Od danas počinjem! (topić potpore, ali i noge u dupe)
Mogla si uzeti bicikl na posao i voziti ga oko stola.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ne mogu, nemam mjesta u uredu za to.vrrrlet » wrote:
Mogla si uzeti bicikl na posao i voziti ga oko stola.
Ali skoro sam ga odnijela u krevet, poljubila sam ga prije nego što smo ga stavili u podrum.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Prvih par puta će te boljeti dupe, raditi će ti neki mišići koji inače ne rade i sjediti ćeš na uskom sicu. Sjeti se da je Zeu gore jer on mora furati malu.Morticia » wrote:Evo, ja danas počinjem, makar crkla od muke pritom!
Ajme, danas imate ekspediciju s pingvinima!
Vozila se ona već na biciklu, prošlo ljeto.
Tad je imala malu kacigicu na neke hobotnice, ili tako nešto.
Ali mislila sam ustvari da danas počinjem s vježbama za kičmu, istezanje, i to.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ja obično postavim cigarete na vrh ormara i pokušavam ih dosegnuti bez lojtrica. To su vježbe istezanja, uz nagradu.Morticia » wrote:Vozila se ona već na biciklu, prošlo ljeto.
Hobotnice su hobotnice, a pingvini su pingvini.Morticia » wrote:Vozila se ona već na biciklu, prošlo ljeto.
Bic je dobar za kičmu ako se pravilno držiš. Leđa ravno.

ne znam varam li se, ali meni ovaj covjek na slici djeluje kao da mu je bicikl premalen, a sic previsoko u odnosu na volan. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Je, ako imaš dugačke prste.Morticia » wrote:Ja na svom ne mogu, moram lagano stajati na prstima dok nisam u pokretu.
To ok?
M, ako dovoljno oboriš bajk, uvijek možeš..
Ako možeš početi vožnju opkoračivanjem sica vjerovatno stoji prenisko. Pravilan početak bi bio da opkoračiš šipku, namjestiš pedalu na pola visine i onda se penješ preko te pedale. Ti ideš gore, a sic podlijeće pod stražnjcu. Al ga objasnih.
Ako možeš početi vožnju opkoračivanjem sica vjerovatno stoji prenisko. Pravilan početak bi bio da opkoračiš šipku, namjestiš pedalu na pola visine i onda se penješ preko te pedale. Ti ideš gore, a sic podlijeće pod stražnjcu. Al ga objasnih.
Aha, znači praktički uopće ne bih smjela dodirivatno nogama pod dok nisam u pokretu?
Znači da moram još podići sic.
Ali bojim se da ću se skljokat penjući se na to čudo tako u trku!
Nisam još dovoljno vješta za to.
I što kad staješ?
Znači da moram još podići sic.
Ali bojim se da ću se skljokat penjući se na to čudo tako u trku!
Nisam još dovoljno vješta za to.
I što kad staješ?
-
- Information
-