujo hasi..haso, sretan ti osmi mart. pita ga haso..ali zasto, nisam ja zena. nisi zena, kaze mujo, ali si kurba.
..uz dva prigodna vica koje cujem za svaki osmi mart tako da vise ne znam jesu li to vicevi ili mantra. enivej, imam i ja taj okp i svaki osmi mart ih se sjetim. ono, nemoc potpuna..
kaze mujo hasi..haso, sretan ti osmi mart. pita ga haso..ali zasto, nisam ja zena. nisi zena, kaze mujo, ali si kurba.
Unda, i tebi sretan osmi mart!..a unda » wrote:..baj d vej, svim forumasicama com!..ili, cestitam osmi mart.
..uz dva prigodna vica koje cujem za svaki osmi mart tako da vise ne znam jesu li to vicevi ili mantra. enivej, imam i ja taj okp i svaki osmi mart ih se sjetim. ono, nemoc potpuna..![]()
Mislio sam da je to sutra, a niš, koleginice neće dobiti ništa jer mi se ne ide van na hladnoću. Mislio sam im kupiti Rafaelo. Nema veze, ionako su predebele.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
..sretan i tebi. a cuj, biraj..il ces mi dat 200 kuna ili si na onoj drugoj strani.vrrrlet » wrote:
Unda, i tebi sretan osmi mart!![]()
Mislio sam da je to sutra, a niš, koleginice neće dobiti ništa jer mi se ne ide van na hladnoću. Mislio sam im kupiti Rafaelo. Nema veze, ionako su predebele.
cuj, ako su predebele pokloni im dijetni rafaelo, tj pokloni im samo elo.
-
- Information
-