Bojkot je. Što da radim, što?!
- Lord Byron
Siguran si da to želiš? A dobro : odlazi po foto-opremu:.JPK » wrote:Ako i vi zelite znati, objavite na ovom topicu sliku na kojoj u ruci drzite vlastitu sisu s natpisom "I ♥ JPK".
Živo mi se fućka tko je "ZgSash". Pokušavam zamisliti kako izgleda život nekome tko lijepi dio dana provede lurkajući ovdje i lijepeći povremeno nesuvisle postove s dvije riječi i smajlijem. Onaj drugi (ili možda ona druga?
Nekako mi dođe žao čovjeka.
Sve ok.aisling » wrote:Morticia, oprosti. Usporedba je bila glupa i ružna, uz to i nespretna, nisam bila svjesna kako zapravo zvuči. Mislila sam na jedno, nisam to znala objasnit na bolji način pa povukla krivu paralelu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lord Byron » wrote: Siguran si da to želiš? A dobro : odlazi po foto-opremu:.
Meni se sviđa koncept. Ne govorim o tvojim sisama, Byrone! Mislim na Saša.
gonj špadi
- Lord Byron
ShvaČam. Ner svidžaju ti se. A dobro.klonka » wrote: Meni se sviđa koncept. Ne govorim o tvojim sisama, Byrone!
- Lord Byron
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1640 times
Onda ne zajebavaj nego se vrati na dužnost. Bit će rupa, treba nam još jedan supermod. Čak ni ja nisam stalno onlajn.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1640 times
Je li to ponuda?kukuriku » wrote:dakle. jako me živcira. jako.
što uvijek ima bar 15-tak ljudi ovdje, bar tako piše, a ja pričam sama sa sobom.
jepite se.
Uglavnom, tko ti kriv što pišeš na krivim temama. Moda me ne zanima. Djeca također. Ako nisu starija od 18.
Potpisi su za budale.
ja ću naći dodatan posao, platiti nekom terapeutu određen broj radnih sati( recimo, par stotina) da riješi sve neizgovorene dvojbe vezano za forum.hr
pajebemumater!
kako.vam.se.da?
briga me jel netko tamo čita, piše, trola ili je otišao zasvagda? kako vam se da dan danas diskutirati o tome?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Onaj pravi? Znam, netko mi je poslao PM u kojem opravdano sumnja tko je on u RL navodeći neke članke, misleći da će mi to biti zanimljivo.esqella » wrote: Jel ti znas tko je nas ZgSash ili trolas po obicaju?
Ovaj krivi ZgSash je valjda Future/Extra green, imaju sličan modus operandi. Očekivao sam veću i žešću zajebanciju dostojnu imena, ali lik je čak i previše srdačan i dobronamjeran. Vjerojatno je neko neiskvareno dijete.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-