Aha, ja sam mislio da joj je uteklo pa osjeća krivnju i dođe se ljubitiTea Tree » wrote: Kako misliš bez da sam vidjela? Mačje govno prvo počne smrdit, a onda pratiš smrad pa i vidiš.
Posere se na pod, umjesto u pijesak kad je ljuta zbog nečega. I kad je to prođe, dođe mi u krilo i pravi se luda.
Drugi summit Nesvrstanih
Karl, ti si crnac?Karl Jozef » wrote:Evo, ilustracija:
Mene nema na slici, ja sam vjerojatno negdje u mental institution jer trkeljam, umjesto da spavam, a već je 5 sati i radim ujutro.
Ma to je više ilustracijaTea Tree » wrote: Karl, ti si crnac?S bradom? Koja sam ja?
Ja se budim u 10:50Mene nema na slici, ja sam vjerojatno negdje u mental institution jer trkeljam, umjesto da spavam, a već je 5 sati i radim ujutro.
Gajeva d.o.oex anais » wrote:De mi recite kako se zove najpopularnija pizzeria u centru Zagreba? Neću vam doć gore, nego sam se nešto nevezano sjetila.
... pojma nemam. Možda, možda ... pa nema u centru baš pizzeria čini mi se. Osim na samom trgu bana Jelačića pekarna u kojoj prodaju pizze i popularno je.
Možda Rubelj, on je malo iznad trga?
Zajebavaš.Karl Jozef » wrote: Gajeva d.o.o
Ne, neka što ima skalinu gdje zamalo propadneš. Malo uvučena dole. Bože, definitivno sam trebala ić spavati. Al' zanima meee sad.
Pa kako druga nije ljuta, a isto im je?
Zato što je bezobrazna!
I ganja pseto po kući i puše na nju.
Odoh, odoh, odoh, odoh, odoh, odoh.
Moram.
Aj, napravite plan za Tunis.
Karl, o'š nam stavit zvonca da se ne izgubimo?
Dvojka? Ne znam koja je najpopularnija, ali u 2 je zasigurno najbolja pizza. Ja bih rekla ne samo u centru nego i šire.ex anais » wrote:De mi recite kako se zove najpopularnija pizzeria u centru Zagreba? Neću vam doć gore, nego sam se nešto nevezano sjetila.
Ima Kariola na Trešnjevci, tamo je isto odlična pizza. Ali to više nije centar.
Druga je možda nagovara na sve to.Tea Tree » wrote: Pa kako druga nije ljuta, a isto im je?![]()
Zato što je bezobrazna!![]()
I ganja pseto po kući i puše na nju.
Odoh, odoh, odoh, odoh, odoh, odoh.
Moram.![]()
Aj, napravite plan za Tunis.![]()
Moram i ja, već sam pobenavila.
Bože, pa nismo krave.. baš.
editiro samex anais » wrote: Ne, neka što ima skalinu gdje zamalo propadneš. Malo uvučena dole. Bože, definitivno sam trebala ić spavati. Al' zanima meee sad.
I zvonca i fućkaljkeTea Tree wrote: Aj, napravite plan za Tunis.![]()
Skalinu da propadneš? Hmmmm, mogla bi biti 2. Jesi li bila kad tamo pa se sad ne možeš sjetiti ili je to po pričanju nečijem?ex anais » wrote:
Zajebavaš.![]()
Ne, neka što ima skalinu gdje zamalo propadneš. Malo uvučena dole. Bože, definitivno sam trebala ić spavati. Al' zanima meee sad.
Bila sam, sad sam se nešto odjednom sjetila. Nisam sigurna jel Dvojka ili Mamma mia, gledam slike i ne znam, bila je noć.Tea Tree » wrote: Skalinu da propadneš? Hmmmm, mogla bi biti 2. Jesi li bila kad tamo pa se sad ne možeš sjetiti ili je to po pričanju nečijem?
Tebe treba ubit. Ne'š jebat dok ovakvo što izjavljuješ.Karl Jozef » wrote: Gajeva d.o.o
... pojma nemam. Možda, možda ... pa nema u centru baš pizzeria čini mi se. Osim na samom trgu bana Jelačića pekarna u kojoj prodaju pizze i popularno je.
Možda Rubelj, on je malo iznad trga?
Greška je na Gajevoj ili RubeljuTea Tree » wrote: Tebe treba ubit. Ne'š jebat dok ovakvo što izjavljuješ.
Ja mislim da Mamma Mia nema tu stepenicu, a nije mi u glavi da bi bila nešto super pizza. Doduše, nisam odavno tamo bila pa nisam sigurna.ex anais » wrote:
Bila sam, sad sam se nešto odjednom sjetila. Nisam sigurna jel Dvojka ili Mamma mia, gledam slike i ne znam, bila je noć.
Dvojka je blizu Kaptola, Nova Ves 2, zato se i zove 2.
Karl, ti da ne znaš za pizzeriu blizu Kaptola? I još je šalješ u pekaru? Pan Pek?
Edit: i u Rubelj. U fuckin' Rubelj!
Ima onaj restoran Kardinal se zove čini mi se ... možda tamo daju pizze.
Pa rekao sam ti da ne izlazim
Aha, u restoranu Kardinal časne daju pice.Karl Jozef » wrote: Ima onaj restoran Kardinal se zove čini mi se ... možda tamo daju pizze.
Pa rekao sam ti da ne izlazim![]()
A, i kardinali daju ponešto, ako su dobre volje. Doduše, ovi hrvatski su ubijbože, nije da bih poželjela to što bi oni imali za dati.
Ajme. Ajme.
:ide guglat rubelj, mada zvuči jadno:
Jel to ovo? http://www.rubelj-grill.hr/ Jel to neki svetac na zidu?
To je ćevabdžinica s lošim ćevapima, a usput imaju i lošu pizzu.ex anais » wrote:Ajme. Ajme.![]()
:ide guglat rubelj, mada zvuči jadno:
-
- Information
-