Mrvica će biti Vaga.
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Ali ja nećem da moje pomahnitale upise čita netko drugi, sramotit ću se samo pred vama tuAdMulica » wrote: ali će se sve izgubiti kad terma nestane!
uostalom, ne čitaju svi gutanja, al će svi čitati dnevnik pomahnitale trudnice!![]()
i tamo nam možeš pisat jel ti pašu tupeline kroksice! i jesu ti natekla stopala..i svašta nešto! i sve će ostat tamo na temi!
1. listopada će se pripremat čestitarska temica! al obzirom da ti ja nisam kuma (), nego neka glupa meg (
), ona će ti je otvorit
Life is short. Smile while you still have teeth.
ove suMorticia » wrote: Ove planinarske su nešto sasvim drugo.
ima tih nekih izuma za djecu koji su stvarno za poljubiti autora
mogao bi odmah provjeriti datumNica wrote:Možda joj ...a unda napravi horoskop![]()
Tek sad sam ovo skužila.baja » wrote: nisam te se mogla ne sjetiti; koliko brodova, svakoraznih
Nama je gore matični ured, a imamo ih 300, u 114 zemalja diljem svijeta.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ma dajvrrrlet » wrote:Tam ti je viksa? Onda smo bili susjedi.
Kad si otišao?
Ja sam tamo već 23 godine.
O, znam.vrrrlet » wrote:Jeben pristup?Prije nego su probili makadam trebalo je hodati po horizontalnom puteljku 10 minuta, a zatim dvije minute do plaže.
Još kad su tamo početkom rata bile nestašice vode pa smo znali ići do izvora po vodu i te karnistre vući doma.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Mi smo našu stvarno iskoristili.
Moguće da ćemo još i ovo proljeće i ljeto, obzirom da se gđica. dosta brzo umori.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
I ja bi tako
Sad vladaju viroze, valjda nisi nešto pobrala.Pješčana » wrote:
dobrojutro svima, prespavala sam sve normalne termine za buđenje. noćas me bubao stomak, od ničega. probudila sam se i našla lavor pored glave, valjda sam se negdje kroz noć osigurala
Edit: stigao mi ručak, idem ppo njega
Life is short. Smile while you still have teeth.
lud biznisMorticia » wrote: Nama je gore matični ured, a imamo ih 300, u 114 zemalja diljem svijeta.
- Nikolajevna
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ja bih išla, ali sve kolegice čekaju barem podne.Morticia » wrote:Baš gledam, kud ćeš ručat u 11 i pol!
Mi smo se preselili južnije prije nekih desetak godina. Previše se tamo izgradilo, spičkali su izvor, svi su počeli dizati ograde kao mahniti, komunjare su nas počele učiti hrvatstvu i poduzetništvu, susjed nam je zagradio dobar dio pogleda na more jer se nije držao dozvole, pa smo utekli.Tupelo » wrote:
Ma daj![]()
Kad si otišao?
Ja sam tamo već 23 godine.
O, znam.![]()
Još kad su tamo početkom rata bile nestašice vode pa smo znali ići do izvora po vodu i te karnistre vući doma.
Meni su ona polja smilja iznad šumice jedna posebna slika, bogo dragi, koliko sam tamo hodao. Kako romantično, i ti si tamo hodala. Samo što si ti patila, a ja volim hodati.
Reci, je li te koji put možebitno ugrizla jedna izrazito divlja dugodlaka jazavčarka?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-